Октомврийски хлапета

• 19 491
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Яни да оздравява Hug
КалиМа едно нощно излизане на 12.09...за по бира или друг вид алкохол?....или си нощна смяна тогава?

# 106
  • Откъм Варната
Калинке, май те тресна нервата за първия ясленски ден...

Ааааааааааааа нищо не ма е треснало, мноого ми е спокойно  Mr. Green

...КалиМа едно нощно излизане на 12.09...за по бира или друг вид алкохол?....или си нощна смяна тогава?

Незнам със сигурност, ама май ще съм нощна  Sad

# 107
  • Стара Загора
Жалко Sad Може през деня да се видим тогава.

# 108
За през деня пишете и моя милост по миткането.. даже и без дете (пу-пу дано да е здрав и да оди на ясла)
За вечерта съм на юбилея на скъпото свеки !!!
и ще приготвям багажи, че предстои голямто птуване (охх само да сме здрави)

# 109
  • София
Момичета, знаете ли колко време важат изследванията за ясла?
Аз днеска щях да го водя на изследвания, скорострелно се прибрахме от Кърджали та да правим изследванията и да тръгва на ясла когато станат, а той от събота следобяд почна да кашля, явно е вирус, нищо друго му няма. Но кашя зверски снощи цяла нощ и се уплаших и почнах да му давам Вентолин. Сега вероятно няма да може да тръгне на ясла поне до 23-ти. Дано се оправи без антибиотици. Днес ще го водя на доктор след 14 ч., дано да няма нищо в гърдите, макар че кашля точно отвътре някак.

Оска, и ние догодина пак ще се блъскаме на интернет опашката за градините. Вече мисля по-сериозно да се отнеса.
Евелинка, ти нямаш спирачки, възхищавам ти се, сега пък и в Свищов ще учиш ...

# 110
  • Откъм Варната
Мисля че не повече от 10 дена преди ясла трябва да се пуснат, а заверката на изследванията при педиатъра важи 3 дена.

Митака в момента е на ясла, и той ученик стана, нямаше истерии и ревове съвсем спокойно си влезе при децата, след малко отивам да си го взема и да видим как се е представил.

# 111
бе не е шега чуденката къде да се празнува ЧРД  на царчето ! ходила съм на клубове , но времето там е ограничено , обикновено 2 часа и някак не се получава особено купона на големите . да призная много , ама много обичам празниците и с удоволствие планирам и организирам , ама липсата на време и парички създава някои затруднения  Mr. Green!
всеки път правя списъци с подаръци , ако някой от близките се присети да попита , а на  най-своите директно обявявам желания подарък . купувам дрехи поне сезон напред и общо взето съм подсигурила за есента , зимата , че и пролетта , с някои малки изключения . гледам първо  задължителното и така играчките остават на второ място .
затова предпочитам играчки и книжки за подаръци . още повече , че има богат избор с цени от стотинки до десетки левове .
излизаме да се видим с Борко и Румена !

# 112
Didi, важат 10 дни изледванията... А защо с Вентолин го лекуваш??? инхалации или сиропче ?
Ще полудея с моя мъж, бях се настроила в събота да отлитаме и сега ми сервира, че щели да работят и нямало да стане преди понеделник.. чак ме разрева и му казах, че както я е подкарал къде на 20 декември 2010 ще идем на почивка

# 113
  • София
Евелинка, радвам се че реагира толкова бързо. Напоследък много си мислех за теб. Чудех се за операцията, дали е минала, какво е станало. Стискам палци да мине леко  Flowers Four Leaf Clover. Малкото геройче доста го измъчиха  Sad. А тези мисли за объркването си ги избий от главицата. Тези неща не зависят от нас. От нас зависи да подсигурим едно спокойно детство за децата си и да ги обичаме и всички ние го правим  Hug. А, за отбиването горе доло на 6-ия месец и аз започнах с тези мисли. Спомням си, че бях свръх уморена и ми се искаше да избягам някъде. и тъй- като нямаша къде да ида и си продължихме постаро му.
Момичета ,благодаря за отговорите   bouquet. 2 години са минали. Даже 6, но второто секцио е било проблемно и са се отворили шевовете на първото. Все си мисля, че при малко пазене би могло да се получи. Много е гадно да искаш дете и да не можеш. Самата мисъл те смазва. Така поне си мисля, с нея не съм говорила.
За РД и аз не съм мислила. Само съм категорична, че няма да е вътре. Може в двора  newsm78. Имам много лоши спомени за дет. парти вкъщи. Имаше торта по току що боядисаните стени, секциите ... и после чистих цяла седмица Confused.
Диди, контактната( от ЛЛ) 1 ден; кръвните 7 дни; паразитологията 2 седмици. Това е информация от приятелка, която е Педиатър. Сега видях, че нещо се разминават сроковете с тези на Котето. Може би от градините да са други сроковете, не знам. Нека каже и някой друг. Аз ще ходя до градината в сряда. Мога да попитам тогава.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 15:46 от Lovi

# 114
Здравейте!
valka77,ние сме номер 2.Първо чаках аз от 12 до 04 и след това мъжа ми ме смени.Хубаво ще е да ги приемат децата ни и да са заедно.А още по-хубаво е да се запознаем,ако нямаш нищо против.Децата ни са родени по едно и също време пък и живеем в един квартал. Simple SmileАко искаш пиши ми на лични да се уговорим.
KOTE,не се притеснявай за гърнето-ще свикне само търпение да имаш и време да почистваш пораженията.Моята Симона цял месец е без памперс и миналата седмица се напикаваше почти всеки ден.Мисля,че е защото беше малко настинала и пишкаше по-често или ми прави напук.
AIR,честито за апартамента!Много е хубав и най-важното си е ваш.Да ви се случват само хубави неща!  bouquet
Имуностимуланти: започнах да давам Имунокинд 3 по 1 и вечер слагам в млекото Клеева тинктура.Но почти съм се навила да купя Коластра на Аква Сорс.Ако някой има впечатления за нея нека пише.
Кажете ми какво мляко давате на децата си?/Дъщеря ми не запива без  "мако"/
Правят ли децата ви напук и наобратно на всичко,което сте казали?
Правили ли сте някога на децата си гърлен и носен секрет?

Приятен ден и болните да оздравяват,че Рождените дни наближават!

# 115
  • София
Симонче, пие кисело мляко. Имам пълна колекция АМ, но я ползвам за мляко в кафето ми. За правенето напук, този период отмина. Признавам, че ме докарваше до истерия на моменти. Но от известно време се поддава на обучение. Карам го да си прибира играчките, като сядам до него и му показвам как. До сега това нямаше особен ефект, но от известно време има. За секрета, прави се преди да се изписва АБ( но в повечето случаи си го спестяват).
Клеевата тинктура много я хвалеха в "Часът на мама". Лекар хомеопат, там я нарече естествен АБ.
п.п.Аз си мислех, че само Софиянки не можем да се организираме за срещи  Sad

# 116
Lovi,Благодаря за бързите и точни отговори.  bouquet
Е надявам се ние скоро да се организираме за срещичка  Wink

# 117
аир , чудесна ви е новата къща ! много умно да не слагаш старите завеси . текстила и аксесоарите придават уют и характер на дома !при нас съм предвидила леглото на Васил на същото място като вас - до спалнята и прозореца.
носен секрет правихме  само веднъж ,когато Васил беше около 2 месечен . оказаха се стафилококи . тази пролет за пръв път му изписаха антибиотик , не са то изследвали.
евелина , стискам палци нещата за Блажко да се развият по-най-добрия начин !
и като става дума за момченца - реши ли се някой да обреже пишока !аз много искам , но ме е и шубе ! незнам как бих могла да се доверя на някой с остър предмет в близост до така деликатният орган  ! не съм се информила мн. подробно за сега .
диди , да пишеш как е Митето ? явно сте давали сироп , за другият вентолин си трябва инхалатор ! дано не ви се налага , но при нужда ще ви дадем нашия .

# 118
Симона, Калоян пие Нестле Джуниър. "Макото" си е това, а киселото мляко е "айан".
Почти непрекъснато прави напук. Послушанието е рядкост, голяма рядкост. Всичко е "няма" и "не ичка". А като прави нещо, което му е забранено, повтаря "не модже, не модже" и продължава да прави каквото си е наумил.
От днес тръгна пак на ясла в резервната група. Сутринта видях, че влизат и майстори. Надявам се да не затворят изцяло яслата, а да правят ремонта първо на единия етаж, после да преместят децата и да започнат с другия. Но мен никой не ме пита, естествено. Дори не знаем за какъв ремонт става въпрос и колко би могъл да продължи.
Дидита, как сте? Стискам палци да не е нещо по-сериозно.  Praynig
Оска и на мен ми се щеше да организирам хубаво тържество, но условията и цените ме отказаха. Не предлагат някакво забавление (аниматори, програма или музика), а само наем на помещението. Отделно се плаща меню, което се състои от хамбургер+пържени картофи или пица+пържени картофи.

# 119
Кажете ми какво мляко давате на децата си?/Дъщеря ми не запива без  "мако"- Нестле Джуниър.Моя също не заспива без мляко.

Правят ли децата ви напук и наобратно на всичко,което сте казали?-Четох в едно списание, че ако децата не са инатливи, значи не се развиват нормално.Моя се развива много добре.
Правили ли сте някога на децата си гърлен и носен секрет?-Гърлен.Откриха му гъбички и бактерия Клебсиела.Премахнахме я с бисептол.

Общи условия

Активация на акаунт