Дюкански метаморфози - 112 тема

• 46 892
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 45
Евала на Ори и преводачката. Смазаха му физиономията на тоя професор. Фактите говорят без думи.
И водещата е от нашия отбор  Mr. Green Wink

# 46
ХАХАХААААААААААА ПРОФЕСОРА ИЗПАДНА В БЕЗСИЛИЕ ,,,,МИНА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРМИНИ ...
ТОВА Е ПРИЗНАК НА ПЪЛНО БЕЗСИЛИЕ .....
ДАМИТЕ ЗА СЕГА ГО РАЗБИВАТ ....
извинявам се за спама .... но гледам и немога да не коментирам точно с вас

# 47
  • в баира
ХАХАХААААААААААА ПРОФЕСОРА ИЗПАДНА В БЕЗСИЛИЕ ,,,,МИНА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРМИНИ ...
ТОВА Е ПРИЗНАК НА ПЪЛНО БЕЗСИЛИЕ .....
ДАМИТЕ ЗА СЕГА ГО РАЗБИВАТ ....
извинявам се за спама .... но гледам и неможеда ме коментирам точно с вас
Давай в същия дух, ти очи  и уши за нас, които работим.

# 48
  • София
Коментар за предаването:
Професорът е нахален и груб. Рекламира най-нахално някаква своя си книга и обвини Дюкан, че едва ли не е диетолог, защото, видите ли, не ходел по конференции... А после се отметна, когато жената обясни, че имало строг регистър на лекарите във Франция. Каза да го поканим, него, професора, да ни изнесе лекция за здравословното хранене  #Crazy Рекламира някакви центрове - под контрол трябва да се диетува  #Crazy Твърди, че има фактически грешки в книгата, напр. за съдържанието на месото и зеленчуците.

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИЗБИРА САМ КАК ДА ОТСЛАБВА  #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out  #Crazy  #Crazy  #Crazy

Орелия го обори отвсякъде, супер е! Наблегна на водата и че няма как да се повреди човек, каза, че режимства под лекарски контрол, показа снимките.

Другата жена (не запомних името) е много разумна, чудесно се изказва и тя: по-скромно, но на място.

# 49
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 smile3511 newsm61 Не го дават онлааааааааайн!

Много ме е яд!

Чакам Нетера!

# 50
 Joy Joy Joy Joy
питаха го по добре ли е да си дебел и с всички рискове ...или да минеш през един режим и да отслабнеш

ПРОФЕСОРА КАЗА " МОЖЕ И ПРОТЕИНОВА ДИЕТА НОООООООООООООО ПОД КОНТРОЛ НА ДИЕТОЛОГ " ..... (демек спазавайте този режим но си плащайте на такива като мен)
последен бисер ..... ОРИ каза "аз имам право да си избера начина на хранене" .... и професора и каза "НЯМАШ ПРАВО САМА ДА СИ РЕШАВАШ "

# 51
Тоя професор ако знае, какво ще си докара при една среща с дюканки (нарича ни дюканки - явно ни чете  hahaha).
Цоци, ще го направим  консултант по Дюкан май.....  Joy

# 52
           Добро утро момичета!!!На работа съм и не мога да гледам предаването.Пратете адрес на който може да се гледа онлайн.Ще съм много благодарна...
          Снощи направих малко прегрешение... EmbarassedНезнам,дали е много голямо,но важното е,че го направих-пих една глътка/малка/бяло вино и изядох едно късче панирано пилешко.Много ме е срем,от 2 месеца съм си стриктнооооо режимна,а снощи заради мъжът ми/нали имаше рожден ден/.Иначе си стоях на минерална вода,салатка/домати и краставици/и пилешко шищче.Малкият дявол  Twisted Evilли е бил или много съм прегрешила??? Embarassed Embarassed Embarassed

# 53
  • софия
Евала на Ори и преводачката. Смазаха му физиономията на тоя професор. Фактите говорят без думи.
И водещата е от нашия отбор  Mr. Green Wink
Евала на Ори наистина , но лично мен преводачката ме подразни!!!

# 54
Орелия, smile3501
Супер се справи.А този професор само май си рекламираше книгата. hahaha

# 55
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Браво Ори! Страхотно се справихте, а и водещата сякаш беше на ваша страна!  Grinning А диетолога каза, да изнесял една лекция в нашето дружество  hahaha
 Мисля, че пищят толкова диетолозите защото правят дебелариум, който ще е с протеинов режим и заради Дюкан губят клиентела. Можело протеинова диета, ама само ако ни следи диетолог  Crazy

# 56
БРАВООООООООООООООО НА ДАМИТЕ В СТУДИОТО
накрая и водещата подбра "ПРОФЕСОРА" ...... жестоко ...това предаване ми хареса ....
фактите срещу ... "прословутите ДИЕТОЛОЗИ "...... видя се как си бранят паричните ...
направо им ЛЪСНА .... КЪДЕ ГИ БОЛИ ....

# 57
  • София
Поредния "Професор" отече Whistling От къде ги намират такива изкуфелници незнам.

ОРИ  Peace Hug Супер беше.

# 58
Момичета и аз съм на работа и не мога да гледам Ори и предаването. Моля, ако някой знае адрес на който после да гледаме - давайте насам. Hug

# 59
Ори, представи се блестящо, по-добре не можеше и да бъде. Тази преводачка /пишеше, че е диетолог/, набра доста точки и си спечели пациенти. Laughing Професорът, ясно, оставям го без коментар. За нас е по-важно, че Ори изпълни мисията си на 100%  и не остави и капка съмнение в достойнствата на режима, както и за резултатите от него bouquet
Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт