Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 149
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 450
Добър ден!
Бързам да приветствам Cygnus и да обявя на всеослушание, че я взимам по моя опека, каквото и да значи това - с боя зарад прегрешения и чесането по коремче за добри резултати Grinning
Cygnus, ще се справиш, ти си толкова силна жена, само малко повече воля ти трябва - заслужаваш да изглеждаш добре! Мислиш, че не ми липсва бирата ли?  hahaha Hug

Padme welcome

Тъй. Аз съм още 300 гр. минус, което ме връща съвсем в началните ми кг в трета и съответно съм повече от спокойна.
Вчера се разбих от омлети, един за закуска, един за вечеря, ма няма да ви кажа с по колко яйца Joy
Продължавам си с хормоналното тъпкане и така до края на света Close Cry Няма да кача, мамка му, айде да видим пък кой е по инат. Е, няма да спазвам трета по устав, но какво от това. И сега не се ограничавам особено и ако ми се дояде нещо си го взимам съвсем спокойно. Като видях повишение си свих перките, и така.. Като се върнах от морето ядох хляб с кашкавал и шунка /все режимни разбира се/, плод ям всеки ден, сирене - също.

Росчо, пламнаха ми ушите! Честити 4 месеца  bouquet
Славе, Пиратка, Хрисула, МAMS Heart Eyes Hug
Специални поздрави и прегръдки за Катетоджин и постигнатата й цел! Hands Clap Hug
Прегръдка и за Не съм - мила, когато стъпиш на крака отново ще се включиш и всичко ще е наред! По-важно е да си добре. Peace

lilluu, бонбони Солано не може - виж им цялото съдържание Peace

Скариди не съм яла още - само купувам, само ги пробвам - и заминават в салатата на мъжа.
Ходих в Кауфланд - баси тъпия магазин, нищо няма, няма да ходя повече.

Хубав и обезмаслен ден ви желая! Scatter
Отивам да си правя рибена чорба /Еми  mrstraetz/

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 12:22 от Орелия

# 451
Ори, аз сега гледах Alpenliebe, тъй като ми бяха в чантата, за Соланото не знам, трябва да погледна в къщи, обаче ако се гадове мръсни, ще полетят към коша  #Cussing out

# 452
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добрутроооооооооо!

Минавам да ви нагушкам само!

Амери - айде бе слънце! Де одиш  Hug Heart Eyes. Къв салооон? Къде еее?

Любими мои   Hug Heart Eyes (вие си знаете)!

Зеленко - аз главоболие и прочие екстри нямам - ама малко се стряскам от по-остри шумове! И ми се причуват май вече ........... Ще мине де!

Нямам търпение да ви видя скоро! Фоли, Вещи - на вас ша дрънкам в неделя - да знаете   newsm03 newsm47 Да видим къде сте. За към 13:30 - обяда, нали?! Аз съм с милото  Flutter

Аз съм на ПЗ и си задържам. Дали да не взема да мина на 4/3. Май П дните по-добре ми действат, а и така по-лесно се брои. Знам ли  newsm78 - ще мисля!

Обичам ви мнооого

# 453
Гуд ви монинг  kaffeetrmker_2!
Леко се поразстроих днес (не стомашно  Mr. Green) от един значителен плюс. Два часа превъртах в главата си вчерашното меню - не и не. Нищо, което да мине за грях  #Puppy dog. Праведност отвсякъде   angel008.
После ми светна  Bulb, че май съм пред МЦ, а и поста на лабелло ме поуспокои.
Ще го смръцафръцам аз тоя плюс  box, ама е гадничко.
В тази връзка честита постигната цел и поставена нова на Катетоджин   bouquet!
Татит - при мен точно 4/3 ми помогна да изляза от фаза на задържане, проработи и е лека за следене.
lilluu - добре дошла! Обаче Солано бонбонките освен че имат сметана, имат и мнооого въглехидрати.  Stop Разгледай рецептите за десерти, има страхотни вкусотии.
М-Зиленкуту - нямам за сравнение снимка "преди", но като ти гледам линийката си постигнала мнооого! Не бъди толкова критична към себе си, много си добре в бански  Hug
За Бургаската среща - мога и през седмицата, ще бъде гот да се видим с шерифа... Само доброволец организатор май липсва...
Byrne - ето ме. Дано си личи кога е "преди" и кога "сега". За "след" още е рано  Blush
Не съм ексхибиционист (дали го написах правилно?) по природа и ще им ударя катинара по-късно.
Весело да си изкарате на нережимния плод, ще липсвате във форума  Heart Eyes!

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 11:47 от Sagittarius.

# 454
  • Варна
Здравейте на всички  Hug
Вече съм стегнала багажа за Ягодите и довечера, след работа потегляме  travel
За всички, които през есента и зимата ще са в 3-та фаза: миналото лято (в средата на 2-та ми фаза) питах, дали някой е правил сладко с подсладител - Вещи бе така добра  Mr. Green, да ми наблегне на факта (тогава още нямаше тигани, иначе сигурно щях да си го получа  Whistling), че плодовете не са за нашия режим, въпреки това си направих "сладко от круши с подсладител" (течен Суитли) и зимата, когато вече бях в 3-та фаза, си правех палачинка, намазана с режимно сладко  Mr. Green Така, вчера си направих "сладко от кайсии с подсладител" (затворих го без да го опитам - нали беше П четвъртък  Sick), но се моля да е поне толкова вкусно, като миналогодишното. Така, че на който му се занимава, може да опита - нарязват се плодовете, няколко лъжици течен подсладител, вари се (без да престоява, както когато е със захар) и когато е готово му слагам 1 ч.л. лим. киселина (за стабилизация). Горещо пълня в бурканчета и обръщам. Така и не се реших да си взема от готовите за диабетици, много желирани ми се видяха (като мармалад или конфитюр), пък аз харесвам "сладка" (плод със сокче). Ами това е моето предложение, дано ви хареса   chef
Лек ден на всички  Hug
П.П. Sagittarius  newsm81

# 455
Добър ден сладурковци  Hug
Аз съм си вси така,нито на горе,нито надолу  Simple Smile
Но утре ми е последния ден ПЗ и следва поне 1килце надолу в 5дни П  Mr. Green
В тези дни ядох повечко зеле от какъвто и друг зеленчук.А и краставици и чушки.
Днес съм пак на пиле със зеле  Mr. Green

Момичета приятно изкарване на Ягодите.  bouquet Hug

Sagittarius. Красотаааааа   bouquet

# 456
Sagittarius.-мадама и половина Hug

# 457
Привет, момичета  Simple Smile
Само да пожелая весело и щуро изкарване на Ягодките  Grinning
Иначе аз също мисля да мина на 4П/3ПЗ, защото в ПЗ не свалям, пък съм лакома за минусчета Embarassed

Приятен и отслабващ ден   bouquet

# 458
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 ooooh! Изпуснала съм снимките на Зеленекото!
Изглеждаш много добре и в бански и в дрехи  bouquet

Стрелче - как да не личи, кое е преди и кое след бре? Ама то разликата е  Shocked

# 459
Бьрзам да се похваля,пьвия изпит е взет с 6. Crazy newsm44

# 460
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добър деннн.

Sagittarius чудесни снимки,и много добре си личи коя е преди коя сега. Hug PeaceАма като гледам снимките на всички, винаги ми прави впечатление най вече излъчването.Просто разликата е очеизвадна. Laughing
Катетоджин честито постигане на целта.  bouquetВиждам че си си поставила нова.Пожелавам ти бързичко да я стигнеш. Peace
Ей разгледах сайта на Комплекс Ягодите.Ами то голяма красота. CrazyКойто се е отказал да ходи, много ще го е яд после.То направо райско място.Вече завиждам на всички отиващи,но поне направете много снимки да си оплакнем очите. Mr. Green
Аз да се отчета ,днес имам + 400 гр. обаче имам подозрение ,че съм в овулация,а нали някой спомена ,че тя също се отразявала по посока леко нагоре,та не страдам излишно.От утре съм на ПЗ само се моля да не фръкна много нагоре докато дойде пак време за П.Утре ще празнуваме рождения ден на дечко и ще готвя един куп нережимности,обаче понеже съм желязна ,знам че няма да се поддам на дявола,само ще точа лиги и ще ги преглъщам с повече водица. Whistling
Tonito 26 много се радвам на твоите успехи,сигурна съм че като скокнеш пак в П ще видиш минус отново. Peace
Зеленко видях ти снимките.Гледах ,гледах, де ги видя тея дебели крака ,обаче аз  не можах да видя бре.Ако знаеш как чакам да ми станат като твойте. Mr. GreenАм ако дойдеш да ме видиш мен вечер като ида на плаж,най- много да си помислиш ,че в Черно море е влезнал някой кит по по грешка. Whistling
Чакам с нетърпение кафепиенето с Вещи,макар малко да съм притеснена,щото не иска да ми обещае ,че няма да  носи тиганя. Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 12:10 от пухчо

# 461
Чакам с нетърпение кафепиенето с Вещи,макар малко да съм притеснена,щото не иска да ми обещае ,че няма да  носи тиганя. Joy Joy Joy
Ох, тя тиганя нека си го вземе, ама да не подкара и вълците тъдява...  Joy
Благодаря за топлите думи, момичета! к_savova, тонито, венерас, татит, пухчо и всички   bouquet!
Целта ми не е от най-високите, но и аз като кака ви Цоци (на която съм й кака  Embarassed) не искам да замязам на Л.И. (не в гениалността, а във визията в близък план). Като стигна пустите 70, ако не съм се спаружила още, ще помисля  newsm78.
Браво на Кремена за изпита! Молодец!
И не сте забравили, че днес е протеинов петък  Stuck Out Tongue Winking Eye! Мммм....

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 12:19 от Sagittarius.

# 462
Sagittarius, много добре ти влияе режима и разликата ти е повече от видна! Браво!
Катеджин, голяма съм забравана, честито постигане на целта! Новата цел ти е близо, така че скоро ще се топнеш в трета фаза и ще се "облажваш" с гала-вечери Wink Дай Боже всекиму!
kremena, честито и дано следващите са пак така!
tonito26, специално искам да ти кажа, че се радвам на успехите ти, защото знам какво е да си много + и да искаш да ти "олекне" малко. Стискам ти палци и ще си режимстваме дружно още доста време Wink
Орелийка, няма да повтарям всички хубави неща от началото на седмицата, ти си знаеш колко си СУПЕР, само ще те нагушкам здраво  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гуди, Хармони, Танчето, Цоци, Кри, Миленски76  lovekiss Kissing Heart
Ей аз не пиша сума време, ама като почна нямам спиране Simple Smile До довечера пак ще мъцна, да знаете  Joy Joy Joy Joy

# 463
Sagittarius, присъединявам се с поздрави към теб - РАЗЛИКАТА ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНА!  bouquet А свежестта, която излъчваш е просто...  :bouquet завидна... Simple Smile
Мното успехи и в бъдеще с мосю Дюкан Simple Smile

k_savova , страхотна идея за режимно сладко - много навреме я споделяш newsm10 - нали няма вечно да сме във втора... Peace Simple Smile
Аз пък с дюканския си мозък не се сетих да си замразя малко нережимни ягоди за после - когато може.
Но сега ще взема да си направя сладко - иначе като мина в трета - с какво ще се глезя Simple Smile Laughing

Поздрави и на всички, които ще ходите на нережимното плодче... До вас няма да мога да стигна сега, но може довечера да се озова на концерт, та ще поизгоря някоя упорита мазнинка от дупето  superuu nuts cow  
А какви миди правят в Каварна Laughing - ще ги хвърля онези скариди, дето не ми се получиха нещо и ще си мечтая за миди...  bouquet

# 464
 smile3537 smile3538
Пропуснала съм снимките на Зеленото - постигнала си много, гордо можеш да си вирнеш главата, поздравления!  Hands Thumbsup

Сагитариус, не мога да се сдържа да не изразя особената си възхита от вашата персона - изключително чаровна си, а дали си личи кое е преди и кое след.... Ми не знам, то не се виждат написаните кг, които са на първите снимки hahaha

Tonito 26, и да не свалиш 1 кг в предстоящите П - много важно, голяма работа Crossing Arms Важното е, че се грижиш за себе си, а резултатите няма да закъснеят, сама видя, че режимът работи за теб Hug
пухчо, да не ти пука от плюса, не е реален, щом си била стриктна Simple Smile А за утре съм 100% , че ще устоиш Hug
kremena , честито! Hands Clap
Татит Stuck Out Tongue Winking Eye

Бе аз какво се разписах, я марш в кухнята ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт