Дюкански метаморфози - 112 тема

• 46 912
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 75
На работа съм, гледах на един телевизор, който имаше само добър говор и много лош образ, но Ори изглеждаше перфектно и се справи чедесно с професора.
Всъщност, и най-незапознатия с нашия режим можеше съвсем ясно да схване, че изказването на професора не беше професионално, а ясно си личеше нарушения му личен интерес, а и не само на него. С последното си изречение съвсем го доказа, че не можело сам човек да провежда такъв режим. Обаче ние не сме сами, а сме около 200 души заедно.
Нямам повече време за писане, само ви пожелавам лек и приятен ден. Режимът ни е чудесен и ние чудесно се справяме с него.

# 76
Издразни ме това, как водещата зададе въпрос към професора първо, защото уважение все пак- професор има там, а той директно се възползва от безплатната реклама, нещо което никой не го интересува и най-вече не е по темата. Чул, недочул... човека искаше да каже, че диетолозите в България се нуждаят от нас, понеже иначе няма да имат парички, затова трябвало да ходим да ни изготвят режим... Издразни ме... и тази другата жена и тя малко обърка с това сирене дето го спомена, ама карай.. Ори много хубаво говори, жалко че времето беше толкова малко.. но снимките са страшни Simple Smile
И така де, нека си слабеем, този професор също се изложи, издъни... беше много смешен... с приказките си, срамота!

ПС: нямам минус, за щастие и плюс няма, така че съм си добре, явно сега ще си позадържа няколко дни

прегръщам ви  Hug

# 77
Здравейте, момичета! Hug

Последните два-три дни/а и следващите/ ми се струпаха непредвидени ангажименти и не съм чела нищо, за което моля да ме извините.  Embarassed Ако някой има въпроси за срещата, моля да ми пише на лични. Praynig  
Не знам какво решихте за неделя на обяд. Ще помоля ros4o или suzana да се заемат с това.
Даже не съм се теглила през тези дни  Confused

Хубав ден и много усмивки!  bouquet

# 78
  • Бургас
Здравейте,дами!
На работа съм и не успях да гледам БНТ  Sad Дано го пуснат  в нета....а какво ли е Нитера  Embarassed  newsm78.....ще потърся в гугъла
Цоци,мерси за резюмето   bouquet
Ори  Hug

# 79
след изказването на Професора ....издаделката ( която беше в студиото като гост) ,... го контрира с питай ки го "ЗАЩО РЕАГИРАТ българските диетоложи така срещо точно тази кника и този режим "...ежедневно излизат на пазара всякакви книги и всякакави :диети " се пишат по списания и вестници ...без да се броят хилядите хранителни добавки рекламирани широко по медии и продавани по аптеки ...и никой от ДИЕТОЛОЗИТЕ не регира ...а на този режим специално така реагираха бурно ....тук професора смънка нещо ...и водещата даде думанат на ОРИ ...
която невинно пита професора ...з анеговат акнига КОЛКО СТРУВА и къде да си я купи ...Професора обясни че сега се давала безплатно на пациентите му ...ноооооо щяла д аизлезе на пазара на символичната цена от 10 лв...Ори обеща да си я купи  и прочете
(това беше хубва неин ход)

# 80
Добре,че мене не изпратихте - щях да го хлопна с дебелата книга по главата....
И аз имах неистово желание за същото  Mr. Green

Тоя професор твърдеше че е прочел книгата ,но аз много се съмнявам в това и не каза нищо смислено по темата,в крайна сметка не можа да каже какво според него е здравословно хранене  newsm78
предаването започна с интервю с д-р Дюкан и той каза че самия той  спазва  режима и много малко са хората които не могат да го спазват-... неща които ги има в книгата .Харесаха ми и Ори и водещата Hug
Диетолозите загинаха ,кой от тях е предложил пълен цикъл на режим  че аз не се сещам ,хвърлят ти диетата и после пак качваш и се връщаш при тях ,за тях това си е бизнес -манипулация....ох много се развълнувах  smile3508
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 81
след това ...водещата показа снимки на Ори ...преди и след ..които бяха страшно впечатляващи ...и самата водеща каза че едва ли не са без комянтар
Ори обясни ...че е минала през множество диети ( без да ги споменава ) че преди години от стрес е напълняла МНОГО...че е имала и много заболявания от които спомена само тежка анемия ....и подчерта че почвайки тази диета първо се е консултирала с лекар и през цялото време докато е на диета е под ЛЕКАРСКИ КОНТРОЛ ...и в момента не само е с повишено самочувствие но и с ИДЕАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ...подчерта пак че през цялото време на прилагане на режима е под лекарски контрол ..и че регулярно си прави изследвания които са направо перфектни ..и че се чувства красива ( ток каза скромно това си е мое мнение) ...а водещата направо я прекъсна ...ООООООООО АМА РАЗБИРА СЕ ТО СЕ ВИЖДА А РАЗЛИКАТА Е ВПЕЧАТЛЯВАЩА
Ори каза че е част от едно форум общество на над двеста жени ...с които оменя мнения и НИТО ЕДНА НЕ Е ВЛОШИЛА ЗДРАВЕТО СИ С ТОЗИ РЕЖИм ...а има и дами отдавна практикуващи режима .... подчерата че не е само неини мнения и резултати а на много жени ...и невижда нищо лошо да се чувства щастлива доволна здрава ....и за разлика от други диети тук яде КОЛКОТО СИ ИСКА ...а не постоянно да ходи гладна

Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha
ей в тоя момент професора изпадна в безсилие ...... и започна да пелтечи неразбираеми за нормалните хора професионални термини ...познаваше се че е в бесилие по това че запона да говори много неуверено бързо и само с професионални- неразбираеми термини
водещата го прекъсна ...като го помоли да ОБЯСНЯВА С РАЗБИРАЕМИ ДУМИ ТОВА КОЕТО ИСКА ДА КАЖЕ ...

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 09:43 от Цоци

# 82
Браво Ори, мерси Цоци за разказа, момичета горда съм от това постигам, горда съм от това, което всички постигаме и много много ми помага това, че ви има.

# 83
Здравейте всички, успях само да запиша звука (тихичко се получи), сигурно по-късно ще качат видео материала. Можете да го чуете тук: http://www.box.net/shared/qxemc8h4oc

# 84
ОБИЧАМ ВИ СИЛНИ КРАСИВИ МОЖЕЩИ МОМИЧЕТА

# 85
  • София
Искам само да вметна една молба към по-оправните момичета, и аз ще питам мъжчето, ама и други да проверят. Да потърсим начин да се публикува в YouTube това "предаване", за да може да се цитира и ползва по-лесно и за в бъдеще. Със сигурност архивите на БНТ се държат на сайта кратко време и после се трият. За Нетера не съм запозната, защото имаме ТВ и не ми се е налагало да ползвам техните услуги. Моля, който има опит - да сподели. За мен лично интервюто с доктора е много ценно и ако стане, ще е СУПЕР! Ако някой ползва френски език и следи френските форуми, може би докторът ще да спомене нещичко  newsm78

И отново да поздравя Орелия - поведението й беше безупречно. Достатъчно скромно, разумно, отворено, аргументирано и внимателно. Отсрами ни всички и достойно защити режима. Браво и за смелостта да предостави снимките си  Peace Очаквам голям наплив тези дни.

maggieto
, страхотна си   bouquet

П.С. Майка ми се обади да гледам ТВ  Whistling

# 86
професор - директно се възползва от безплатната реклама, нещо което никой не го интересува и най-вече не е по темата. Чул, недочул... човека искаше да каже, че диетолозите в България се нуждаят от нас, понеже иначе няма да имат парички, затова трябвало да ходим да ни изготвят режим... Издразни ме...

На фона на неговата самореклама някой се подхилваше в студиото не разбрах водещата или кой,но се получи голям  newsm47

# 87
Едно пиленце ми каза на ушенче, че в едно списание ще излезе подробно интервю с Дюкан, с конкретни въпроси, включително тези от сайта на "дюканки"...
Да видим какво е станало и ще пиша кое е списанието.

# 88
Цоци , мерси!
Редактирам, че стават едни безкрайни темите все. Прослушах дадения запис, много благодаря! Не разбирам защо му се разсърдихте на този професор- диетолог. Той не осъжда режима, но осъжда приложението му. Сами се сетете за онзи 16 годишна девойка, която ни съобщи преди няколко дни, че й е спрял цикъла. Не сме само ние , които сядам и питаме в нета, ако видим нещо обезпокоително. Има хора - стотици, хиляди- които диетуват на своя глава, чели недочели само първата глава на Дюкан, или пък чули от комшийката и т.н. Аз не виждам нищо лошо, нито меркантилно в диетуването под лекарски контрол в център за остлабване. Там работят хора, коиот за това са учили и техните напътствия никому няма да са излишни. Освен това нито един познат нямам , който да не е отслабнал и там.
В Германия например има различни почивки / на немски "кур"/ , които се поемат от здравните каси. ако пациента е частно застрахован , му се заплаща и отслабване в дебелариум. Представете си, че вашия личен лекар ви предложи да отидете за един месец в дебелариум абсолютно безплатно. А, а? Сега вече изглежда много симпатичен професора нали? Wink Кой ще откаже безплатна почивка? От друга страна, ние знаем, че ни трябват 5 месеца за една диета да унищожим 20 -30 килограма. Толкова дълго не можем да се изолираме.
Аз мисля, че друг аргумент срещу професора е, че когато хората отслабнат в център, възвръщат теглото си, понеже са отслабнали в една изолирана обстановка, а не във всекидневието си. В последствие се възвръщат старите навици и постигнатия резултат лека полека също с него. Също както и клиниките за всякакви други пристрастени - има успеваемост 20 %

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 10:38 от rien

# 89
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте всички, успях само да запиша звука (тихичко се получи), сигурно по-късно ще качат видео материала. Можете да го чуете тук: http://www.box.net/shared/qxemc8h4oc

newsm51 newsm20 Браво момичеееее!!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт