Ядрено-магнитен резонанс?

• 291 627
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Тук има всичката налична информация относно магнитно резонасната томография в България, телефони за записване на часове, клиника и отделения по образна диагностика - https://mribulgaria.wordpress.com/

# 226
Някой правил ли си е ЯМР в сити клиник?

# 227
Какъв лекар-специалист издава направление за ЯМР?

# 228
Зависи, какво трябва да се изследва!

# 229
Става въпрос за дете-изследване на гръбначен мозък.

# 230
Детски невролог.

# 231
Благодаря,  Йоана Vanq 6!

# 232
Дайте отзиви за Стара Загора. Чета, че във ВМА бил стар апаратът, но пък специалиста там е добър. Стара Загарора ни е доста по-наблизко като разстояние. Можете ли да ни насочите?

# 233
Ще дублирам поста, но все пак да попитам и тук. Качеството на снимките добро ли е в Спектър, Провита или Евромедик?

# 234
Ще дублирам поста, но все пак да попитам и тук. Качеството на снимките добро ли е в Спектър, Провита или Евромедик?

За Евромедик Стара Загора мога да кажа, че сме много доволни. Апаратът наистина е последно поколение.

# 235
Благодаря! Казаха ми, че в София е нов, но притеснението ми беше дали е добре настроен, то е ясно, че диагностиците са различни. Не ми се ще да повтарям изследване заради лоши снимки и се чудех дали да не платя двойно където ми казаха, че е най-качествено изследването или да рискувам.

# 236
Благодаря! Казаха ми, че в София е нов, но притеснението ми беше дали е добре настроен, то е ясно, че диагностиците са различни. Не ми се ще да повтарям изследване заради лоши снимки и се чудех дали да не платя двойно където ми казаха, че е най-качествено изследването или да рискувам.

В София къде? Знам, че е добър в Токуда, за останалите места нямам инфо. Относно разчитането на снимките, ние сме мн доволни от Евромедик Стара Загора. Аз тогава питах тука, но никой не ми даде отзиви, в крайна сметка решихме и отидохме там и не съжалявам.

# 237
За разчитането разчитам на двама доктори, но ме интересува докторът по образна диагностика да си свърши работата, което зависи както от него, така и от апарата - не само да е нов, но и добре калибриран, така че да излезе ясна снимка.

# 238
Къде са найдобрите апарати за ЯМР в София по последни данни?

# 239
City Clinic.

Общи условия

Активация на акаунт