Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 065
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ivsen, в пощите освен пълномощното /ако не е нотариално заверено/
искат и лична карта.Само ако е нотариално заверено - не искат лична карта
Peace
Ами аз пиша отзад на бележката, която пристига име, адрес и лична карта на приятеля ми, подписвам се и той взема колета с неговата си лична карта. Вземат и някаква такса в такъв случай  Wink

спазвате ли изискването за не повече от 3 пълномощни...

Аз незнам за такова изискване при колетите.....само на известията за получаване на пощенски запис съм виждала да пише такова нещо  Rolling Eyes

# 661
Peace
Ами аз пиша отзад на бележката, която пристига име, адрес и лична карта на приятеля ми, подписвам се и той взема колета с неговата си лична карта. Вземат и някаква такса в такъв случай  Wink

Не съм чувала за такова изискване. В нашата поща поне няма, а и как ще му хванат края на това броене? Не че някога съм пращала мъжа ми с пълномощно, де... виждат адреса на личната му карта и му дават пакета.

# 662
  • София
Препоръчайте ми нещо за премахване на грим от очите Simple Smile
Спряла съм се на тези двете, но приемам и други предложения, за други марки:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=33194&goChar=C
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13199&goChar=C

# 663
  • София
Peace

Не съм чувала за такова изискване. В нашата поща поне няма, а и как ще му хванат края на това броене? Не че някога съм пращала мъжа ми с пълномощно, де... виждат адреса на личната му карта и му дават пакета.

отзад го пише...след като се попълнят данните..."декларирам, че не съм се възползвал/а от това право повече от три пъти" или нещо такова...
та се чудя...аз засега само 2 пъти съм пращала пълномощник  Thinking
но те няма и как да го следят това...

# 664
...
отзад го пише...след като се попълнят данните..."декларирам, че не съм се възползвал/а от това право повече от три пъти" или нещо такова...
та се чудя...аз засега само 2 пъти съм пращала пълномощник  Thinking
но те няма и как да го следят това...

Разбира се, че няма как да разберат колко пъти си ползвала пълномощно. Като гледам как в нашата поща още ползват бакалските тефтери, абсурд е да разберат кой колко пъти и чий пакет е взимал от там.

# 665
Препоръчайте ми нещо за премахване на грим от очите Simple Smile
Спряла съм се на тези двете, но приемам и други предложения, за други марки:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=33194&goChar=C
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13199&goChar=C
Аз не съм доволна от почистващите на Клиник.
Плозвам от новите на Лореал и нямам намерение да ги сменям.

# 666
Само да добавя, че аз имам All about eyes rich и съм доволна, не ми люти и не ми текат сълзи.  Моят си го взех от магазина на Витошка.  Което потвърждава теорията на Мими, че на тези от Ягодка нещо им има

а това, че моят крем е от ягодка и също не ми текат сълзи, и не ми люти, и си го използвам не я ли опровергава теорията на Мими  Crazy

Това вече сме го дъвкали в цяла една тема.Тогава се оказа,че всичките кремчета без кутийка не са в ред.Имаше над 5 които се оплакаха-някои от тях спряха да го ползват,други продължиха.Няма смисъл да го коментираме повече,ще се изпишат пак много страници и извода ще е същия-всеки си решава сам за себе си Peace

# 667
  • Mostly in my mind
Искам да похваля спиралата на Елизабет Арден. Много е хубава и в луксозна опаковка, пише Made in U.S.A.  Laughing иНАЧЕ СЛЕД МНОГО мислене днес си платих пудрата на Ланком.

# 668
мими23 моля те дай мнение за тази пудра http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=78287&goChar=G.От доста време искам да си я поръчам но не знам кой цвят да взема-№2 или №3.Аз съм със светла кожа.В момента ползвам пудра на Ланком №3.

Ета я има и ползва,нейната е номер 3.Аз пробвах от нейната и ми стоеше добре въпреки,че съм с по тъмна кожа.Аз слагам отгоре и бронзираща и прелива много добре.Може би самата тя ще се включи с мнения и подробности,но аз мога да ти кажа,че съм очарована...не очаквах да е толкова добра.Не е точно суха пудра,не е точно фдт-нещо по средата,нанася се добре и прави кожата искряща,равна,сияйна...има си гъбичка,но по добре се нанася с четка.Адаптира се към цвета и текстурата на кожата и издържа часове-лицето ми беше след 10 часа също толкова свежо като в началото и то след парти....Беже цветовете са бежови,розе-розови а амбре-златисти за по тъмно кожи мисля.Най  добре виж и  в сайта на Гарлен или друг сайт Peace

Значи сега погледнах-амбре са жълтеникави цветове,доре са за по-тъмни кожи.
Ето:

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 17:07 от мими23

# 669
  • София
Момичета, а поръчвали ли сте си козметика от Ebay ?  Thinking

# 670

Аз главно от там си поръчвам. Peace

# 671
  • София

Аз главно от там си поръчвам. Peace

Доволна ли си от качеството на продуктите, някакви проблеми имало ли е ?

Сега разглеждм сайта и се чудя, дали да не си поръчам.  Thinking

# 672

Да, редовно. Има много читави търговци, но трябва все пак да внимаваш. Почти всичко може да се намери по-евтино от ягодата, особено ако се договори добър шипинг. Клиник например в щатския ибей е с около една трета по-евтин от ягодата. Другото предимство - пратките идват доста по-бързо, а ако са от Англия само за 2-3 дни.

# 673
  • София
Почти всичко може да се намери по-евтино от ягодата, особено ако се договори добър шипинг.

Мина, а как се договаря добър шипинг, той нали е фиксиран ?  Thinking

# 674
Иля,ами какво да ти кажа,аз лично съм много доволна и от качеството на продуктите и от коректността на продавачите.А и продуктите ми идват доста по-бързо отколкото от Ягодката.Ето миналата събота например си поръчах body butter на The Body Shop от щатския ибей и в петък вече беше при мен.И другото,което е,че можеш да си намериш някои продукти на доста по-сносни цени от тези в Ягодката.
Това си е моето мнение,аз явно попадам все на коректни продавачи.Но като цяло трябва да се внимава. Peace

Общи условия

Активация на акаунт