Бебешка близнашка тема VIII

• 15 309
  • 215
  •   1
Отговори
# 135
Деси, нямате ли път към нас, домъчня ми вече  Cry

И на мен ми домъчня, честно казано. Често си мисля за вас, ама все набързо идваме. Другата седмица няма да идваме. На 19 сме на консултация. Ако е хубаво времето, дано не ни мине котка път, ще ти звънна, ако искаш?  Hug

# 136
Честит 4-ти рожден ден на Кристияна и Ванеса
на azaf  bouquet  bouquet
Да растат здрави, умни, чаровни и с късмет!

# 137
Здравейте. Моите близнаци са Стилиян и Ивелина на 7м. Вече пълзят и се изправят в леглата. Страшни калпазани станаха. Пипат на всякъде и неможем да ги удържим. Вадят пръст от саксиите, лапат чехлите ни, абе ясно ви е за какво говоря. Не искат да стоят в леглата вече за дълго и за мен няма почивка. Ето и в момента Стелко се опитва да ми лапне крака. Става все по-сложно. До скоро казвах " кога ще проходят?", ама май няма да стане по-лесно.

# 138
Честит рожден ден на сладурите на аzaf! Да са здрави, весели и късметлии. Весел празник и на мама и татко!   bouquet

Мел, къде се губиш? Радвам се, че сте добре, така е, става все по-трудно... Но ад са ни живи и здрави децата, другото е нещо, което не можеш да прескочиш. Всяка стъпка в развитието им ме прави много щастлива. Мишо май скоро ще има два зъба на куп, белее и е подуто, нали така се почва  newsm78.

# 139
  • София
Честит рожден ден Кристияна и Ванеса! Да растат здрави и щастливи!   bouquet Честит празник и на мама и татко!

Каси, така става обикновено преди да се покаже зъба. Дано да му избият скоро, че да не се мъчи  Hug И на Дани му избиха двата едновременно, а сега му се е показал горния, но не предния е втория. Ще си имаме вампир  Laughing

# 140
  • София
Ее, честито на hellche и azaf, да са им весели дните и спокойни нощите!
Днес са се родили още едни близнаци - казват се Димитър и София, ако не се лъжа (на приятелка на майка ми внуци  Laughing)   bouquet

# 141
Честит първи рожден ден Джордана и Мария-Луиза на fata_morgana!
Щастливите усмивки да не слизат от личицата им! Да са здравички и късметлийки!
Фата, само радост да ти носят  bouquet  bouquet

# 142
  • Разград
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖОРДАНА И МАРИЯ-ЛУИЗА!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ДАВАТ МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТКО!!!

# 143
Честит първи рожден ден на Мария-Луиза и Джордана!
Щестливо детство и по-малко тревоги да създават на мама и тате!
п.п. Как лети времето...

# 144
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ НА ФАТА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ПАЛАВИ,ИГРИВИ И САМО ДА РАДВАТ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 145
Честит рожден ден на сладките госпожици на Фата! Да са здрави и много весели девойчета. Фата, честит празник, мила. Пожелавам ви един незабравим ден.   bouquet

# 146
Мерси, момичета, за хубавите пожелания!  Hug И разбира се черпя виртуално с две торти!!!

А пък днес да знаете как ме изненада Нели, която ми се обади да ми честити двойния празник!  Heart Eyes

]Честит имен ден и на всички адашки!!![

# 147
  • София
 Честито и от мен на малките принцеси bouquet
 Но празника е троен  Wink - две рожденнички и една именничка  Simple Smile

# 148
Честит Рожден ден на Джордана и Мария-Луиза!
Здраве и късмет, весели игри безчет. Весело изкарване на тройния празник и чакаме снимков материал.

Честито и на всички именници! С достойнство да си носят имената.

# 149
Хей, Айла, честит ти имен ден, мамо! Да си здрава и много обичана майка.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт