Октомврийски хлапета

• 19 462
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
  • София
хера - къщата ти е просто една мечта!!!

# 271
  • София
Здравейте момичета  Hug  Hug  Hug

Не съм писала от много дълго време. От една седмица чета редовно и все се каня да се разпиша.  Embarassed При нас нищо ново, изкарахме цялото лято при баба и дядо, сега вече сме си в София. Ачко е добре, махнахме памперса, слагам му само през нощта. Ще се гледаме вкъщи, няма да ходи на ясла и чак догодина на градинка.
За РД-то - сигурно ще бъде в тесен семеен кръг.
Слипи, да оздравявате бързо  Hug
Честито на всички новодомци, много са ви хубави къщите, пожелавам ви много семейно щастие и топлина!  Heart Eyes
Честит рожден ден на всички септемврийски октомврийчета! Да растат здрави, палави и игриви деца! Да радват много своите родители!   bouquet  Hug

# 272
Честит рожден ден на всички големи вече септемврийски окромврийчета.Да са ви живи и здрави и умни моми и момци да раснат... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Мила страхотен дом.Много е свежо ..,браво.Пожелавам ти да си намериш и също толкова хубава работа която да вършиш с удоволствие. Peace
Евелинка не се притеснявай мила за Блажко аз вярвам че нещата имат винаги изход а и както казва Са и тези хора деца имат я.. Simple Smile
Мачо .. Flowers RoseНо живота продължава.
Слийпи вие с адаша сте просто уникати... GrinningАма тоз сладур бе.... а. заключи ви пушачи такива хама ха. Joy hahahaВажното е че детето после се е корегирало.. просто ви е гледал сеира.. WhistlingПожелавам ви скоро да се оправите.За запичане мога да ти кажа да направиш чайче от бял равнец разбира се ако имаш.На малкия много му помогна.Нишистето също чух че запича. Peace
Хера и твоиту куща си я бива...Да взема да ти дода на гости ли... Mr. Green
Ние миналата събота правихме кръщене на Калоян.Бяхме на Кръстова Гора.Много положително се заредихме.Та вече си имаме християнче.
Още не сме тръгнали на ясла.Във вторник сме. ooooh!Дано всичко минава по-спокойно. Praynig
Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=290051&pid=7891258
Айде лека ви вечер от мен.Че утре пак хващаме пътеките за Несебър. ooooh!

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 23:12 от mira sm

# 273
  • Стара Загора
Честит втори рожден ден на Владислав, Александър и Васил Heart Eyes
Да са здравички и палави Heart Eyes

Който иска да идва на гости...мебели за сглобяване имаме за целия форум Mr. Green

# 274
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР,ВАСИЛ И ВЛАДИСЛАВ!ДА  СА ЗДРАВИ ,ЩАСТВИ И МНОГО ПАЛАВИ! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Изпратих как ЕЛЕНА на "ПЕПЕЛЯШКА" в операта със свекър ми.
Сашето дремуца още ,днес ще става за разходка,тъй че ще излзиаме.
От тия дъждове съвсем му се разруши графика,следобяд ми спи по 1ч.,еми не може да си изразходи енергията като е у дома.

# 275
  • София
И от нас Честит рожден ден на Владислав, Васил и Александър! Здраве и много, много усмивки!!!

Хера - за тази къща с удоволствие бих сглобявала...... Simple Smile

Tetka - определено при лошо време, остава енергия в излишък Simple Smile...и става доста трудно у дома......

Мира - благодаря за пожеланията!!! Надявам се да си намеря работа...напоследък нещо по специалността не ми се работи, незная защо е така, дали временно поради многото деца и шум у нас.... Simple Smile, или е друго, незная.... newsm78. Но определено се чувствам уморена за това и може да потърся нещо близко, но не точно по специалността.
Снимките от кръщението са много хубави! Честито чудесно събитие и пожелавам Бог да пази и благославя Калоян и всички вас!!!

Flores - чудесно е, че може да се гледате у дома. За толкоз малките ни деца това е най-доброто!!!

До скоро!

# 276
Честит Рожден Ден на Сашко, Васко и Влади!!! Пожелавам им да са здравички, умни и много щастливи и безгрижни! Да радват мама и тати!

Мира, честито ви християнче!!! Снимките са много хубави! Hug
Еййй, Херка, ама много е джиджана къщурата!  Peace
Флорес, добре си се завърнала!  Hug
Оххх, Мила, и твойта не е лесна! Но ще се справите! Ние нашето двуетажно легло го чакахме точно 3 месеца!  Rolling Eyes Но сега сме много доволни.
Хубав ден от нас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 277
Честит Рожден ден на Сашко, Васко и Влади!     bouquet  Да растат здрави и безгрижни!

Благодаря на всички за съветите!  Hug Пробвахме ги, Калоян мина и лечебна хумана, не че му харесва. Търси си млякото.   newsm78
Мила, честито жилище! Стахотно е!
Мира, скитни такива...  Mr. Green Как пътува адаша толкова километри не знам.  ooooh! Златно дете имате, златнооо.  Party Нашият и два часа не мога да го укротя в колата, то са писъци ставане от седалката, мачкане на мама, ходене в багажника и обратно (защото колата ни е комби). Като пътувахме до морето се размрънка за баща си, та се сменяхме по "заповед на щуката" - ту аз шофирам, ту баща му.  #Crazy  Tired
Флорес, добре завърнала се!  Hug

# 278
  • София
Херка, страхотна къща си имате. Ще организирате сглобяването, сигурна съм. Това е най- приятната част, като изключим поливането на края  Drunk.
Flores, мислех си за теб и се радвам че писа  Hug.
Мире, страхотно местенце сте избрали. Честито Християнче   bouquet.
Мила, и аз си завиждам за сина. Честно казано не бих се справила ако не беше толкова организиран. Нищо, че днес беше тръгнал по къси панталонки на вън  Whistling. Успокои ме, че не само у нас е лудница. Отдавна не ми пука за съседите. Скоро един се опита да изгони децата, че му шумяли. При това, те са си в собственият двор. Лееекинко му казах че извън указаните часове 14-16 и 22-10, да не мрънка...  За твоята професия се изисква много търпение, нерви и се влагат много емоции, за които си трябва почивка. Когато си уморен и пълен с ангажименти е доста трудно да балансираш без това да се отрази на собствените ти деца  Hug. Аз затова събирам тези деца у нас. Всяко си има своята нелека история.  Едното дете е взето от дом за сираци. Трябваха ми 4 години, за да позабрави побоищата в дома... Другото пък брат му е глухоням, следствие на катастрофа...Но пък са страхотни деца и истински се разтоварват с рисуването. Това си е един вид терапия. А и Дани научи че трябва да се бориш със живота. И че той- живота поднася всякакви препятствия. Децата казват, че сме едно голямо семейство.  Но има моменти, когато ми идва в повече...

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 14:30 от Lovi

# 279
Честит Рожден ден на Яни, Сашко, Васко и Влади! Да са здрави и игриви. Приятно празнуване.  bouquet

# 280
Честит рожден ден на Сашко, Влади, Васко и на Яни! newsm59 newsm59 newsm59 Да растат здрави и щастливи деца!

Ма4о, моите съболезнования! Много боли като загубиш близък!  Flowers Rose Flowers Rose
Мила, честит нов великолепен дом!   bouquet Дано си намериш хубава работа, която да те удовлетворява!
Херка, страхотна къща, идвам да сглобявам мебели, само кажи кога  Mr. Green!
Са, напоследък Блажката приспива мен  Tired. Щом Маги заспи и аз лягам, а той си примъква възглавницата и одеалото и ляга при мен. Обаче се научи да спи при нас с Митко и не можем да го убедим, че в неговата стая е по-хубаво  Crazy.
Флорес, Мире, добре дошли отново Hug!
Слийпи, Блажко успя една вечер да заключи Митко с Магдалена отвън. Аз си бях полегнала и по едно време чувам бясно тропане - Димитър беше подивял, замалко Благун да отнесе боя  Mr. Green. Добре, че го чух, че можеше 2 часа да седи на балкона. Поне беше топло. 

Да ви се похваля и аз - сдобих се с бенджамин, антуриум, салвия и цикас от "Флора".    Ако бях сигурна, че милото няма да ме изхвърли от нас заедно с цветята и ако можех да побера в багажника на количката още нещо - щях и още цветенца да си взема!  Вече си пресадих бенджамина и салвията, другите ми забраниха да ги пипам до пролетта, тогава ще ги пресаждам.
А и Маги днес изцока 150 мл. адапте  Laughing.  За 2 месеца е качила едва 330 гр. и педито изписа Милумил, че на всичко друго се мръщи.  Решихме тази седмица да намаля малко кърменията (за да намалее и кърмата, пък и малката да свикне със шишето) и после вече ще взимам хапчета. Октомври в началото трябва да я отбия, че с изпитите дето ме чакат няма как да се оправя - ще я дам за 2 седмици при бабите, пък аз ще чета. 

# 281
Честит рожден ден на всички деца празнували през изминалите дни!!! Да са много здрави и щастливи , и да пораснат добри хора!!!

Много съм заета, непрекъснато работя и ходя насам, натам. Успявам да ви чета, но много ме мързи да пиша. Embarassed
Целувки  на всички!!! Hug Hug
Ще се радвам да организираме общ РД в София! Hug

# 282

Общи условия

Активация на акаунт