Калоян бързо да се оправя,никакви болести-рожден ден ви чака 
ето ни и нас:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287965&pid=7762997
Калоян бързо да се оправя,никакви болести-рожден ден ви чака 
Жалко, че няма да се видим. Но нищо, важното е да оздравеете бързо детенцето! 

Ще взема и апаратчето, за да направя снимки. 

. Иначе беше много весело. Много хубави хора се събраха. Най- голямата изненада за мен беше, че се видяхме с Физиотерапевтката която ме изправи на крака преди 7 години. Много емоциона среща. Тя ме позна веднага. Каза, че за първи път тогава виждала човек, който вместо да мисли за собствената си болка се е захванал да успокоява бабите и чакащите пред кабинета
. Бях забравила и се посмяхме. Аз обяснявах на бабите какви процедури им предстоят и какво ще усещат. .. Тя ми се скара че не съм се обадила, че имам познати при нея. В интерес на истината не се е наложило. Тя е страхотен човек и професионалист и беше всеотдайна до последно
. 
Чакаме снимки! 
Имаше вече запазен РД за 10 ч., а нас друг час не ни устройва. За 18.10 пък имаха вече 4 РД. Затова запазих за:
. Ще свикне, няма къде да ходи.
.
и аз помня ракийката, поне е направила запомнящ се подарък

.
Възрастна беше и без болка си отиде, но загубата винаги е болезнена.

Безгрижно детство и много палави игри 
В неделя едно фото не успяхме да намерим да го снимаме та обща снимка си правехме в понеделник....Естествено фотографката ме издразни яко. Три часа се наглася тя а ни накара да сложим Слави на столчето..ами той се изнерви...как ще стои там 10 мин. незнам. Резултата - намръщени родители на снимката щото се опитвахме да усмирим Слави.