Ядрено-магнитен резонанс?

• 291 795
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Аз си правих ЯМР на главен мозък.
Никакви странични ефекти нямах след това. Само неприятния спомен от самото изследване.

# 151
Здравейте! В няколко поста прочетох, че Плачков е добър детски анестезиолог. Някой има ли актуална информация? Предстои ни ЯМР на 8 месечно бебе и ни препоръчаха Токуда или ВМА. Мога ли там да извикам този д-р Плачков?

# 152
  • There I was on a July morning
Burnlight, не знам дали можеш да го извикаш за тези болници, можеш да се обадиш и попиташ. Ако правите ЯМР в лабораторията към Пирогов, те работят с него.
Във ВМА също предлагат много добър анестезиолог /от тяхната болница/, за съжаление не си спомням името му.

# 153
На нас ни препоръчаха д-р доц. Младенов от ВМА,та правихме ЯМР и като записвахме детето аз ги попитах за анестезиолог и те ми дадоха неговия тел.,обадих м се и се уговорихме,но май за жалост не му пазя тел-а.

# 154
Имам няколко излишни кутии с брашно, ако някой има нужда, пишете ми.

# 155
Интересувам се за ядрено-магнитен резонанс на гл.мозък на дете на 3 год. за град Русе.Ако има мами от Русе да се включат.Къде и при кого може да се напрви?Благодаря предварително.

# 156
За Русе е д-р Джендова!

# 157
За Русе е д-р Джендова!

Блгодаря много Hug

# 158
Здравейте, за ямр на главичката на бебе  -къде се слага   упоиката,защото първият път беше на ръчичката ,а сега доктора е казал  на вратлето на бебка.

# 159
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, мили момичета!

Имате ли представа, какъв трябва да е интервала между два ЯМР?

Правиха ми ЯМР през ноември и след няколко дни ми предстои втори, но се притеснявам че времето между двата е едва 6 месеца - дали е нормален интервала?

# 160
lika,няма страшно,преди 3г. и при дъщеря ми ,повторихме ЯМР през 6 месеца!
При това беше на главен мозък!

# 161
  • Варна
Скоро ще правим ямр на мозъка .Мисля да е във Варна в Терапията.Някаква препоръка към кой да се обърна?

# 162
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Vanq 66 - благодаря ти!   bouquet   bouquet   bouquet

valito 79 - дано някой от Варна да се включи - успех!

# 163
За Варна ЯМР ,щом ще е В ,,Света Марина" записваш час и екипа там е много добър.
А за самото разчитане ,поинтересувай се да е от д-р. Балев! Peace

# 164
Бихте ли ми препоръчали добър ЯМР в Пловдив. Искам да си направя изследвания не през Здравната Каса, а на частно. Къде и при кого мога да направя това в сравнително кратък срок. А имате ли представа колко ще ми струва, ако всичко си заплащам? А също - само един орган ли може да се изследва или няколко (цялото тяло) едновременно? На мен ми трябват изследвания на мозък и гръбнак.

Благодаря ви много!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт