Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 001
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 900
  • Плевен
Знаете ли от къде мога да си поръчам термичния цимент на Kerastase ?

# 901
  • Варна
От ягодка, но нещо не го намирам в момента Rolling Eyes

# 902
  • Плевен
От ягодка, но нещо не го намирам в момента Rolling Eyes
Точно за това питам,но ще изчакам да го пуснат пак.

# 903
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=30793&CatgId=19
Кажете тази маска за какво е и дали има доволни.

# 904
  • Бургас
Мацки, харесах си едни лосиончета от fragrancex.com, но тъй като нямам кредитна карта няма как да си ги поръчам сама-дали някоя може да удари едно рамо и да ми ги поръча  Praynig ? Мога да преведа парите по сметка веднага  Rolling Eyes

# 905
Момичета, може ли да ми препоръчате крем за суха и много раздразнена кожа? Сега съм с Nutrix  на Ланком, но ми се иска да сменя  Hug

Трябва ли да е от Ягода?

Ще ти кажа при мен какво подейства.
Преди месец и половина ужасно ми се раздразни кожата, ама наистина ужасно, аз имам розацеа, но толкова зле никога не съм била.
Не разбрах от какво се получи, но спрях всичко, с което се мажех до момента - серуми, 3 стъпки, дневен крем, нощен крем, абе всичко.
Мажех се само вечер с балсама на др. Тайс - Нахтхерцен и за дневен използвах един крем  за раздразнена кожа на Декубал (някаква датска козметика за суха кожа) и от скоро др.Тайс го замених с Еucerin hydro-balance.
Положението се подобри мноого, но и мнооого бавно.

Забравих да спомена, че напоследък за дневен ползвам ето този. Харесва ми, защото няма никакъв аромат и  хидратира що-годе добре. На някои момиета им идва мазен, но аз съм с много суха кожа и ми е ок.

Този балсам на д-р Тайс все ми го хвалят, а аз така и не съм го пробвала, ще взема да си го купя  Hug

# 906
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате крем за суха и много раздразнена кожа? Сега съм с Nutrix  на Ланком, но ми се иска да сменя  Hug

Трябва ли да е от Ягода?

Преди месец и половина ужасно ми се раздразни кожата, ама наистина ужасно, аз имам розацеа, но толкова зле никога не съм била.
Не разбрах от какво се получи, но спрях всичко, с което се мажех до момента - серуми, 3 стъпки, дневен крем, нощен крем, абе всичко.
Мажех се само вечер с балсама на др. Тайс - Нахтхерцен и за дневен използвах един крем  за раздразнена кожа на Декубал (някаква датска козметика за суха кожа) и от скоро др.Тайс го замених с Еucerin hydro-balance.

Забравих да спомена, че напоследък за дневен ползвам ето този. Харесва ми, защото няма никакъв аромат и  хидратира що-годе добре. На някои момиета им идва мазен, но аз съм с много суха кожа и ми е ок.

Този балсам на д-р Тайс все ми го хвалят, а аз така и не съм го пробвала, ще взема да си го купя  Hug

Малко встрани от темата, но да кажа и аз за балсама на д-р Тайс.....бях го взимала за дъщеря ми преди време, че й бяха излезнали нещо като лишейчета на вратлето и много бързо ни реши проблема това балсамче.....а за миризмата му....на мен не ми е била неприятна  Peace

# 907
Момичета, някоя може ли да ми поръча антицелулитния гел на Лиерак ?

# 908
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=000001020563

Ето за тази серия става въпрос, но тя си е за матиране, не е хич хидратираща. Аз лятото ползвам обикновено за мазна кожа, зимата пък за суха , и тази серия беше сууупер за лятото - че и черните точки държеше под контрол =)

Мацка,много ти благодаря за инфото.   bouquet

# 909
  • Бургас
http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=000001020563

Ето за тази серия става въпрос, но тя си е за матиране, не е хич хидратираща. Аз лятото ползвам обикновено за мазна кожа, зимата пък за суха , и тази серия беше сууупер за лятото - че и черните точки държеше под контрол =)

А изсушава ли кожата?

# 910

Трябва ли да е от Ягода?

Малко встрани от темата, но да кажа и аз за балсама на д-р Тайс.....бях го взимала за дъщеря ми преди време, че й бяха излезнали нещо като лишейчета на вратлето и много бързо ни реши проблема това балсамче.....а за миризмата му....на мен не ми е била неприятна  Peace

Ако ми помага, изобщо не ме интересува миризмата му.

# 911

Ако ми помага, изобщо не ме интересува миризмата му.

Да, така е, аз бях толкова отчаяна, че миризмата ми беше последна грижа.
Всъщност мирише малко неприятно, но не е нещо супер смрадливо.

# 912
  • София
Здравейте! За първи път мисля да пору4ва от ягодката Simple Smile
Да ви попитам какви са отзивите за този подаръ4ен комплект на Calvin Klain,някой полу4авал ли го е?
Доволен ли е ?Simple Smile

# 913
icelady те не ти подаряват целия к-кт от картинката,а ти дава да си избереш цвят само от това което има в наличност т.е. при мен беше червило,но още не съм го получила , а по-назад четох че на някой му е давало да си избере от сенките ,обаче отзиви за тях никъде не видях Peace

# 914
  • Габрово
Момичета, днес правих поръчка от Саса, но не можах да си завърша плащането чрез ПейПал, тъй като ми се скапа и-нета. Поръчката ми е приета и е със статус Verifying. Как мога сега да платя чрез ПейПал - там ми искат и-мейл, на който да изпратя парите, а аз не знам кой да посоча.  newsm78 За сравнение на Ягодка е pay@strawberrynet.comМоля ви помогнете  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт