На плажа с олио и кремче ОКТОМВРИЙКА маже бременно коремче!

• 10 860
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ааааа, Пуки, алкохол с транквиланти предлагаш сега  Joy
Абе то ние се смеем, ама е много гадно да те боли нещо, особено в нашето положение да не можеш да се самолекуваш.  Confused
И по повод вчерашните истерии с радиацията, надявам се никой от вас не се е тъпкал с йод.

# 226
  • Варна
Хехехехе.Ама вие верно снощи гледахте ли по новините за йода. Laughing Изкупили йода от аптеките, да го пият.Йод за външна употреба ще ми пият. Не е смешно обаче, че повечето били майки с деца. Thinking

# 227
Пуки за съжаление истерията е повсеместна  Tired Те и днеска бяха тръгнали да се наливат с йод някой, щото от взрива на барута мислели, че има радиация  ooooh!

# 228
  • Варна
Пуки за съжаление истерията е повсеместна  Tired Те и днеска бяха тръгнали да се наливат с йод някой, щото от взрива на барута мислели, че има радиация  ooooh!

После пък ще кажат, че от радиацията и взрива им изгоряло гърлото. Laughing Пък то ще е от йода.

# 229
Здравейте, сладурки! Днес се завърнах от прекрасните Родопи. Беше толкова приятно и такава красота, че не ми се прибираше. Така хубаво си отпочинах и е хладничко там и така хубаво се спи. Направили сме страхотни снимки и ще ги кача в понеделник да ги видите. Ходихме на Чудните мостове, в с. Широка Лъка, на Смолянските езера - на всякъде невероятна красота.
Сега отивам да ви чета, че много сте писали и трябва да наваксам.
Видях само, че Крисси ще си има момченце. Честито, мила!  stork-boy

# 230
  • София
Здравейте момичета!
Аз малко късно се включвам с отчета от ЖК, но днес ми е много зле.
Та бебка е 1100 гр. в норма, обиколката ми е 100!!! Направо суперско.
Бебка е седалищно раположена.
И ми пуснаха всякакви изследвания. ДО тук добре, но напълниха 6 - 7 контейнера и..
на мен ми причерня, та се наложи да ме тръшнат да легна и да ми метнат един компрес на челото..
Срам! Никога не ми се беше случвало..
Гърмежите хич не ги усетих, но за сметка на това сутинта много ми миришеше на сяра, чак
не можех да дишам. А за йода - преди 2 год. ми махнаха щитовидната жлеза и 2 седм. преди операцията трябваше
да си наливам едни йодни капки в гърлото, за да умъртвим жлезата искам да кажа, че това беше едно от най-болезнените
неща, които са ми се случвали, а аз трая на болка бая. Та тези луди, които смятат да пият йод хич не ги разбирам.
Добре дошли на новите мами! Добре дошли и на отпускарките!
Нямам търпение вече да идва сряда и да заминавам на моренце, тук полудявам.. Ох..
И последно за подритванията - много е странно, усещам я ниско в ляво и от двете страни на пъпа.
Понякога е много леко, понякога си е силничко, но не ме е боляло. Обаче като си сложа ръцете не ще да се мръдне.
По тази причина татко ни не успява да усети нищо.
Лека нощ   bouquet

# 231
Ето ми е мен след срещата със зъболекаря /добре че има и такива дето работят денонощно/. На зъба ми няма нищо ама ми е възпален венеца и имам джоб. Доктора го почисти, маза разни кремчета, преди това и една упойка ми сложи та сега съм супер Simple Smile Нищо не усещам и смятам да се метна в леглото.

# 232
  • Канада
Здравейте момичета!
Аз нямам време нито да чета,а пък за писане и дума да не става-с малкия сме все навън.Ама поне да наваксаме за зимата,прекарана в къщи.
Поне да подкрепя отбора на момченцата с още едно!Преди около два месеца ми казаха,че ще е момче и от тогава не се е променило Mr. GreenАз много се надявах на мома и още имам надежди.Докато не видя-не вярвам Mr. Green
Много ми се иска да съм по активна,ама вие мноооого пишете и аз немога да ви изчета,пък да пиша ей така ни в клин,ни в ръкав....
Пожелавам приятни почивки на всички мамчета,а тези дето ще ходят на море-цопнете се моля ви и за мен по веднъж,че аз само го сънувам това море!
Целувки на всички!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
dany_ip  ама пак си бременееме заедно а?Е аз повечко време намирам за темата поне по веднъж на ден се разписвам  Grinning
лека нощ ако четат все още неспящи мами ,аз сега отивам да се мятам  Simple Smile

# 234
   Добро утро момичета  bouquet!
 Най-накрая петъка дойде newsm44.Лек ден ви пожелавам днес и после пълноценна почивка!
Нашия апартамент вече е готов,дадоха ни ключовете и вече трябва да почнем да го правим,че то време не остана.Вече се притеснявам дали ще успеем до първия учебен ден да се преместим Sad.

# 235
  • София
Добрутро, девойки  Grinning
След вчерашните емоции така се наспах  Blush , ама ми е време да се активизирам вече,че работа ме чака.
Още веднъж благодаря за загрижеността,която показахте вчера и се извинявам че ви хвърлих в недоумение. Просто татко си е такъв. Като го свалили и зарязал всичко в автобуса на едно момче да го придружава до Бг и хукнал. И нито ръчния багаж си взел,нито нищо. Та вчера го мислих цял ден, ял ли е,пил ли е, как е  Sad Знаете как е. Пък и в чужда страна, без да знае къде да ходи,абе тъжна работа. А и не е спал от вече 5 денонощия и милия направооо  Cry  Та докато не уредихме всичко оттук (аз де,иначе съм глезанка, ама като трябва,да не ми се изправя някой насреща  Twisted Evil).... Стига за това, току що ми се обади вече са в Румъния.
Та около 4 часа заминаваме за Русе, влакът му пристига там в 10.30 вечерта и оттам, на изтооооок  Flutter Силно се надявам,след кратък престой при баба към вторник да видя моренцето вече.
Сега отивам по задачки,трябва да ходя по банки, да стягам багажи и така.
Ще се прибера в София към 14-15 юли, така че умната от мен, пазете се много и всичко да е наред като се върна  Hug
Обичам ви, момичета, ще ми липсвате многооооо  Heart Eyes

# 236
  • Варна
Добрутро!  Hug

Като никога станах толкова рано, ама няма как, защото след малко идва детската ни стая и майсторите ще я сглобявят. Довечера може да я снимам и да ви я покажа ако успея, щото пък ще има и еуфория около един джип, който мъжа ми купува днеска.

# 237
  • Бургас
Добро Утро,сладурани!
Сисилия лек път,поздрави на баща ти и приятно моренце  grinning039
Пуки направо ти завиждам за новата детска,че ние в тая гарсониера едно кътче сме отделили за мушморока и това е! Sad
Ама като няма -няма,здраве да е! newsm53 така живот и здраве таткото ще помага повече Mr. Green
Джипа ще  е доста удобен за цялото сладурско семейство и пухкавите  и пернати дребосъци!

# 238
Да се запиша и аз,че и момиченцата да се увеличат.
Моята мома я чакаме на 03.10,но най-вероятно ще се роди по-рано
защото ще съм секцио.
Относно мехлема с невен и мас:Благодарение на него нямам никакви стрии
от първата бременност.
Пожелавам лек ден на всички.

# 239
  • при любимите ми хора
Добро утро сладурани.

Да се разпиша аз докато не се се развихрили пак. Twisted Evil
Днес завидно спах до 9.00,няма такова блажено чувство,при положение ,че цяла нощ се въртя като хамава. Tired

Пуки,хайде после да показваш снимки на детската,мале сигурно е голямо вълнение. Hug
Ааа и колата да изтипосаш,ние преди да стане бебка я сменихме нашата,по-точно мъжо,той все мисли в прерспекрива.. hahaha

Недиалка-81,ние сме в едностаен/спалня с хол с отворена кухня/,ама да сме живи и здрави,другата лесна.  bouquet

Сисилия,радвам се ,че сте добре и че с татко ти всичко се е наредило.Лек път !

Съни 77,хайде честито Ви апартамент.Започва най-сладката част-обзавеждането.

Лек ден ,мамчета.

Общи условия

Активация на акаунт