Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 065
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 675
Ами на повечето обяви не пише доставка до Бг - следователно питаш преди да наддаваш или купуваш. В щатите имат 3 вида пощенски услуги, които според скоростта и възможността за проследяване са на доста различни цени. До Бг за един крем може да ти поискат и 5 долара, и 25 долара, просто трябва да ги помолиш да ти го изпратят с фърст клас.

# 676
Момичета, а поръчвали ли сте си козметика от Ebay ?  Thinking

Аз главно от там си поръчвам. Peace

Доволна ли си от качеството на продуктите, някакви проблеми имало ли е ?

Сега разглеждм сайта и се чудя, дали да не си поръчам.  Thinking

На мен ми е малко рисковано.Поръчвала съм веднъж,но не съм доволна.Контактът с продавачите е на нулево ниво.Нещата на живо не са това,което изглеждат он-лайн.Високи цени за доставка.Ако решиш нещо да върнеш си е за твоя сметка,ако получаваш пари обратно е без доставката,значи ако си платила 40 ти връщат например 30 без 10 за пощенските разходи,а и ти плащаш още 10 за да го върнеш обратно.Накрая платила си 40 а ти се връщат 20.
На мен тази математика не ми харесва да не говорим как се правят на луди някои продавачи и изкарват теб виновен и получаваш отрицателен фийдбак.И тая гаранция от ПейПал за защита от мушенници е абсолютна нула-разправии,писаници,обяснения и накрая-нищо.И други недоволни познавам,но има и такива с късмет...

# 677
  • София
s_lady , Mина благодаря ви много, ще си поръчам нещо със сигурност !   bouquet

Има толкооова много неща, направо ме погълна този сайт.  Crazy

# 678

Няма за какво,Иля. Peace Ако имаш още някакви въпроси насреща съм.

Бтв...мен отдавна ме е погълнал. Heart EyesНепосилно ми е просто да разгледам всичко. #Crazy

# 679
Мими, не си съвсем права. Аз например вече съм толкова в час с ибей, че ми отнема доста малко време да се ориетирам и да получа точно това, което искам. Пейпал наистина те защитава, в ибейската тема е пълно с хора, на които са връщали пари и то не само веднъж. А освен козметика имам такива страхотни неща от там, поне на 2-3 пъти по-евтини от стойността им в Бг.

# 680
  • София

Няма за какво,Иля. Peace Ако имаш още някакви въпроси насреща съм.

Бтв...мен отдавна ме е погълнал. Heart EyesНепосилно ми е просто да разгледам всичко. #Crazy

Мерси мила, непременно ако имам нужда, ще питам за помощ, като гледам, коооолко огромен е сайта.  Whistling   bouquet

# 681
Момичета, в Ягодка мога ли да направя 3 поръчки една след друга / например през половин час/ от по 3 продукта за да получа по 5% отстъпка на всяка поръчка?

# 682
  • София
Момичета, в Ягодка мога ли да направя 3 поръчки една след друга / например през половин час/ от по 3 продукта за да получа по 5% отстъпка на всяка поръчка?

Може, но докато не ти я шипнат не ти отчита следващия номер по ред на поръчката и съответно не те качва на по-висок процент отстъпка........дано ме разбра  Crazy

# 683
Момичета, преди време доста от вас бяха поръчали Celluli-choc на Biotherm - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55444&CatgId=19.
С изтекъл срок на годност ли беше?

PeaceМоят си беше ОК-проверих го- и миризмата и консистенцията си бяха супер-дори съм се засилила на новото намаление-миналия път много бързо се изчерпа докато се реша да го повторя.Наистина чудеса няма-но заглажда кожата и като лосион за лятото си е супер за тая цена. Hug

# 684
  • Пловдив
Препоръчайте ми нещо за премахване на грим от очите Simple Smile
Спряла съм се на тези двете, но приемам и други предложения, за други марки:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=33194&goChar=C
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13199&goChar=C

Ползвала съм ги и двете - и двете са много добри. Добре почистват и не дразнят очите. Първото е креместо, като  тоалетно мляко, а второто - лосион. На мен лично повече ми допадна Naturally gentle eye make-up remover-а. 

Обаче искам да препоръчам едно тоалетно мляко на Нивея за сваляне на грим от очи - Nivea Visage augen make-up entferner balsam.
Съвсем случайно го открих вече и втора опаковка си взимам. Изключително нежно тоалетно мляко, сваля перфектно целия грим, не оставя зацапан грим около очите, изобщо не дразни  дори и ако нанеса повече количество. Ето картинка.

# 685
  • Варна
Като сме натема почистване на грим, препоръчайте ми някое двуфазно, с доказан ефект. Все попадам на едни, с които рискувам да се лиша от миглите си, такова търкане пада.
Благодаря Hug

# 686
  • София
Някой вече тества ли някакви продукти от новите марки в Ягодка ?  Thinking

# 687
  • Пловдив
Последно за пощите  Grinning
20 календарни дни се пазят непотърсените пратки.
Щях да изгоря с моята, добре че беше дошла /от 27.06, някой ако чака от Fragrancex/

biba 456, използвала съм повече от 3 пълномощни, нямаше проблем  Peace
Наистина отзад на бележката има такова условие

# 688
Мими, не си съвсем права. Аз например вече съм толкова в час с ибей, че ми отнема доста малко време да се ориетирам и да получа точно това, което искам. Пейпал наистина те защитава, в ибейската тема е пълно с хора, на които са връщали пари и то не само веднъж. А освен козметика имам такива страхотни неща от там, поне на 2-3 пъти по-евтини от стойността им в Бг.

Не бе,поръчвай си...аз просто изказвам мнение,не искам да спирам никого...

# 689
  • Boston, MA
Мими е права, много по-малка е защитата в ибей от други сайтове. Но не е нулева. Наистина връщането си е за твоя сметка, но ако някой те излъже и не ти прати продукта, пейпал ти връща парите (до $200 е май защитата).

Аз също много пазарувам оттам, имам търговци, които знам. В общи линии се познава по комбинация от feedback-а и какви са им другите неща, които продават. Пълно е с ментета, просто пълно. Стари продукти, стари разфасовки... Диор още върви с розовите капачки например.

А за пращането до България, не ги винете търговците, че не се навиват. По принцип не е евтино да се пращат продукти в чужбина, а и течности и гелове не са разрешени. Аз пращах на майка ми два парфюма в един колет, само единия пристигна, но като съм декларирала, че няма нищо течно, няма как да се разправям с пощите тук. Да им е честит на тези, които са го прибрали. Ако бях го продала и пратила на някой в България, ходи се обяснявай.

Иначе съм купувала дрехи, обувки, чанти, детски дрехи и обувки, билети за спортни събития и концерти, парфюми, козметика с тонове, играчки.... две бебешки колички  Laughing
Та така, за мен е преценен риск, не знам дали е така за всеки. Peace

Общи условия

Активация на акаунт