Октомврийски хлапета

• 19 463
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
mila71, страхотен дом Peace!
На всички рожденици, да са живи и здрави!Много щастие, късмет и безгрижно детство им желая  bouquet!

# 256
  • София
Mila, честито   bouquet. Много свеж и хубав дом. Ще се нареди всичко, стискам палци  Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover.
 Писна ми от тези дъждове. Нещо започна да ме стяга шапката. Дани го искат в 7:15 в училището. На всичкото отгоре днес той си навил часовника за 5ч Crazy. Питам го защо толкова рано, а той- за да си имал свободно време. Тръгнахме в 6. Кал, мърсотия...Косето мрънка, че му се спи. Мен ме тресе нервата...Госпожата онзи ден им писала неизвинени отсъствия. Отивам да видя какво е станало, а Класната им продиктувала грешно програмата. Казала им е че имат БЕЛ в четвъртък, а не в сряда  ooooh!. Мислех, че Дани е объркал, но като направих сверка се оказа, че целият клас това е записал. Днес предстои разговор с Директорката  Crazy. На всичкото отгоре всеки ден имат свободни часове. Стоят в стаята без контрол. А аз как да съм спокойна, че съм поверила детето си в сигурни ръце?!...Лудница пълна. Извинете за спама, но нещо ми идва в повече и няма с кой да споделя.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 08:31 от Lovi

# 257
Добро утро Hug Hug Coffee
МИЛА новият дом е много хубав със здраве да го ползвате!  bouquet
Ох аз днес съм на последна нагревка на зъбчето ми,да чукнем на дърво цяла седмица не  ме боля и другата живи здрави ще се сдобия със бяла пломба. Hug
И днес се очертава скука у дома с това гадно време,пак ще си поканим някоя приятелка с хлапе та да има игра,иначе не можем да си изразходим енергията и лудваме. #Crazy
Утре мойте ЕЛЕНА ще ходи на "ПЕПЕЛЯШКА" в операта със свекър ми на културно мероприятие. newsm03
Аз ще ходя малко да се разкрася на фризьор и полсе ще ходя малко по магазините на шопинг този път за мен. newsm03
ЛОВИ направо те съжелявам толкова рано всяка сутрин ,ако трябва да водиш баткото.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНА,МАРИЕЛКА,ЙОАННА и ЯНИ!Бъдете щестливи и здрави мили дечица! smile3525 newsm51

# 258
  • София
Честит Рожден ден на Яни! Мише, да ти е все така здравичък, умничък и палавичък newsm51  Heart Eyes.
Честито и на Марти, макар че Омни ни забрави!

# 259
  • София
Mila, страхотна къщичка  Hug
Лови, съчувствам ти, просто не знам как се оправяш, но винаги съм ти се възхищавала на организацията, сигурна съм, че скоро ще ти стане по-леко! Моят племенник до скоро също ставаще в 5 и от 7 висеще в училището да чака да започнат.
Тетка, и на мен много ми се ходи на Пепеляшка, ама ако заведа Димитър едва ли ще търпи Wink

Честито на днешните 2-годишни Октомврийчета, да получат хубави подаръци!

Наш Димитър днес вече взе да се осъзнава и му тегли голям рев в яслата. Госпожата ме успокои, че все някога щял да спре Simple Smile
Вчера ме извикаха да си го взема, но понеже не трябваше да звъня да не събудя останалите (Митко спал 30-40 мин) и уж се разбрахме за час, ама ме забравиха и висях отпред и по този повод слушах какво става вътре - едно реве, друго се наакало, всичките станали и се моткат из спалното помещание... Изобщо там не се спи да ви кажа.

# 260
Честит Рожден ден на Яни!   bouquet Да е здрав и послушен!  Heart Eyes

Калоян още не се е оправил. Има разстройство, пак е и с ларингит. Знаете ли може ли да пие Нан Джуниър когато е с разстройство или има друго АМ, което може да се дава?
За говоренето - говори всичко и не млъква. 
Тази сутрин излезнахме с брат ми да изпушим по една цигара с кафето на терасата и той ни врътна ключа.  #Crazy Дръпна дръката надолу и край... седна на фотьойла.  Twisted Evil 10 минути му се молихме да ни отключи и обясняваме накъде да бута дръжката. Той седи, гледа ни и вика "няма". Бяхме само за снимка. Накроя слава богу стана и избута дръжката нагоре. Бях много щастлива, че разбра и благоволи да ни отвори.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 10:18 от sleepy

# 261
  • София
Слийпи, мила  Joy голям номер Ви е скроил. Преди време така в Люлин Дани ме заклюи навън. Набъхрзо се събра събрание във входа  hahaha Joy. Накрая той сам отключи, но какъв страх брах. Сега ми е смешно, но тогава... hahaha. Бързо да оздравявате  Praynig Heart Eyes. Съвет за АМ не мога да дам. Даваш ли нещо запичащо?

Момичета, на коя Йоанна честитите  Embarassed?

# 262
И на мен сега ми е смешно, ама докато бях вън  #Cussing out Задействах родата, добре, че брат ми си беше взел телефона.
Давах му ентерол, ама явно не действа. Снощи му дадох и гентамицин през устата, но тази сутрин пак се изходи. От една седмица е на солети и АМ.
Честитих на Йо на Верчиту, ама сега погледнах, че тя била родина на 26.10.  Embarassed

# 263
  • Стара Загора
Слийпи АМ не давай....ако пие лечебна хумана я прави като АМ и му давай да я пие. Друго дето се сещам на примавеста е лимонов сок ако можеш да му дадеш. Действа безотказно...ама чист лимонов сок. Слави разбира се не го иска...но спринцовката на Панадола става идеално...тъкмо да му върнеш за заключването Mr. Green
Честито на Яни и Ради /на материца/. Heart Eyes Да са живи и здрави и много, много палави /няма само Слави да е бесен  Mr. Green/ Heart Eyes

# 264
Честит рожден ден на Яни и Ради! bdbaloniМного здраве и щастливи детски игри! Hug
Слийпи,подкрепям Хера да даваш лечебна хyмана,можеш да даваш и оризова вода,която също запича.Варено картофче също можеш да мy приготвиш,за да не е само на хyмана.Оправяйте се бързо!А,разхлабването може и от зъбче да е(поне при някои дечица е така).
Лови,и аз всеки  ден се разкатавам като теб независимо от времето,ама дрyго си е по обяд,а рано сyтрин просто не знaм как се организираш.А,до yчилището на Дани няма ли yчилищен транспорт,поне ще ти е по лесно така.
Мила,честито ви нов дом!С много любов и разбирателство да живеете в него!  bouquet
П.С.:радвам се,че нещата при вас започват да се нареждат!
Ние вчера имахме прaзник на града,но времето не беше никак в yнисон с това.Yспяхме поне сyтринта с една приятелка да заведем децата на организирания детски концерт в центъра и после на кyклен театър,който трябваше да е безплатен ,но общината в последния момент се е отказала да направи този подарък за децата на Добрич ипосле дъжда ни натири всеки към къщи.Поне постановкaта беше интересна и на децата много им хареса.Гледахме "Трите прасенца".Вечерта на салата и ракийка отчетохме празника с приятели.Днес пак времето е кофти и отсега се чyдя как ще водя малката наобяд до yчилището. newsm78

# 265
Честит Рожден Ден на Яни!!! Пожелавам му никак вече да не боледува и да не притеснява мама!!! Да си е пак така умен и палав, че виж майка му каква фигура поддържа покрай него!!!  Grinning

На мен днес ми е ден! Успях да приспя Али. Ако знаете какво е приключение... Евелинка, как се оправяш с приспиването на Блажко??? Аз всеки път мисля ли мисля как да се справя със ситуацията... Маги хич не може да стои тиха, все реве като е будна... Иначе за Блажко ми стана малко мъчно като прочетох, но после като се замислих, нищо фатално не е това. Имам познати в същото положение. Всичко си им е наред! И дечица си имат и жените им изглеждат доволни! Wink
Мачо, съболезнования за баба ти. Аз много страдах като почина моята. Още пазя много топли спомени за нея и вярвам, че бди над мен!  Heart Eyes
Мила, страхотен е домът ви. Ама защо не снима и детската? Чакам снимки!  Hug
Лови, мила, сигурна съм, че това настроение е временно! Ще му измислиш решението! Сигурна съм в теб!!!
Слипи, дано бързо оздравее Калоянчо, че се проточи тази болест нещо. Пробвай и чисто оризче да му даваш и чай от нещо запичащо. Иначе този номер със заключването брат ми го е правил на баба ми. Ама не е бил толкова умен да й отключи и жената е разбивала прозореца... Али още не стига бравата, че е високо, но и мен много ме е страх и все се каня да си взимам телефона като простирам. Само дето като заключвам външната врата и оставям завъртян ключа... Абе ужасно би било, развивала съм разни сценарии, но все не измислям хепи енда и спирам просто да го мисля...  Crazy
Хайде, дано всички дечица са здравички и бързо свикват с яслата. Кали, а как е Митачето???
Целувки от нас, че Маги ревна!

# 266
  • София
Саничка, не знам как е при теб, но аз ги приспивах поотделно децата. Оставям Косето в едната стая с играчки и приспивам Ани. После в другата стая приспивам Косето и сядам в хола, така че да ги виждам и двамата. Определено е приключение с толкова малки деца. Поздравявам Ви с Евелинка за организацията и ентусиазма   love001  Heart Eyes. И мога да Ви зарадвам, че след време връзката м/у породените деца е много силна.
assia75, нямаме транспорт от у- щето. Раничко си е....
Херка, номера с лимона го знаех във вариант за възрастни. Само, че се добавя и малко сода. Бърка се и се пие. Действа безотказно. Нямах идея, че може и само лимон, вече ще знам   bouquet.

# 267
  • София
Радвам се, че апартамента ви харесва.... Simple Smile Не е много моя стил, но така го взехме и вече свиквам.
Детската не е готова и затова не съм снимала....само бюрото снимах. Чакаме матраците и няколко етажерки, които вече се бавят все едно сме поръчали обзавеждане за къща..... Rolling Eyes Shocked

Lovi - при нас започват от 8 часа всички. Завиждам ти за сина ти......Аз Дани го будя по 10 пъти, започвам в 7.10 и накрая в 7.40 става, посещава тоалетната, хапва малко, бутам дрехите в ръцете и го изтиквам до вратата.......какво ли не давам, детето ми да реши да стане рано и да се оправя за училище...... Simple Smile
Иначе ходят сами до училище, на 5 минути е, пресича се една улица. Не съм много спокойна, но все някога трябва да се започне да се движи сам......Предполагам, че ти е трудно........, но ако това ще ти оправи настроението - с тримата лудницата е пълна. Като се скарат двамата, Кали започва и тя да пищи........... Rolling Eyes и ако викна и аз просто се чудя какво ли си мислят съседите - дойдоха лудите от София  Joy
Блокът е много тих, повечето са възрастни хора и ние сме като Бай Ганьо във Виена....... Laughing

За приспиването на Кали - напоследък доста трудна задача. Ако я оставя заспива сама на земята към 16.30 часа. Сега като тръгна на градина и заспива по-рано и сякаш по-лесно, но не си представям в понеделник как ще е в градината. Ако успеят да я задържат на леглото изобщо ще ги черпя сериозно....... Grinning

Но ще порастнат децата ни и с усмивка ще си спомняме тези неволи......Само да са здрави!!!

Sleepy- да оздравявате бързо.... Hug

До скоро!

# 268
  • Стара Загора
Лови на морето тръгнах да отпушвам канала аз Mr. Green една мама с която бяхме там ми каза да изпия два три лимона изцедени наекс....направих го...резултата беше - законтрен задник Mr. Green На следващият ден Слави се опита да се посере...нахаках му лимон и на него /ене два лимона де Crazy/ и се оправи и той. За това го казвам...изпитано е и действа bowuu
Мила много хубав дом...светъл и уютен Hug
Аз за сега мога да покажа почти само къщата отвън Crazy http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/7#81

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 16:08 от Хера

# 269
Привет от несериозната!

Влизам да честитя от мен и от името на Криско на всички Септемврийски - Октомврийчета, които отпразнуваха и които празнуват днес РД:

Да са  живи, здрави, щастливи и палави хлапетата! Hug

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Честито и на всички новодомци - да си живеете весело и дълго в новите къщички!  bouquet
Много са ви хубави апартаментите, а на Херича къщата - "Скромна" Mr. Green

P.S. Ще се разпиша по-подробно като се приберем от Велинград /след малко заминаваме, че свекито се прибра за няколко дни от гурбет/и не е оправдателно, но аз да си кажа, че от офиса нямам грам възможност да пиша, а вкъщи от големия господин не мога да припаря  до нета напоследък #Cussing out Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт