Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 990
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 885
  • Mostly in my mind
Леле, колко са малки тия неща #Crazy

# 886
  • Плевен
25gr са. За мен е по-добре така,поне мога да пробвам и ако не стават няма да ме е яд .А ако са хубави ще си поръчам големи.

# 887
  • Mostly in my mind
25gr са. За мен е по-добре така,поне мога да пробвам и ако не стават няма да ме е яд .А ако са хубави ще си поръчам големи.

Ами то "голямата" разфасовка е 70 гр.  Laughing #Crazy

# 888
  • Плевен
Лолита ,разбрахме се като глухия и немия  Joy Не пречи да се опита, все пак. А и нали са маски,не се ползват всеки ден.

# 889
Здравейте, изчетох цялата тема  Crazy но не успях да разбера кой вариант за доставка от Ягодката да избера...едното е фрее с подпис, а другото фрее без подпис( но нямало гаранция)
Та се чудих и накрая чекнах фрее без подпис  newsm78
Дали сгреших  Confused Моля кажете ми да и треперя ли на пратката  Praynig

# 890
  • София
Здравейте, изчетох цялата тема  Crazy но не успях да разбера кой вариант за доставка от Ягодката да избера...едното е фрее с подпис, а другото фрее без подпис( но нямало гаранция)
Та се чудих и накрая чекнах фрее без подпис  newsm78
Дали сгреших  Confused Моля кажете ми да и треперя ли на пратката  Praynig

Аз винаги отбелязвам първия вариант........ако някой е получавал по избрания от теб начин да се изкаже дали е имало проблеми  Peace

# 891
Zookey,понеже ти беше споменала,че ползваш на Natio кремче за лице от синята им серия... Rolling Eyes Можеш ли да ми кажеш,кое по-точно е то?  bouquet

# 892
Момичета, може ли да ми препоръчате крем за суха и много раздразнена кожа? Сега съм с Nutrix  на Ланком, но ми се иска да сменя  Hug

# 893
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=000001020563

Ето за тази серия става въпрос, но тя си е за матиране, не е хич хидратираща. Аз лятото ползвам обикновено за мазна кожа, зимата пък за суха , и тази серия беше сууупер за лятото - че и черните точки държеше под контрол =)

# 894
Момичета, може ли да ми препоръчате крем за суха и много раздразнена кожа? Сега съм с Nutrix  на Ланком, но ми се иска да сменя  Hug

Трябва ли да е от Ягода?

Ще ти кажа при мен какво подейства.
Преди месец и половина ужасно ми се раздразни кожата, ама наистина ужасно, аз имам розацеа, но толкова зле никога не съм била.
Не разбрах от какво се получи, но спрях всичко, с което се мажех до момента - серуми, 3 стъпки, дневен крем, нощен крем, абе всичко.
Мажех се само вечер с балсама на др. Тайс - Нахтхерцен и за дневен използвах един крем  за раздразнена кожа на Декубал (някаква датска козметика за суха кожа) и от скоро др.Тайс го замених с Еucerin hydro-balance.
Положението се подобри мноого, но и мнооого бавно.

Забравих да спомена, че напоследък за дневен ползвам ето този. Харесва ми, защото няма никакъв аромат и  хидратира що-годе добре. На някои момиета им идва мазен, но аз съм с много суха кожа и ми е ок.

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 22:18 от red shoe

# 895
Цитат
Преди месец и половина ужасно ми се раздразни кожата, ама наистина ужасно, аз имам розацеа, но толкова зле никога не съм била.
Не разбрах от какво се получи, но спрях всичко, с което се мажех до момента - серуми, 3 стъпки, дневен крем, нощен крем, абе всичко.

red shoe като те чета все едно моята кожа в момента описваш.
Незнам какво използвах, но в момента си докарах страхотни лишейчета около очите и по клепачите. Страшно ми смъди , продължавам да се ползвам всите помади обаче. Във вторник съм на кожен и нямам търпение вече. Обаче в една аптека ми дадоха този балсам на др. Тайс - които аз така и не съм пробвала. Тази вечер ще нанеса само него, а другите неща ще спра.
А може и някаква алергична реакция да се е получила от някой продукт, знам ли? Thinking

# 896
Поръчах си вкусните маски и скраба сега трябва да се заредя с търпение ,че Саса колкото са бавни............

Сега съм на вълна коректор /то кога ли не съм с тези петна и тъмни кръгове/  има ли някой впечатления от тези на Шанел по-точно този http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=49083&goChar=C
Ето и едно коктейлче по случай Илинден:

Адашката/Иля/ я няма ,но все пак искам да и пожелая да е все така усмихната нежна и красива!

# 897
  • Варна
Верно бе smile3555 Честито на именничките!  bouquet

# 898
Vi4ito, имай предвид, че малка неприятно миришат продуктите от тази серия, балсама е за много суха кожа, даже и за бебешки дупета става  Crazy
Има и крем, но не съм го ползвала, балсама ми беше ок, трудно попива и за това само вечер го мажех.

Дано по-бързо се оправят нещата при теб.

# 899
Vi4ito, имай предвид, че малка неприятно миришат продуктите от тази серия, балсама е за много суха кожа, даже и за бебешки дупета става  Crazy
Има и крем, но не съм го ползвала, балсама ми беше ок, трудно попива и за това само вечер го мажех.

Дано по-бързо се оправят нещата при теб.

Да, с миризмата май се сблъсках и затова не го пробвах. Но още тази вечер ще се намажа.
Ох, дано се оправя по-бързо, защото е много неприятно усещането.

Наздраве на именничките и от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт