Дюкански метаморфози - 112 тема

• 46 958
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте всички, успях само да запиша звука (тихичко се получи), сигурно по-късно ще качат видео материала. Можете да го чуете тук: http://www.box.net/shared/qxemc8h4oc

newsm51 newsm20 Браво момичеееее!!!!  Hug Hug Hug

Ей мацка браво  Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet
Гледах Ори в магазина срещу офиса  Mr. Green Дорка и тя пристигна по едно време и малко закъсняхме с отварянето днес, ама здраве да е. Та за предаването: Забелязах, че "професора" вече е прочел книгата по обстойно - даже знаеше, че има 4 фази режима (преди му се губеха - само протеини било). Общо взето нищо лошо не каза за режима, а само че трябва да се прилага в център за отслабване и под лекарско наблюдение (да не ни се размине с 10лв. за книга и всичко друго, което даваме за храна) - трябва някой и тях да изхранва. Ори беше сериозна, приложи добра тактика с въпроса за "тяхната" книга (издават я видни "български диетолози"), наблегна на значението на водата (нещо което наистина е много важно за протеинови режими) и въобще беше прекрасна. Сигурно имаше още какво да се каже по темата, ама за толкова време успя да каже необходимото - браво Ори, радвам се че те познавам   bouquet Още съм в еуфория, че излезе една от нас да защити режима  Laughing
За Ягодите: кой ще е там от петък? От рецепцията ми казаха, че още някой освен мен ще ходи по-рано. Моля да ми пише на ЛС (ако иска де  Mr. Green)

# 92
  • София
Едно пиленце ми каза на ушенче, че в едно списание ще излезе подробно интервю с Дюкан, с конкретни въпроси, включително тези от сайта на "дюканки"...
Да видим какво е станало и ще пиша кое е списанието.

Пиши на всяка цена при повече информация, то в блогосайта има една торба въпроси, ако на 10 % се отговори, ще се запълни цялото списание  hahaha

Ще си го купим всички този брой, предполагам, аз така си купих "Жената днес" като излязоха онези разумни статии тогава и колко народ го изчете покрай мен... само сайтът им е малко зле, не се обновява добре  Whistling Понеже не чета списания, като търсих информация да видя кой точно брой е (кой да знае, че на корицата с големи букви пише Дюкан  ooooh! ), на сайта имаше доста стар брой, срамота... Щях да пиша и писмо до редактора, защото първо изчетох "нашите" статии - ми пълни бяха с правописни и печатни грешки.... реших, че е тенденциозно... После видях, че цялото списание е много зле в това отношение... Иначе списанието беше приятно, няма спор  Peace

# 93
Здрасти от мен!
Голяма съм блейка-забравих да гледам к1 и Ори  ooooh! Ще чакам линк ,ако някой публикува.
Аз си седя м/у 76 и 77кг.  Crossing Arms Голяма задръжка му удрям Simple Smile

# 94
след това .... Професора предложи на ОРИ да дойдел да изнесе на нейните колежки от сдружението ( демек на всички нас ) една лекция по хранене ..... и тогава да ВИДИМ НИЕ КАК КАТО ГО ЧУЕМ И ЧУЕМ АРГУМЕНТИТЕ МУ ...И ПОВЕЧЕТО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ТАЗИ ДИЕТА ....
ори му каза че това не е сдружение ...а форум ...и няма сбирки ...
после започнаха да го атакуват включително водещата ....как така може да е вредно да ядеш крехко пилешко риба и зеленчуци и да е вредно ...издателката го атакува с аргумента "японците които са една от най стриктните нации ядат основно риба ..значи ли че те се хранят не здравословно '..........
тук не мога да ви резюмирам отговорите на професора понеже те си бяха чисто пелечене и безсилие ..... не можело без лекарски съвет не можело без лично съставен хранителен режим  че в книгата той намерил един грешен израз за месото , че в зеленчуците нямало протеини или те били минимални, че протеините имали не знам какво и образували плаки в последствие ...и че хей така да си купиш една книга и да почнеш да отслабваш ... в един момент водещата го ЗАБИ с въпроса "кое е по добре да си дебел с всичките последствия от това - диабет висок холестерол проблеми със сърцето ...или да спазваш един хранителен режим за известно време и да отслабнеш и да елиминираш тези опасности " ..... тук Ори каза че е неин ЛИЧЕН ИЗБОР този режим ...и с него е със самочувствие храни се по 4-5 пъти на ден ,....НИКОГА НЕ Е ГЛАДНА И ПОДТИСНАТА ..подчерата че е право на личен избор на всеки с какво да 'отслабва"...и тук аз лично щях да ПДАНА ОТ СМЯХ ....професора направо ПОДСКОЧИ срещу нея "НЕМОЖЕ ТАКА ТЯ ДА СИ ИЗБИРА КАК ДА ОТСЛАБВА ...тя ТРЯБВАЛО ДА СЕ КОНСУЛТИРА СЪС СПЕЦИАЛИСТ -ДИЕТОЛОГ " .....  
накрая направо приплакваше горкия ...че поне с личния лекар трябвало да се консултираш ... тоя човек забрави и името си на тази среща ...( нали Ори още в началото обясни че през цялото време е била под лекарски контрол...издателката също си показа снимки преди и каза че се е консултирала с личния си лекар) последните коментари на професора бяха ( незнам дали забелязахте ) че МОЖЕЛО ДА СЕ СПАЗВА И ПРОТЕИНОВАТА ДИЕТА НООООООО ПОД КОНТРОЛА НА БЪЛГАРСКИ ДИЕТОЛОГ (демек той или негов колега) ако не диетолог поне личен лекар
е кво да коментирам повече
Извода от това предаване са следните
1. този път ... лъсна истината ..кой за какво се бори ...кой си брани паричките
2. КАНАЛ 1 ...спечели повече привърженици от БТВ
2. ВЕЩИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ МИЛА НЕ ТИ ЗАВИЖДАМ КАКЪВ НАПЛИВ  ЩЕ ИМА ОЩЕ ОТ ТАЗИ ВЕЧЕР във форума от новички Дюканки или просто питащи  .....

предлагам ... да оставим Вещи само да оформя и аранжира форума а "ветеранките да поемат и отговарят на НОВИЧКИТЕ ...като малко се въведе ред ...като се появи някоя новичка и почне да и отговаря някоя от ветеранките ...другите да се насочат да отговарят на други "новички" ...а не на всеки "лаишки въпрос на новичка " всички да скачат да отговарят ....така мисля че ще олекотим форума
аз вече направо се чувствам "поостаряло куче " тук .... горда съм (и аз като истинските ветеранки " с моите 4 месеца и 19,5 кг ) ...и бих поела десетина новички

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 10:13 от Цоци

# 95
Oхххх, направо зеленея от завист, 4е ще ходите на Ягодите. Аз ще ягодуват тук в София, на един ремонт.

Да се снимате много - около масата, под масата и върху нея.

# 96
  • София
Добро утро,  момичета! Hug
Ори, браво, супер се справи, а и чудесно изглеждаш!  bouquet
"Професора" ме изнерви, идеше ми да го удуша. (добре, че Ори е по-овладяна)
Другата жена не разбрах каква е  newsm78
Пираня, в неделя сме от 13 ч. на обяд в Чевермето, ако Сузана или Росчо се обадят да резервират. Хапваме и поемаме кой откъде е  Laughing
Михаела77 и гаджето й няма да идват на Ягодите. Така че има две свободни места. Ако някой има желание - да си каже.
Дивана, отдавна не си се повявала  Hug Как вървят килата?
Цоци  Hug супер резюме с коментар   bouquet

# 97
Добро утро и от мен, скоро не съм влизала във форума но бях малко заета с други неща, като гледам са пропуснала няколко теми но ще гледам да ги прехвърля. Иначе третата фаза върви мисля долу горе добре, е има тука едно кило дето си го прехвърлям ту нагоре ту надолу, ама да видим. По късно ще изслушам и записа на предаването, че нямах възможността да го гледам но до колкото разбирам е минало успешно, поздравления Ори.
Това за сега от мен, ще трябва да се върна малко да прочета пропуснатите теми.

# 98
  • София
Михаела77 и гаджето й няма да идват на Ягодите. Така че има две свободни места. Ако някой има желание - да си каже.

Предлагам Орелия + половинката й, ако има желание, хем ще направи пресконференция и ще я запишем на клип-че.
Сериозно, де, май не я видях в списъка  newsm78

И аз да благодаря на Цоци за усилията, мисля, че ще е редно да ги турнем на блога  Whistling (сторено е с маааалки редакцийки)
Също и на Магието за записа-  много полезно  Peace

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 10:32 от М-зИленкУтУ

# 99
  • България
ОРИ  smile3501 Страхотна душица си ти! Браво миличка!
Момичета толкова съм се възмутила от тоя печалбар "професора", че за да се аргументирам ви пускам линк, за да видите за неговия хотел-дебелариум, на 16 страница вижте цените само и ще разберете за какво става въпрос, ето за това се пени срещу нашия режим:
http://luckyfit.eu/uploads/docs/bg/LuckyFit.pdf
Обичам ви душки и смело напред! Hug Hug Hug

ето и сайта му, там може да му се обясни на "професорчето", че ние за тези парички и сами можем да преценим коя книжка да четем и какво да избираме да правим:
http://www.luckyfit.eu/static.php?content_id=10

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 10:26 от Nelina

# 100
Добро утро и от мен!
Честита нова тема. И аз да се запиша в нея.
Благодарим ти Вещи..
ОРИ поздравления!!!  bouquet
Изгледах цялото предаване с кеф. Ори се справи чудесно. Направо разби господинчото. Да, и на мен ми се строчи, че водещата беше от нашия отбор Laughing
Много, много хубаво беше. Професора изпадна в безсилие Joy Joy Joy
Аз съм 4 ден режимна и вече имам - 1.5 кг
Гордея се!

# 101
Nelina   благодаря че пусна сайта с хотела на този професор .... като го видях сега мога да ви кажа ...две мои познати ходиха в този хотел- дебелариум миналата есен ...едната на програма 7 дни другата на14 дневна програма ..резултата беше ...върнаха се освежени ( понеже си бяха починали те са дами работещи денонощно и под напрежение и там си бяха починали) .... свалили 2-4 кг ...но споделиха че пиели "едни освежаващи чайчета " така че предполагам са имали диуретичен и разхлабителен ефект и от това са им свалените килца ....абе по важното е че след тези свалени 2-4 кг ...месец по късно и ДВЕТЕ БЯХА С по 6-7 кг отгоре .... ОБСОЛЮТЕН ЙО-ЙО ЕФЕКТ .... по рано тези двечките ( както и аз ) сме спазвали диети но такъв бърз ЙО-ЙО ефект не е имало ............. еееееееееее това е индивидуалната програма на ТОЗИ ПРОФЕСОР ....

# 102
Браво на нешето момиче! Hug    bouquetНе го гледах, защото съм на работа, но със съдействието на Цоци (обичкаме те  Hug) ни стана ясно как е минало. Е, по-добре беше да гледаме Ори, но ...няма начин.
Благодарности на Цоци и другите момичета, които ни осветлихте по отношение на предаването. За вас-  Hug Hug Hug

# 103
Браво ОРИ, само така. Професора беше дошъл само да си прави безплатна реклама на него, "новите диетологични клиники", които щели да се открият в София, Варна и др. и като, че ли да се жалва, че без напътствието на цялата им гилдия "диетолози" не може така, а трябва с тях да се съобразяваме, редовно да ги посещаваме и съответно добре да си плащаме за безценните им съвети. Ох нещо се разприказвах и много се оплетох, ама горе-долу исках да кажа това.

# 104
  • Пловдив
Браво Ори!   bouquet

предлагам ... да оставим Вещи само да оформя и аранжира форума а "ветеранките да поемат и отговарят на НОВИЧКИТЕ ...като малко се въведе ред ...като се появи някоя новичка и почне да и отговаря някоя от ветеранките ...другите да се насочат да отговарят на други "новички" ...а не на всеки "лаишки въпрос на новичка " всички да скачат да отговарят ....така мисля че ще олекотим форума
аз вече направо се чувствам "поостаряло куче " тук .... горда съм (и аз като истинските ветеранки " с моите 4 месеца и 19,5 кг ) ...и бих поела десетина новички
Цоци, нали не ми забраняваш да пиша и отговарям в темата  newsm78  

Общи условия

Активация на акаунт