Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 790
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна
мисля че нямам точно пигментни петна, но вида ми от известно време е много изморен, сякаш съм недоспала, незнам какво да ползвам и затова мислех да си взема това на Nina

Ами това на Нина си е точно срещу пигментни петна, то си пише - нанася се върху петната.
Тъмните кръгове около очите са друго, ако това имаш предвид под изморен вид. За тях се ползват други продукти (къде с успех, къде без)

# 1 261
Само аз ли имам чувстовото, че ягодката е менте. Нищо досега не ми е харесало Cry

# 1 262
явно зле съм разбрала за какво точно е продукта, благодаря ти Mims-Mims за доуточняването, и доно не съм много нахална, но освен този продукт който ми спомена на La Prairie ( идва ми скъпичък) можеш ли да ми предложиш нещо друго за което знаеш.

# 1 263
Искам да ви попитам има ли проблем ако поръчката е над 100 евро? бях чувала че от митницата трябва да се освобождава поръчката ако надвишава 100 евро а не можеш да си я получиш от пощата.Има ли нещо такова?

# 1 264
  • Варна
явно зле съм разбрала за какво точно е продукта, благодаря ти Mims-Mims за доуточняването, и доно не съм много нахална, но освен този продукт който ми спомена на La Prairie ( идва ми скъпичък) можеш ли да ми предложиш нещо друго за което знаеш.

Повечето фирми имат избелващи серии, пробвала съм на Живанши, но нямаше ефект.
Може би другите момичета ще ти кажат повече, не смея да препоръчам нещо, за което нямам преки наблюдения.
Да уточня - тези на Ла Прери, за които споменах също са срещу петна. Ти казваш, че нямаш петна, може би ти трябва друг вид козметика. Макар че като се замисля whitening сериите ги дават и за избистряне на тена като цяло...
Не знам, нека и другите да се включат, да не те подведа нещо. Пък ти ще си направиш избора като посъбереш мнения.

# 1 265
  • Варна,морето ...
новите намаления   top20 май са пуснати

# 1 266
  • Варна
Хеййййййй, вижте какво ми дойде току що на мейла
http://www.fragrancex.com/emails/072808.html

# 1 267
  • Габрово
 #Crazy Тия са се объркали нещо! Днес и аз получих същия мейл, но при мен пише, че кода важи до 15 август  newsm78

# 1 268
  • Варна
#Crazy Тия са се объркали нещо! Днес и аз получих същия мейл, но при мен пише, че кода важи до 15 август  newsm78

Ами да, до 15 август е Peace

Искам да ви попитам има ли проблем ако поръчката е над 100 евро? бях чувала че от митницата трябва да се освобождава поръчката ако надвишава 100 евро а не можеш да си я получиш от пощата.Има ли нещо такова?

Зависи, понякога минават между капките и си ги получаваш в пощата без мито. Мен поне до сега не са ме облагали, въпреки че съм имала по-големи поръчки. А и зависи какво ще напишат на пакета като стойност. Ако не ти се занимава излишно с ходене по митници, по-добре си раздели поръчката

# 1 269
Да и аз това си мислех да ги разделя.А има ли значение през колко време ще ги пусна?В смисъл такъв примерно днес пускам за 60 евро,утре мога ли да пусна пак за 60?Това се води като 2 отделни поръчки,нали?Ама ако пристигнат заедно пак 6те е над 100 евро.Извинявайте че ви занимавам с глупости, но не съм наясно и незнам как да процедирам!

# 1 270
  • В най - голямото село
Цитат
Ами да, до 15 август е

Peace Но важи ли кода ако има безплатна доставка? newsm78

# 1 271
Цитат
Ами да, до 15 август е

Peace Но важи ли кода ако има безплатна доставка? newsm78

Трябва да се пробва. Но според моя опит в други сайтове  - Не би трябвало да става с два кода! Sad

# 1 272
Не става с 2 кода, SUMMER е изгоден при поръчки над $75 (при толкова ли махаха доставката без код  newsm78 )

# 1 273
  • Варна
Да и аз това си мислех да ги разделя.А има ли значение през колко време ще ги пусна?В смисъл такъв примерно днес пускам за 60 евро,утре мога ли да пусна пак за 60?Това се води като 2 отделни поръчки,нали?Ама ако пристигнат заедно пак 6те е над 100 евро.Извинявайте че ви занимавам с глупости, но не съм наясно и незнам как да процедирам!

Изчакай да ти шипнат първата и после поръчай втората, иначе може и да не ти отчете процента отстъпка (ама ти не си писала от къде ще поръчваш). А относно това, че може да дойдат едновременно - няма значение, когато не се обмитяват идват в пощата, там няма кой да ти вземе мито и 10 наведнъж да получиш

# 1 274

Общи условия

Активация на акаунт