Дюкански метаморфози - 112 тема

• 46 892
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 60
ох, този професор още като го чух първия път да "громи" Дюкан, си помислих, че застинал в развитието си нейде на университетската скамейка...
Орелия беше супер! Браво, мила!

Хванах обаче самия Дюкан не в началото. Каза ли нещо ценно?

# 61
Кратко резюме на предаването (за тези които са на работа и немогат да го гледат )
първо да кажа ОРИ беше чудесна .... умерена ... и с премерени и точни изказвания БРАВО ОРИ !!!!
първо излъчиха интервюто с Пиер Дюкан ...които казва основните принципи на режима ...че малко кола не е вредна и че той не рекламира тази напитка но все пак тя е одобрена във всички стани от здравните им министерства ..за тинеджъри категорично казва НЕ Е ЗА ТЯХ ТОЗИ РЕЖИМ .... подчерта че това е режим не САМО НА ПРОЕТИНИ а на протеини зеленчуци
после започна професора ....които веднага извади една кинига ЧИСТО НОВА написана от ВИДНИ български диетолози .... и я подари на водещата ...като обясни колко е велика тази книга ...след което каза че Дюкан не е специалист ДИЕТОЛОГ а общопрактикуващ лекар и НЕ Е СПЕЦИАЛИСТ .... и че той (нашия професор диетолог ) като е ходил на международни комференции никога не е виждал Дюкан на тях ............после обясни как всеки организъм е различен и затова всеки като иска да отслабва ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ПРИ ДИЕТОЛОГ !!!!
ако искате да продължа резюмето

# 62
Давай много ясно Цоци
Не мога да кажа добро утро -зор да разбера подробности Hug

Та сега изчетох, чух всичко- Hugна Орелия -перфектна просто.

Рождения ден на мъжо мина супер. Ама днес ще е трудно.
На кантар не съм се качвала
-утре , довечера в фитнеса , яко на колелото че преядох вчера/режимно ама си беше преяждане/.
Подариха ни наргиле та и него запалихме е кръчмата-екстра беше.

А
сега усмихнат и прекрасен ден на всички.  bouquet

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 10:34 от veneras

# 63
Искаме!  bouquet

# 64
Привет и от мен, случайно преминавайки през к1 хванах част от предаването и познах Орелия! Браво миличка, много уверено говореше, а за визията - чудесно изглеждаш просто  smile3501 newsm10 .Професорът определено разсмя накрая и трите дами в студиото, а сигурно и всички зрители , големи "бисери" голямо нещо..., аз ако му бях пациентка, щях да се замисля сериозно  Mr. Green .
Хубав ден, красавици   bouquet !

# 65
Орелия беше супер! Браво  bouquet

# 66
Добре,че мене не изпратихте - щях да го хлопна с дебелата книга по главата....

# 67
Цоци давай доразкажи

# 68
  • софия
ох, този професор още като го чух първия път да "громи" Дюкан, си помислих, че застинал в развитието си нейде на университетската скамейка...
Орелия беше супер! Браво, мила!

Хванах обаче самия Дюкан не в началото. Каза ли нещо ценно?

да ето това е истината- думите на Дюкан.Трябваше някой да се сети за казаното от него в началото.Все пак чуха какво казва самия той.Професора като че ли не чу че Дюкан казва че е председател на междубнародна федерация ли организация ли (абе нещо си).
Получи се нещо като кучетата си лаят кервана си върви....Просто защото професора започна веднага да вади минуси, а не чу какво каза автора на всичко това-Дюкан!!!
То направо с неговите думи по телефонното интервю се изчерпа всичко-после Ори затвърди(Ори блестящо представяне -  bouquet     ).
Хахахахах много ми хареса как Ори започна:
" аз искам първо да попитам колко струва тази книга и къде мога да я намеря" (това е долу горе цитат, не с точните думи, но смисъла)
хахахахахахахах от този момент ми стана любимка!!!!

но пак си казвам другата дама нещо ме подразни-отне от време в което Орелия можеше да каже по ценни неща.А и направи грешки- всъщност може би затова ме издразни!Не се говори неподготвен-не не!!

Ми такава съм, критична съм, какво да направя!

# 69
Аз успях само това да намеря   http://news.bnt.bg/content/view/full/240538  - видео няма  newsm45
Дано по късно се качи и го открие някой

# 70
пуснете ми линк за снимки на Орелия да я видя нашата представителка, сега ми се обади майка ми много я харесала, но и другата жена добре говорела

# 71
  • UK
  Всичко е ясно Mr. Green Даже и професорът не е срещу протеиновите диети стига да се прилагат в центровете, в които той има участие и си получава хонорара. Иначе, ако само си купиш книжката, без да си в център е много вредно...... ха ха ха

# 72
БРАВОО ОРИ !!!!!Ах този професор направо си глътна езика и не знаеше какво да каже!
 smile3501

# 73
  • София
Ори,представи цялото дюканско войнство чудесно!!! smile3525

# 74
Добро утро, телевизионни звезди  Heart Eyes!
Браво на Ори - изключително спокойна, аргументирана и с прекрасно излъчване! Hands Clap
Браво и на БНТ - оказа се, че са доста по-обективни и непредубедени, за разлика от БТВ!  box
Малко ме е яд, че никой не попита "професора" (кавичките не са грешка) колко аджеба струва приема за изработване на индивидуален хранителен режим при него, или пък лечението в прокламираните от него диетични центрове! И какви хранителни продукти, различни от тези в режима на Дюкан, би включил в менюто той! Но то стана ясно защо скача като ощипана мома... blahblah
Нямам отчет по скалата на Кантарини, още съм с гурлите на очите - кантарът днес не е важен, важното е, че видях Ори "по телевизора" yesyes

Общи условия

Активация на акаунт