Октомврийски хлапета

• 19 487
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Пловдивски мамчета,идеята ви за общо събиране е чудесна.Ние обаче няма как да дойдем.Нашия татко ще е в командировка от 22.09 до 13.10 и ние ще сме извън града.
Много ми се искаше да се съберем и да се запознаем на живо.
Ако организирате нещо за 18 или 19 октомври ще дойдем. Peace

# 181
Значи за сега да си мислим за 19.10 (неделя) от 10.30 до 12.30 ч. Симона, не може без вас!!!  Heart Eyes
Остана да уточним мястото! Хубаво е до другата седмица да го запазим. Специално за Санкт Петербург можем да резервираме от рано, а менюто се определя 1 седмица предварително, така че ще можем по-късно да уточним бройката на рождениците и техните придружители! Simple Smile
Lovi, ти си сериозен човек, сигурна съм, че ще дойдете!!!  Heart Eyes Hug
П.С. Ако някой, който е рожденик след 19.10 иска да се присъедини към партито, то ще го отложим за първия следващ уикенд, за да не празнува предварително общия рожден ден! Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 23:03 от Sa

# 182
Значи за сега да си мислим за 19.10 (неделя) от 10.30 до 12.30 ч. Симона, не може без вас!!!  Heart Eyes
Остана да оточним мястото! Хубаво е до другата седмица да го запазим. Специално за Санкт Петербург можем да резервираме от рано, а менюто се определя 1 седмица предварително, така че ще можем по-късно да уточним бройката на рожденниците и техните придружители! Simple Smile
Lovi, ти си сериозен чоек, сигурна съм, че ще дойдете!!!  Heart Eyes Hug
И на мен много ми се иска да дойдем! Heart Eyes
Това е страхотно,че планирате за 19.10!
Супер! Hug
Само да спомена,че през периода,в който ни няма в града няма да имам Интернет!Евентуално към 13.10 мога да кажа със сигурност каквото и да е. Peace

# 183
Са, мисля че май Санкт Петербург ще е най-доброто място.

# 184
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ.
Сещам се само за Верчиту поименно, ама като не знам имената на всички, а само никовете...

# 185
Честито на всички празнуващи!
Здраве,любов и много щастие!

# 186
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ НЕКА НОСЯТ С МНОГО БЛАГОДАТ ИМЕТО СИ...БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ bouquet  bouquet  bouquet

# 187
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Здраве, щастие, любов и късмет Ви пожелавам!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 23:17 от Lovi

# 188
Здравейте мамчета,
Искам да ви помоля да ми помогнете моя близка има момиченце което сега на 17 окт прави 2 год искам да й взема подарък .Вие  като майчета на 2г дечица  какво смятате че е подходящо и полезно ?за цената около 80-100 лв Предварително ви благодаря

# 189
  • Откъм Варната
Здравейте мамчета,
Искам да ви помоля да ми помогнете моя близка има момиченце което сега на 17 окт прави 2 год искам да й взема подарък .Вие  като майчета на 2г дечица  какво смятате че е подходящо и полезно ?за цената около 80-100 лв Предварително ви благодаря

Може би играчки, аз това предпочитам да подаряват на Митака.

# 190
Момичета, кажете как са учениците ви! Особено Миринда! Нейната Ема безкрайно много ми напомня по характер на каката ни и все си мисля как понася първите си дни на ясла, щото нашта кака дори на градината реве.
По запитването за подарък - ми то за такива пари можеш да купиш и дрешка сносна за новия сезон, и играчка, така че все някъде ще улучиш  Peace

# 191
  • Откъм Варната
Мачо Митака е супер, днес за 3 ден спи там, не са се обадили значи е наред, не реве, приема нещата спокойно и аз съм спокойна Wink

# 192
Мачо Митака е супер, днес за 3 ден спи там, не са се обадили значи е наред, не реве, приема нещата спокойно и аз съм спокойна Wink

Ти някога голямо добро си направила  Laughing Моят не спира да мрънка за мен-ако го оставя на ясла, ще ми звъннат точно след час да си го взема и това го казвам най-сериозно и отговорно, изобщо не сe шегувам  Confused

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 19:10 от Анонимен

# 193
  • София
Калима много ме успокои. Тука една баба мед. сестра от другия вход, дето е работила 20 г. в ДГ ми каза хич да не си въобразявам, че няма да реве и, че всички ревяли отначало.....
Ние днес дадохме кръв и урина. Сутринта му беше много забавно да пишка в "макото буканче". С взимането на кръвта не беше толкова весело обаче ... Малко си порева, ама главно заради силното стискане, понеже ръцете му бяха доста студени. Аз не се съобразих и го нахраних сутринта, но лаборантката ме успокои, че при децата да 2 ч. преди изследването няма проблем уж.
На Митко не му е сложена ваксината против шарки и последнаата ДТК, дано не се възпротивят от яслата  newsm78

# 194
  • София
Диди, да не те плаша, но ако нямате протокол от комисия за отлагането на ваксини, се съмнявам, че ще ви вземат на ясла без всички ваксини до този момент. Навсякъде искат имунизационен паспорт.
Венци ще е ученик от 23 септември, живот и здраве. Настроила съм се за голям рев.

Общи условия

Активация на акаунт