Октомврийски хлапета

• 19 471
  • 282
  •   1
Отговори
# 210

Честит рожден ден,на Мария на Валка  bouquet!
Да e жива и здрава, много щастливо детство и желая, и също така да слуша много своите родители Hug!
Моя беше болен, та и всички вкъщи покрай него, но за щастие започнахме да се оправяме.Аз отдавна, но при детето става по-бавно.Пак бяхме на антибиотик и вече се примирих, че ще ми е такъв кекав Sad.Отложихме яслата и решихме, че ще го пуснем чак на градина(живот и здраве), за да се стабилизира малко Praynig.Иначе ми е много умен и съжалявам, че няма да има такива контакти с деца, но искам да ми е здрав поне за известно време.Съсипах се и аз да го гледам все болен, а като излязох от болницата с часове плачех.Не искам да стъпвам повече там, та за сега ще я караме така.
Купила съм му букви и пластмасови цифри.Почти всички букви знае, коя на кого е Laughing-на лъжицата, на джабата, на тати, на мама, на Киса и т.н..С гърнето вече сме на 6, та и вкъщи се опитвам да го уча, а и режим да си има Wink.Ами, това е от нас.Лек ден Hug!!!

# 211
честит рожден ден на всички дечица!!!

Да си призная не съм влизала отдавна в темичката ни Blush.но пък като го направя изчитам всичко на един дъх.Интересно ми е как при вас се случват толкова неща Heart Eyes.При нас няма абсолютно нищо ново.
за яслата-няма да ходи Confused,баща му категорично не иска.Аз пък искам,защото вече се побърквам в къщи и  искам да започвам нещо да работя,ноооо май още една година ще поседя.
за памперса-в къщи сме без,но навън слагам,защото изобщо не се усеща.
за пишата-аз я забелих в 8-9 месец.Просто лекар я дръпва за да я забели до края и всяка вечер се забелва.Сега ще е доста по-болезнено това рязане.Тя сама няма се забели,а като са по-малки не разбират толкова.Мъжът ми е бил на 4год. като са му я рязали и още помни.
за рождения ден-нашата леля си направи занималня и там ще го правя.Отдавна не сме се виждали с русенки и с нетърпение чакам да се видим.

# 212
  • -
Момичета благодаря на всички за пожеланията! Hug

Имахме дечица вкъщи-обърнаха всичко,но щом тя е доволна и щастлива всичко останало няма значение.Още е болна,но поне е доста жизнена и се храни,само дето запушения нос ни мъчи.Утре ще кача снимки като ми остане време,че отивам да събирам багажа на мъжа ми за командировка.

# 213
Честит рожден ден,на Мария на Валка

За рожденния ден запазихме едно клубче точно до вкъщи и там ще ги събирам всички на куб.Реших,че в къщи не си заслужава да го правя,готвиш,чистиш с децата се занимаваш и пак за същите пари,където няма да правиш нищо. Laughing

# 214
Честит Рожден Ден на Мария на Валка77 на патерици! Нека порастне прекрасна принцеса! Hug  bouquet

Честит рожден ден на зетя Слави! Да порасне здравичък и добричък и да слуша тъща си и майка си, че после като тръгнем по околосветски пътешествия не искам изнервена сватя!  bouquet  bouquet
Сватя, да ти е здрав и палав!  Hug И да вземеш да дойдеш насам най-накрая...  smile3525

П.С.: Благодаря на всички за пожеланията за имения ден!  newsm51

# 215
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на първите ни рожденници, да са живи и здрави много бели и радост да носят на мама и тати  Hug

# 216
  • Стара Загора
Благодаря много за пожеланията Heart Eyes
Сега Слави кара акумулаторния джип, който получи като подарък от нас с баща му и сержа е наставник  Mr. Green

# 217
Честит рожден ден на Слави  bouquet!Да е жив и здрав, и много да слуша мама и татко!

# 218
Ей, момичета, вчера сме забравили да честитим и на stefi_go Sad!Нека са живи и здрави и малкия малчуган много да слуша  bouquet!

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВИТЕ РОЖДЕННИЦИ - МАРИЯ И СЛАВИ! ДА СА ЗДРАВИ И РАДОСТНИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ МАМА И ТАТИ!

# 220
Честит Втори Рожден Ден на вече порастналите септемврийски октомврийчета    bouquet
Да са живи и здрави, да радват мама и тати!  Hug
Безрижно палаво детство, много усмивки и късмет !  Heart Eyes

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ!
Да е здрав и много да радва всички в къщи! Да кара джипа и да му се кефи, а след 20 години той да купи на мама и тати истински джип! Mr. Green

Еййй, пораснаха децата! Вчера оправях дрешките - вадих по-топлите и какво се оказа, Маги има 2 гардероба дрешки, а кака Али няма нищо!!! Ами от пролетта нищо не й става вече... расте душицата. И затова днес с Боян овършахме детските магазини. Е, оставихме по нещо за купуване и от бабите за рождения ден. Simple Smile

# 222
  • -

Честит рожден ден на Слави!Много да слуша и да е жив и здрав!
Са,и ние сме така с дрешките-тая седмица понакупихме някой неща,но има още.Всичките и анцузи са като за наводнение Mr. Green Днеска пристигна майка ми и тя се отчете подобаващо с подаръците.

# 223
  • -
Може ли някой да ми съдейства...моля!!!Не знам как да направя нов албум в снимка.бг-за да можем да качваме снимки за 2г.

# 224
Честит Рожден ден на Мария (макари на патерици  Blush) и на Слави!
Да са здрави и послушни сладурчетата!

Калоян ми е болничък. Са, ще се разминем с посещението на детския център, а ми се щеше и да се видим.
Валка, има опция "нов албум". Сега ще влезна да погледна.
п.п. Създадох албумче, но не съм качвала снимки. Ето линка http://www.snimka.bg/upload_photos.php?album_id=287965

Общи условия

Активация на акаунт