На плажа с олио и кремче ОКТОМВРИЙКА маже бременно коремче!

• 10 850
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен!

Излюпих се и аз! От вчера се чувствам доста по-добре, вече не ме свива корема и само остана яда към АГто, че паникйоса семейството. Няма да рискувам разбира се, но нямаше нужда от тия заплахи дето ми ги отправи, че ще родя преждевременно и т.н. Това със детската стая е много хубаво, че имате къде да я сложите! Ние имаме голям проблем с пространството. Две стаи, хол с кухня в него и бившата ми детска сега спалня. Та се чудя къде да разположа легалцето на бебчо. Лошото е, че спалнята има две врати, които са диагонални и едната е на балкон и се получава едно течение... голямо наместване ще падне! Моя мъж и той е пощурял по офроуд машини  Laughing, сега един нисан патрул ни се върти в главата... ама само се върти  hahaha! Лек и спокоен ден на всички, че бая нерви изхабихме всички напослдък!   bouquet

# 241
Добро утро момичета!  Heart Eyes
Днес имам ужасно скапано настроение.Не знам и аз защо.Кажете някоя смешка да се похиля.
Пуки,мерси за инфото.Смятам да разредя ц.коса и да наблегна на липата,и без това е по-приятна за пиене.
На всички ,които заминават-приятна почивка.  bouquet
Дано в София се кротнете вече,че голям стрес е било.
Спокоен ден и да минава по-бързо и да идва почивката!

# 242
  • Варна
Шикимики, така като пишеш, имате май предостатъчно място. Просто трябва да развалите едната стая. Нашия апартамент е 120 кв.м. Спалня, кухня с трапезария, детска стая на каката, хол, баня, тоалет и две огромни тераси. А, и гардеробно. Та развалихме хола за да го направим детска стая на бебо,щото така е най-добре да свиква в собствена стая.
За нисан Патрола добре сте се ориентирали.Джипа, който днес купуваме също е Нисан Патрол. Вземаме го най-вече за да не трошим колата докато ходим на вилата, защото пътя е ужасен и черен, а колата ни е сравнително нова и не искаме да я чупим там.

# 243
Добро утро, мамчета.

Завиждам на мамите, които отпътуват за морето, да си изкарате много хубаво и да се поцопкате и за нас. При мен ситуацията още не е ясна, че на милото ако не му дадат отпуска... а и сега покрай тия взривове, ептен(((

trixy, мила мърдам още))) незнам но предимно сутрин преди и като дойда на работа и започва едно дискомфортно състояние, което с течение на деня отшумява, но аз и седя не ходя насам-натам...

Поздрави от нас с няколко ритничета и по-бързо минаващ петъчен ден за работещите мами и по-прохладен да е, разбира се  Hug

# 244
Пуки, нашия "апртамент" е много странна конфигурация  Laughing. Всъщност това са две стаи от два съседни апратамента Simple Smile. и хола ни представляваше стая близнак на спалнята ни с балконче, ние избихме стената към балкона, за да имаме повече пространстео и направихме врата в стената на другия балкон за преход към спалнята. И накрая избихме и стената на същата стая от другата страна, за да вкараме вътре пространството от един килер, който сега е вградена кухничка. Абе сложна история. А и банята и тоалетната са до спалнята, така че смятам в спалнята за начало е по-добре да е бебчо, а и там стоим по-малко по-принцип. Хола е много проветрив и за това се съобразявам с най-заветното място, но ще го мислим още де Simple Smile. Дали е станало ясно кое къде е незнам  Joy. Аз много си харесвам дома, но ще видим как ще разположим нещата, може да се наложи пълно пренареждане... Дано не съм отегчителна.

# 245
  • Велико Търново
Здравейте и от мен Simple Smile Вчера не съм се включвала, че с шефа бяхме на един оглед по няколко села, а като се върнахме пък ни спряха тока в офиса..

Да се включа и аз в разговора за риткането - мен бебчето ме побутва винаги под пъпа и отляво, и отдясно. Само един ден се случи да ме ритне по-нависоко и аз веднага реших, че се е обърнало Simple Smile Иначе бебето от сега свиква на лукс, 4е после... редовно му се правят масажчета през корема на мама. Котаракът ми сяда на краката ми и само с предни лапички меси банички на корема Simple Smile И бебчето кротува.

Добре дошла на Госпйца Димитрова   bouquet

Честит апартамент Sunny_77, само хубави неща да ви се случват там Simple Smile

# 246
  • София
Добро утро, мацки  Simple Smile
Аз се сетих, че вчера се отчетох, ама забравих да питам Еличка_мама какво е
станало със записването в правителствена б-ца? Аз стискам палци,
макар да забравих да го кажа  Laughing та ще чакам да кажеш какво е станало.
Лек ден на всички!

# 247
  • София
Добро утро, мамчета!
Аз снощи бях болногледачка, милото го хванал летният вирус ( кашлица, хрема, болки в гърлото, отпадналост, разстройство ). Днес отиде на работа, каза че се чуства добре, на мен не ми се вярва, но да видим....
Съни, поздравления за апартамента!
Пуки, ще чакаме снимки от стаята на бебчо!
mama zizi, добре дошла и честита ти госпожица!
Приятен ден, момичета и се пажете от жегите!  Hug

# 248
Здравейте дами  Simple Smile Понеже няма какво да отчитам ...  Laughing
Severinka чакам да гледам снимки.Много хубаво,че сте изкарали добре - на чист въздух,природа,ехааа  Grinning
Еленцето полсле и от теб ще чакам снимки от моренцето да знаеш  Wink
mimisofia важното е ,че не те боли вече  Simple Smile
dany_ip здравей и пиши когато можеш  Simple Smile
Zorri познати си намери а  Wink
sunny_77 честити ключове и успех с ремонтирането  Grinning
sisilia лек път от мен,на татко ти също,весело изкарване и моля те топни един крак в морето и за мен  Hug
ПуканкаZ да направите най- хубавата стая за малкия човек  Hug
Nedialka_81 може малко място да има ама важното е да ви е готино и да се чувствате добре Grinning
mama zizi добре си ни дошла   bouquet
gale и на мен ми се иска да поспя поне до 9  - ма нъцки не става и това си е  Grinning
shikimiki хубаво е ,че си добре,а мъжа иска повечко адреналин а?  Wink
Miss Fairy бих искала да ти кажа смешка ама сега като мисля и неще та мисли си за нещо което по прицип те развеселява,представи си примерно море,ти на шезлонг,пиеш леден фреш,от страни ти веят с палмово листо.... Party
Криси стискай още малко до отпуск после ще си почиваш и ако може да не се ядосваш  Hug
Манана ти вече не беше ли излязла в отпуск или се бъркам?Някакъв такъв спомен имам  Simple Smile
ina.gg и на теб да кажа стискай до отпуск  Wink
Nadejda:))) моя котарак откакто забременях не ще да ме види - само ме подушва и бяга.Усеща нещо явно и го е шубе Grinning
trixy пожелавам половинката да е здрав като се прибере и да му е отминало всичко  Grinning

# 249
  • София
Добро утро! Аз както никой път спах като пън  Mr. Green
Гледам тука ключове разни придобивате (апартаменти, коли)  Hug Ей, да са ви честити новите придобивки  Simple Smile
Пуки, чакаме снимки от детската! Ти от самото начало си две крачки пред нас  Wink

# 250
Пуки, сега споделих с мъжа ми, че сте си взели Патрул и той пак пощуря  Joy. Започна да ми праща разни оферти за такива  Laughing ! Ей, големи деца са тез мъже!  hahaha Айде да не го одумвам много, че постоянно ни шпионира какво си пишем тука Joy

# 251
  • Варна
Пуки, сега споделих с мъжа ми, че сте си взели Патрул и той пак пощуря  Joy. Започна да ми праща разни оферти за такива  Laughing ! Ей, големи деца са тез мъже!  hahaha

Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy

# 252
Хелоу мамита,
добре ни е дошла mama zizi Hug
Честито на всички с новите придобивки, на почиващите - пълен релакс - как чакам и аз с нетърпение само Laughing
Днес е пвтък най-накрая - хайде всички работещи още малко търпение и идват почивните дни!
Пожелавам лек ден на всички ви! Hug

# 253
Здравейте и от мен,изгубвам се тия дни ама компютъра ни се скапа в къщи и разчитам само на служебия нет ,в дните в които съм на работа.Явно няма да стане скоро да о оправят така че ако поизчезна да не се притесните-айде лек ден засега ще следя темите днес ама между другото!Отивам да ви гледам новите снимки че така съм зажадняла и аз за почивка и моренцеее

# 254
  • София
Здравейте!

Аз днес бях на консултация. Всичко е наред с бебочето засега.
Напоследък нещо ми се натрупа умората. Откакто сме си дошли от морето не мога да спя като хората.И аз до обяд съм като парцал и вечер живвам малко повече.

Честити придобивки на Съни и Пуки!

Енигма, направо ме разби с подробния ти постинг. Аз такова нещо не мога да напиша, браво!

Отивам на обяд, че корема ми вече стърже ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт