Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 120
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Хайде добро утро от още една лудичка  Crazy
Кате, мерси за кафенцето, ей сега го пийвам  Hug
В 6 без нещо съм станала, от вълнение не мога да спя  Laughing
Нямам търпение да се видим днес   bigdance2
Малката от няколко дни се е лепнала за мен и плаче като ми види гърба -  знае, че няма да ме има и предварително се застрахова  ooooh! Снощи рев, истерии... та като нищо ще я метнем с Вещи и ще я доведем  Whistling Желаещи има ли за бавачки на почти 3 годишна госпоЙца  Mr. Green М?
Пожелавам ви страхотен уикенд с много настроение и положителни емоции  Heart Eyes Hug
Забравих да поздравя с добре дошъл tuningmania  wavey
И да кажа "УАААААААААУУУУУУУ" за новата визия на Насти newsm09 Просто без думи ме остави, пИрфектна си  newsm51
Минутки за реклама - вчера станаха 6 месеца откакто не пуша. Това го казвам най-вече за всички, които се замислят как ще им се отрази спирането на цигарите върху килограмите - съчетано с Дюкан спирането е лесно и отслабващо  Laughing За тази половин година имам 13 свалени килограми, малко, но от сърце  Flutter

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 07:14 от *Бубето*

# 601
  • София
Добро утро на всички   bouquet  Ние също сме на линия, хапваме и тръгваме скоро. Имахме късмет да ни се притече Дюканка на помощ и дори ще пътуваме с кола (ура, няма да  Sick ) - Хрисула - хиляди благодарности   bouquet

tuningmania, добре дошъл. Малко странно те посрещаме, но сме все пак предимно жени и в петък, по случай края на работната седмица, е така  Whistling  Не е всеки ден.  hahaha Другия петък ще има и за теб сигурно... Успех с режима  Peace
П. С. С изказа си ми напомняш на мой познат, но не си него, защото  hahaha нямаш правописни грешки - оценявам високо грамотността, те момичетата ме знаят, де  Embarassed

tonito26,   bouquet

Момичета и момче, това чудо хич не се отвори при мен. Ще замоля който е успял да се включи, да даде знак на ЛС, за да намерим дружно начин да го сложим на блогосайта - имам някои идеи, но просто не ми се отваря тоз линк  Embarassed

КриHug

Лек път на пътуващите за срещата. И умната... или в краен случай - русата  Joy

П.С.  hahaha Без баджове този път, а  Joy

# 602
  • София
Бубе - взимай я. И мойта е горе-долу толкова. Ще си 'кротуват' заедно Wink

# 603
ДобрЮтро мили дами , много ранобудни муцунки виждам тази съботна сутрин , приятно пътуване и след това и прекарване на Ягодите Hug

Гледам кафето сервирано  Кате* , Росчо ,   Hug
Щом е така аз ще ви почерпя с Дюканска баничка и изварено кремче за изпът .

Днес правя 4 месеца с режима и с вас момичета , резултатът ми до сега не е от най - блестящите -14кг , но си е мой и аз съм доволна.

Пожелавам на всички един чудесен ден  bouquet Hug

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 14:22 от bermudez

# 604
Добро утро!

Прекрасен ден се задава отново, някои стягат куфарите ...хей на всички, които отивате на "Ягодите" приятно прекарване ви желая и благородничко ви завиждам! ..... знам, че ще е страхотно! love001 newsm51
Това ми е първо влизане в темата, тя наполовина вече... newsm78... Вещиnewsm51 не съм чела нищо, признавам ...
Катя и Росчо са сервирали кафенцето, благодарности!!! newsm51
Ориии  страхотна беше в предаването!  love001  smile3501Невероятна си, поздравявам те и се гордея с теб, че те познавам, дори и онлайн!  love001 newsm51
Бермудез - честита месечинка мила! newsm51 Резултата ти е прекрасен и ти желая от сърце само напред!  love001 newsm51

Аз днес имам рожденник, моят син става на 10 години. За това ще ви почерпя по едно пърченце торта за изпът, поднесено с много любов:

Весел уикенд на всички, за "Ягодите" не се съмнявам, но и на нас останалите много положителни емоциииии newsm51  love001

# 605
Мими , Честито ти рожденник , да е жив и здрав и много радост да ви носи    party023 newsm59

# 606
Здравейте, момичета Simple Smile.....а и няколко момчета Simple Smile
Аз пиша много рядко тук и с огромни усилия успявам да изчета написаното от вас, макар, че в момента съм със 7-8 станици назад, но нямам време да довърша и този път ще публикувам......
Вие сте истинско вдъхновение, особено снимките ви преди и сега, както и опитът, който споделяте Simple Smile
Днес ми е 55-я ден с режима. Определено скоростта на редуциране съществено намаля, но бавно и славно ще удържим до край. Резултатът до тук е -14, но днес заминавам за провинцията и чак до октомври няма да се приберем с децата в София, което е сериозно изспитание за мен. Нямам никаква идея какво ще намеря в малко провинциално градче, като Тетевен, но съм взела отдавна решението, че ще съм режимна, ако ще да ям само трици и месо Simple Smile.
Купих си машана за сладолед от TCM и съм невероятно щастлива - вече летните ми десертите ще бъдат с качество, а не досегашните ледени блокчета, с които могат да се коват пирони Simple Smile
Пожелавам ви весело и щастливо, слънчево лято, а на есен да ме изумите с новите си визии.
Чао Simple Smile

# 607
добро утро мацки и  tuningmania 
аз да ви почерпя с едни канелени бисквитки (режимни много ясно)
и кафе с 0% млякоа з съм много щаслива защото кантара не беше мърдал от 6 дни все бягаше нагоре надолу а сега падна под 68 УРААААААААА newsm68 показа само 67.800 хах
ади ягодки весело изкарване  cook cook

http://prikachi.com/images.php?files/225239E.jpg

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 08:01 от cote

# 608
Добро утро!  Hug
Денят е прекрасен, птичките пеят, слънцето пече ли, пече /ще видите днеска какво значи жега Laughing/, аз си пийвам набързо кафенцата, които сте поднесли и отивам да се приготвям newsm44

Най-после и аз гледах предаването! Grinning Ори, чудесна си! smile3501 Направо го съжалих диетолога  hahaha

Насти,   newsm09 Страшна мацка си! Heart Eyes

Честито на всички, празнуващи днес и на всички с минусчета!  bouquet Аз се боря за малък плюс, но това е друга тема Joy

tuningmania, добре се ориентираш из комплексите  Simple Smile

Бубе, и аз ще водя дъщеря си, ама моята е малко по-големичка  Laughing

М-зИленкУ,  пожеланието ти много ми пасва Joy

Хайде, ще ви чакам на Ягодите  Heart Eyes Да кажа само, че диваните в големите вили са свободни- ако на някой му се прииска неудържимо да се присъедини към нашата компания, да заповяда!  Wink

# 609
  • София
Здравейте мили дами и господа Wink
Още един колограм отиде в историята. Вече съм 61кг newsm44. То кантара и вчера ги показваше, но реших да изчакам потвърждение и днес преди да се хваля Grinning. Боже тия килограми за последно ги видях преди 4г. в първите месеци на бременността Joy
Пожелавам много минуси на всички и приятен уикенд Hug

# 610
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз да се разпиша  Heart Eyes Heart Eyes
мъката свърши, имам повечко време (сравнително); успях да дочета всичко и нещата бавно и плавно ще си дойдат на месата  Peace
както казваше един познат: на жената и трябва бой, глад, стригане и трета смяна на работа  Crazy
е, с третата свърших, глад и стригане не търпя, бой може, но аз да съм раздаващата  Sunglasses

лек път на Ягодуващите  Heart Eyes
лек и олекващ ден на останалите  Hug
Тунинга, иска ти се, но не си единствения мАж тук  Flutter и Поци прескача от време на време  Laughing
Поци -  Wink как върви диетата?
Групичкатааааааа   Heart Eyes Heart Eyes
Специали за Славето, Мамс, Ори, Хали(гали), Вещичките (2 броя), Бачи   Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
спамъркитееееееееееее   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хрисула   Confused
светлат   Hug

# 611
Добро утро момичета и момчета kaffeetrmker_2 "Като се заразкарвате с тия кафета..." smile3521
Зеленкото и Сагитариус - поздрави за страхотните резултати  bouquet Сагитариус, ако това е зодията ти - и аз съм с теб Mr. Green
tuningmania добре дошъл Peace В семейството ми съм малцинство - сред 4-ма мъже (тримата са ми синове, не ме мислете за полигамна Wink), но в никъкъв случай не губя от това Mr. Green
Поздрави на всички нови момичета, специални пожелания за страхотно прекарване на вече пътуващите "ягодки" newsm10
Аз съм в началото на ПЗ от вчера и съм пак на плюс, но това ще е само тия дни, сигурна съм, че в понеделник - вторник ще се отчета с минуси...
Хубава събота и неделя!

# 612
Добро утро!
Лелеле,палавници ,какво сте правили снощи? ooooh! ooooh! ooooh!
Катя,Росчо,благодаря за кафето!
 Hug Hug
Настооооооо,много си па убава ,ма!  love001  love001  love001
tuningmania,добре дошъл! WinkКазали са ти вече ,че си имаме още един мъж в темата hahaha Joy Joy
Зайка,Славке,Зеленко,Бубе,и всички останали Cryзавиждам ви. Hug Hug
Чатъркииииииииии,обичам ви!  love001  love001  love001 smile3534 newsm62 newsm62

# 613
  • София
Добро утро мацки   bouquet

Оххххх работата ме скапа тези дни
затова и не съм наминавала.
Поздравления на всички за чудесните
резултати   bouquet
МНОГО СМЕ - СИЛНИ СМЕ !!!
Да се пукат от яд разни измислени диетолози
като опонента на Ори преди няколко дни  Party

Благодарности на Вещи, че ми е сменила килцата
в табличката   bouquet Вещи, като имаш временце
драсни ми и началната дата 26.05.2008 Simple Smile

Пожелавам на всички мацки, които ще се събирате
невероятно яко изкарване   bouquet
Много танци, манци и хубави емоции................и снимки моля  Hug
Аз понежеже няма да мога да се присъединя, ще се включа
в софийската спамска среща тази вечер, че как ми се танцува -
2 не виждам  Hug

Хубав и отслабващ уикенд от мен  Hug

# 614
Добро утро на всички  Hug
Аз съм в застой затова не пиша нищо засега Mr. Green

Светкавице много хубав резултат имаш-довечера ще го видя надявам се,
а ти не си ме виждала отдавна , та и аз ще се изфукам.

Ето и нови снимки преди   сега

Не ме цитирайте, моля, че ще ги махна след малко  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт