Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 150
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 345
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте Hug
Имам въпросче към вас Rolling Eyes
Във вторник започнах 5 дни на П.Обаче от тогава съм с разстройство EmbarassedВъзможно ли е да е от режима? newsm78Купих си овесени трици,но не съм ги яла заради този проблем Rolling EyesЩе ви напиша какво съм яла и дано ми отговорите дали има проблем в яденето ми newsm78Понеже ям разделно не смесвам протеините и хапвам по скромно,но съм свикнала със РХ и ми е навик,но вече не отслабвам от него(свалих с РХ 10кг. и кънтара спря да върви надолу и за това реших да пробвам вашия режим).
Вторник-закуска-1 кис. мляко 0.1%,обяд-2 пържени яйца с 4-5 рулца от раци,вечеря-1 кис. мляко 0.1   През деня изпих 2л. вода
Сряда- закуска-1кис. мляко 0.1 обяд-1 кис. мляко 0.1 вечеря шунка вакумирана 2% (снимана е в сайта като разрешена Rolling Eyes) 1.8л. вода
Четвъртак- закуска-1 кис. мляко 0.1 обяд-1 пил. пържола и 1 пил кюфте на скара и 1,5 вода до сега.За вечеря ще ям кис. мляко и до довечера ще гледам още 7-800мл. вода да изпия

Свалила съм 2 кг. до сега Party
Висока съм 170 и бях 77 преди 3 дни

# 346
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
...Да питам бургазлийки само през уикенда ли можете да си направите среща?.......
Вещи пу аз да кажа първа. CrazyЗа мен не е проблем среща през седмицата ,ама трябва да е вечерна,т.е поне от 19.30 да мога да се занеса то уговорената точка.Иначе аз съм през седмицата е Сл.бряг всеки ден ор 8.00-17.00  та ако ти се ходи да Сл,бряг някой ден може да пием по кафе.За среща в Бургас да кажат и другите моми и булки какво мислят.
Мен нещо ме наболява гърлото  Sad.Дали може да се смучат някакви таблетки?Не знам дали има без захар? newsm78

# 347
  • Пловдив
Пухчо, няма проблеми като приспа малката да прескоча на кафе до Слънчев бряг, на един хвърлей от Равда е  Peace

# 348
  • Бургас
И аз така като Пухчето мога след 18.30 .Писах ти лично,Вещи

# 349
  • София
Здравейте Hug
Понеже ям разделно не смесвам протеините и хапвам по скромно,но съм свикнала със РХ и ми е навик,но вече не отслабвам от него(свалих с РХ 10кг. и кънтара спря да върви надолу и за това реших да пробвам вашия режим).
Вторник-закуска-1 кис. мляко 0.1%,обяд-2 пържени яйца с 4-5 рулца от раци,вечеря-1 кис. мляко 0.1   През деня изпих 2л. вода
Сряда- закуска-1кис. мляко 0.1 обяд-1 кис. мляко 0.1 вечеря шунка вакумирана 2% (снимана е в сайта като разрешена Rolling Eyes) 1.8л. вода
Четвъртак- закуска-1 кис. мляко 0.1 обяд-1 пил. пържола и 1 пил кюфте на скара и 1,5 вода до сега.За вечеря ще ям кис. мляко и до довечера ще гледам още 7-800мл. вода да изпия

Освен подчертаното (кюфтето домашно приготвено ли беше - ако не - по-скоро не е режимно - господ знае какво има в "каймата" му): ЯДЕШ УЖАСНО МАЛКО  #Crazy
Вторник и сряда нямаш месо. Разните му шунки и рулца са тип "глезотия" при умора от режима и нужда от разнообразие, не са най-режимното нещо на света, поне в БГ, де.
Нямаш трици и риба също,

# 350
мацки
аз искам да ви попитам нещо Embarassed
не съм виждала екскуиза обаче си купих 2 неща(не съм в бг) и си мисля че е такова
а и това което пише като описание не мисля че е нережимно
та да ви покажа дали прилича на екскуиза newsm78
http://prikachi.com/images.php?files/222909V.jpg това е 0.2% и пише че съдържа обезмаслено крема сирене няма захари и мазните са 0.2%
http://prikachi.com/images.php?files/222915v.jpg това е 0.3% и съдържа обезмаслена крема, сол(нещо не я осещам) и някакъв консервант
как мислите дали мога да ги хапвам

# 351
Абе, няма ли мераклии от по- новите за срещата на Ягодите? Rolling Eyes
Ще съжалявате после като видите снимките, ама ще е късно  Mr. Green

Аз и тая седмица прескочих протеиновия ден  Rolling Eyes ooooh! Чакам в събота консултации от четвъртофазничките, че сериозно се замислям дали да не я съкратя третата фаза, защото и в нея, макар и по много малко, продължавам да свалям  Rolling Eyes Ако някой ми беше казал, че ще дойде ден, в който да не искам да свалям, нямаше да му повярвам  hahaha

# 352
  • Пловдив
Фанси, и Пиглет е така. Може да и пишеш ЛС да обмените инфо  Peace

# 353
  • София ж.к. Надежда 1
М-зИленкУтУ кюфтето е домашно.Яйцата са пържени на тефлонов тигам без мазнина.Ям малко понеже така съм свикнала Rolling EyesРиба не ми се е хапвало тия дни и за това не съм яла Rolling EyesВ тези жеги ми се яде само мляко и мислех, че ще съм режимна дори и без много месо Rolling EyesЯвно бъркам Sad

п.п. триците не ги ям заради разстройството понеже те разхлабват и ще стане една.....

# 354
Привети, привети  Heart Eyes
Четох, четох - на порции - цял ден когато можех докато съм на работа - е... най-сетне изчетоФ сичкУ  #Crazy #Crazy #Crazy

КАТО БУРГАСКА БУЛКА - НА МЕН НЕ МИ ПРЕЧИ ЗА СРЕЩАТА И ПРЕЗ СЕДМИЦАТА СТИГА ДА Е СЛЕД 18.30, ЧЕ ТРЕБЕ ДА ЦЪСТВАМ ОТ РАБОТА ИНАЧЕ  Mr. Green Може и да съм от по-новите \след 2-3 дена ще отдам 2 месеца почит на Дюки\ ама искам да се срещна и с баш-тартора на тиганите  Crazy Crazy Crazy

Момичета, емигрирайте към морето - това днес взривове, земетресения... дано вечерта ви е спокойна поне  Peace

Честито на катетоджин   bouquet дай боже всекиму  Peace

# 355
cote да,същото е само са различни етикетите.Хапвай си спокойно. Peace

# 356
Абе, няма ли мераклии от по- новите за срещата на Ягодите? Rolling Eyes
Ще съжалявате после като видите снимките, ама ще е късно  Mr. Green
Аз бих...с удоволствие, но няма на кой да "тропосам" домашните Wink

# 357
cote да,същото е само са различни етикетите.Хапвай си спокойно. Peace
мерси много  newsm51 опитах го и е наистина готино направих си сос като разбърках с пасатора малко от двете горчица и подправки доста е вкусничко lovekiss

# 358
  • София

Ами значи дай още малко инфо - нямаш линийка - начало на режима, начални кг., цел, свалено до момента и прочие. Извинявай, ако си го писала вече, но сме доста хора и затова най-добре една линийка  Peace Знаеш, че не се сваля постоянно, нали? Има и периоди на задържане - тогава инвестираме в запазването на постигнатото. Напомням, че задържане се брои над 10 дни да няма намаление. А не 2 дни без минус и "ООО, ужас, задържам, какво сбърках" и прочие истерии (не визирам теб, но ако попрочетеш няколко теми, ще видиш, че има доста такива случаи).
напомням, че за здравословно и нормално се счита около 3-4 кг. месечно, макар да имаме невероятни скорости във форума  #Crazy

Напомням: ЗА ДА СЕ ОТСЛАБВА, ТРЯБВА ДА Е ЯДЕ (без тъпчене, разбира се)

Уф, като някаква даскалица звуча, но то е от жегата, над 20 градуса ми е много трудно да вирея  Whistling

ЕДИТ: Относно 00: всичко е индивидуално, организмът има своя реакция, но не мисля, че това е причина за спиране на триците. Все пак нека и други се изкажат, аз не съм имала твоя "проблем"  Embarassed
За ударния период може да се стигне до - 5 кг. според книгата, затова те питах за линийка и т.н.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 17:11 от М-зИленкУтУ

# 359
  • София ж.к. Надежда 1
Аз не се вайкам,че свалям бавно,напротив много съм доволна на резултата 2кг. за 3 дни.Просто ме хвана страх, че имам разстройство, а пише, че при този режим има трудности с ВЦ-то.Просто питах дали е нормално или не newsm78

Общи условия

Активация на акаунт