Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 100
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 360
Kakvi sa tezi ужаси днес в София?!!
Много ме е яд, че не успях да гледам Орито  Heart Eyes, не мога да открия нищо в нета, пък и записа не мога да пусна...
Кате *, Перле и всички останали - честити месечинки!   bouquet
Кате Джин, честито ти постигната цел! Hug Бързо и леко да постигнеш и следващата!!!
Еми, идвай да те черпя едно мохито! тази твойта торта се прави у нас всяка вечер и се изяжда от двете с майка ми на следващия ден с притворени от кеф очи.  Joy Жалко, че майка си заминава утре за София и ще трябва да се боря със себе си да не излапам някое излишно парче.

# 361
ЦОЦИ :"да ви кажа каква е "тайната "....на издръжливостта .... когато усещате че мотивацията ви спада ...влизайте по често във форума ...ама не само да "воайорствате"...а и да споделяте ..като на сбирка на "анинимните алкохолици " ....и вярвайте ми ...заплахата да ви сполетят камара ТИГАНИ ...от ЗЛАТА ВЕЩИЦА .... ще държи далече от съзнанието ви ...всякакви нережмни храни ". Много е верно, за съжаление нямах възможност няколко дни да влизам във форума и се потдадох на изкушението Embarassed ,но вече съм в правия път получих си заслуженото върнах един от свалените килограми сега съм 74 моля ВЕЩИ да ме промени в таблицата.ОРЕЛИЯ БРАВО!!!

# 362
http://prikachi.com/images.php?files/222909V.jpg това е 0.2% и пише че съдържа обезмаслено крема сирене няма захари и мазните са 0.2%
http://prikachi.com/images.php?files/222915v.jpg това е 0.3% и съдържа обезмаслена крема, сол(нещо не я осещам) и някакъв консервант
как мислите дали мога да ги хапвам[/color]
Според мен, процентът позволява хапване Simple Smile)

# 363
petq, понеже аз преди време имах опасения, че ям повече от "позволеното" в режима /но само режимни неща - мислех, че прекалявам с млечните/ - искам да те уверя, че проблема ни е в ...главите...И разните диети-чудо, дето вероятно всички сме пазили - нали знаеш - закуска - ябълка, обяд, половин яйце, вечеря - купичка мляко. Твоето меню ми напомня за онова гадно време, дето ми беше гладно и мизерно и пак си бях дебела - ама гладна...Помисли дали това не важи и за теб.

ТУК НЕ Е ТАКА - наистина за да сваляш трябва да ядеш .- многоуважаемия Дюкан го е обяснил - а многоуважаемите "ветеранки" са го преживели вече.

Яж  - режимно - в началото дори повечко отколкото си гладна - тялото ти постепенно ще си намери нужното количество - ако не му пречиш със съмнения дали не "преяждаш". Ще преядеш ден-два и после ще разбереш, че не си на диета - а си в режим на специално хранене. И няма да ги има тези - 1яйце, половин купичка мляко...

Дано ме разбираш - докато ядеш режимни храни гориш "нережимните" мазнини - принципа е прост.

А като не ти се яде - ами пробвай си някакви трикове - чупвай си по малко от разни режимни вкусотийки начесто. И както би казала Орелия/ Peace/ - ПИЙ МНОГО ВОДА.

Успехи и поздрави - дано не съм те засегнала, че тонът ми май звучи малко менторски... Hug

Вещи, много благодаря за табличката  bouquet

# 364
petq ,смятам,че е нормално,защото аз на 3-тия или 4-тия ден от режима получих разстройство.Не приемах трици тогава и след 2 дена спря този проблем.Обаче след това започвай триците,защото сега се мъча като грешен дявол в 00-та,и то като ги приемам всеки ден....(имам предвид-запек кошмарен)

# 365
Момичета извинявайте обаче се потроших да търся и така и не открих нищо  newsm78

Може ли да си консумирам кисело мляко със степче през смесения?
И ако да-в ПЗ дни ли само?  Hug

# 366
  • София
Може ли да си консумирам кисело мляко със степче през смесения?
И ако да-в ПЗ дни ли само?  Hug

Може винаги  Peace

ЕДИТ: Принципно има ограничение до 1 кг. млечни (прясно и кисело мляко, извара) дневно, но някои рецепти разреждат млякото с вода и става повече краен "продукт"  Peace

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 19:10 от М-зИленкУтУ

# 367
Ооо благодаря....  bouquet  bouquet  bouquet
Вече имам нужда от 1-2лъжици  Mr. Green

Да ,млечните не ги консумирам над кг,но за две седмици ми се прияде нещо сладко и се сетих за степчето.Иначе си направих 3-4суп.л. и малко степ за опитня не за наяждане  Mr. Green

Прочетох всичко поне 10 пъти от както почнах режима,прочетох и книгата  и всичко с  цел да не задавам излишни въпроси.  ooooh! Ама ей го на...пак досаждам... Thinking Crazy

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 19:21 от tonito26

# 368
 wavey

Вещи, мерси...за протокола   започнах на 30.05.2008 г.

Fancy N много ми се идва на срещата, но уви другата седмица ми е защитата на дип.работа и няма как...Надявам се че ще има още много такива срещи lalalala

Катеджин Браво за постигната мечта smile3501

# 369
  • Пловдив
Момичета, с риск да съм досадна пак ще повторя - много ви моля, прочетете първия пост! Ще ви отнеме само няколко минути, за сметка на това ще спести много нерви.

# 370
Благодаря, момичета за съветите и пожеланията.
Пухчо, четох всичко за трета при бременни, но проблемът при мен е в месото и яйцата. Като ги видя ми става лошо. Rolling Eyes Rolling Eyes
Ами да ви кажа честно не бях подготвена за това, но вече се радвам.
И ми се случва нещо странно - ям само зеле, домати и сирене - и напълнявам. Затова искам помощ!!!!!!!!!!! А и таратор. newsm78

# 371
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря ви милички за поздрава!
Да се почерпя днес си позволих да пия фрапе навън, с подсладител!!! Whistling Whistling Надявам се да няма последствия утре! Mr. Green
За които не са разбрали, няма още да минавам в трета фаза!!!!
Ще си помисля дали ми се слагат снимки, ама на 08 юли, когато извъртя половин година с вас! Mr. Green
Бубе, момичета, няма да идвам на Ягодките... Искам, искам, но...... NO  money Money
Утешава ме единствено мисълта, че ще има и други срещи, но знам че ням ад аса като първата... не ми се говори, че сърцето ми се къса.... Cry Cry
Толкова от мен.. за сега! Cry Hug

# 372
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте момичета!
 katyadjin, браво, продължавай докато не стигнеш поставената цел!   bouquet

А пък аз ще ви напусна за няколко дни, просто не мога да спазвам режима с тоя стомах и това безпаричие. Пробвах се днес с пилешката супа, но положението само се влоши, а като хапнах и 2 лъжици кисело мляко (поради липсата на друго) не мога да ви опиша какво последва така, че ставам нережимна или докато ми се оправи стомаха, или докато се опарича - което първо се случи. Cry Криво ми е, но не се издържа, а уж съм пила лекарства. Пожелайте ми още утре отново да съм в дюканските редици щастливо ръфаща пилешки филенца!

Лека и режимна вечер ви пожелавам и до скоро!  bouquet

# 373
Здравейте момичета,

Много ви благдаря за поздравите и милите думи и искам да ви кажа, че без вас нямаше да съм стигнала до тук   bouquet Hug
Пловдивчанки стархотни сте! едни такива слабички и хубави.  bouquet
Кате, браво! Много ти се радвам, само ми е мъчно, че няма да си на Ягодите Hug

Хубава вечер ви пожелавам!

# 374
 ooooh! Whistling
Здравенейте, дотъркалях се и аС накрая.  Blush
Минавам само да си намляскам любовите и бЕгам.   love001  mrstraetz
Не съм чела, чудя се да наваксвам ли изобщо или да карам по избирателния метод, който вече е доказано ефективен. Thinking Пропуснах да се отчета за 4месечието, но на 07.07 ще докладвам след 2 месеца в трета, ако още има познати никове в темата. Mr. Green
Чатааааааа, отваряйте портите - идеееееем, че без вас съм загинала! Joy

Общи условия

Активация на акаунт