Доста спокойна се чувствам, заведох го сутринта, жените бяха много усмихнати и симпатични. Добре, че носихме играчка - това се оказва някакъв вид традиция - децата да влизат първия ден с любима играчка. ТОй си я гушна и си влезе, засега изобщо не е ревал. Разбрах, понеже ходих втори път да нося документите. Освен това трябвало и водичка да му нося, но утре вече. Мисля да си го взема в 12 ч., макар че те ми предложиха да спи там, но искам да видя как ще се чувства първо. Може и да взема да го оставя, но едва ли.
Вчера най-сетне сложихме ваксината против шарки. Трябваше в петък, но докторът каза, че нещо му е зачервено гърлото, та вчера. Давах му предварително противоалергичен сироп Ериус, не исках, ама като казва докторът... От него обаче Димитър получи колики. Трябва да му го давам до края на седмицата, но ще видим.
Лови, притесни ме с тази липса на калций... Дано да се компенсира лесно. Как даваш калций и какъв, че ние нали 13 месеца и повече бяхме на диета....
Миринда, дано свикне Ема бързо с яслата ...., че с тия ревове не е лесно и за двете ви.
Току що ги изкараха на балкона и го видях Митко - не реве

После пак ще пиша, чао засега.

. Слава Богу левият тестис е добре, малко по-голям е от нормата за възрастта (за да компенсира липсващия). От тук нататък ни предстои сцинтиграфия (към 4-5 годишна възраст). Засега не се виждат зачатъци на десния тестис, но ако се открият - трябва да се отстранят оперативно. Докторът ни каза, че Блажката най-вероятно ще е с нормални възпроизводителни способности, но трябва много да пазим единствения му тестис. Защото природата се застраховала - 2 яйчника, 2 тестиса, но при него е само един и при най-малкото оплакване незабавно трябва да се търси лекарска помощ. Даде ни телефона си, за да имаме контакт с него и да се надявам, че ще му се обадя чак след 2 години за сцинтиграфията. Иначе ще направим и една консултация с един от водещите специалисти по мъжки стерилитет, ей така - за мое успокоение, а и като ни сервираха диагнозата не успях да реагирам и да задам много въпроси, та сега ми бучат в главата и искам да питам за някои неща.
. То било рай да живееш в комуна... Малчуганите се сприятелиха и си играеха заедно - никакви ядове, мъжете правеха барбекю, ние салатки и после децата по леглата, а ние на масата.
. И аз бих се консултирала. Поне да не стоя в неизвестност. Гунки на Блажко, милото много му се събра
.

Ами че тя почти само на кърма кара - с 300 зора успявам да и набутам по някоя лъжичка манджа и то обикновено на третата лъжица почва да плюе и заявява, че иска цици.
Да мине малко зора с яслата и живот и здраве от догодина ще се отбиваме, по "трудния начин".

. Просто до скоро се ремонтирахме усилено, после Ива тръгна на ясла и ... на третият ден си я прибрах болна