Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 132
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 465
            САГИТАРИУС newsm51 smile3501 newsm51 newsm10АДМИРАЦИИ

# 466
  • Бургас
Сагитариус  Shocked
Изглеждаш страхотно, бе жена! Браво! Как да не си личи,разликата е огромна!  smile3501

# 467
Хрисула , сега видях ,че вече си двуцифрена.Много се радвам. Браво, сладуранке!  Hug
Зеленку, видях ти снимките - много си променена, изглеждаш страхотно. Hug

# 468
  • София
Сагитариусsmile3525!Чудесна метаморфоза!

# 469
Sagittarius. личи и още как  newsm10,направо ново гадже  newsm44

Зеленку аз не те видях  newsm78

Момичета весело изкарване на Ягодите  ,тайничко ви завиждам Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 13:28 от FEN

# 470
  • София
Момичета, не съм чела, но се включвам с лоша новина - не мога да дойда на Ягодите. Така се стекоха обстоятелствата  #Cussing out а от три месеца ги чакам  #Cussing out #2gunfire
Това е положението, човек предполага, но Господ разполага.
Отивам да си страдам тихичко.

# 471
   Здравейте Дюканки,
  чета ви всеки ден но рядко пиша.  Само една седмица ме дели от втората месечинка.Резултатът до тук е точно 10кг.Бавно свалям,но не мисля да се отказвам.
  Имам едно питане безалкохолни напитки от типа на Аспазия и т.н подходящи ли са?Пише ,че са с подсладител и няма захар newsm78Ама знам ли?Не смея!Ще съм благодарна за компетентен отговор.И да ми кажете дали някой от вас пие от тях.
 И още един въпрос ,къде мога да намеря тази Ескуиза котидж, в Кауфланд има ли?

# 472
  • Варна
 ooooh! Oooooooooo, КриBanghead Banghead Banghead  Дайте ми нещо евтино и чупливо, да го засиля в земята...
Не е честно пък.  Cry Дано причината е приятна поне...

Фенси, колко ще струва нощувката при положение, че не запълваме квотата...

# 473
  • в баира
Sagittarius: Не, изобщо не личи "преди" и "сега".  smile3534 Браво, поздравления! Само какви краченца си оформила...  smile3501

# 474
Здравейте момичета,
днес нещата при мен на работното ми място вече влизат в нормални показатели, и имам повече време да ви чета.
Снощи ви почерпих за успешния си завършек на 4-те месеца. Днес започвам 5-тия, и кантарчето сутринта ме зарадва с още -1 кг.
Добро начало, нали? Дано се задържи, а и след емоциите и веселбата която ни очаква на Ягодите, многото танци /надявам се/, топенето на мазнинки на слънце, и т.н. ............ всякакви хубави неща, трябва да сме поолекнали още

Абе, що така намалява отбора за това мероприятие. Съжалявам за тия, които не могат да дойдат.

Пухчо, и други имаше дюкеси, дето с умиление изпращат пожелание за весело изкарване - я се организирайте и идвайте при нас. Скъпото казва "винаги си изкарваме хубаво, когато не сме го планирали отдавна" и е прав....
Sagittarius, страшна промяна забелязах в твоите снимки. Разбира се положителни БРАВО  smile3501

Зеленко - перфектна си

# 475
Praynig  Вещи, моля те смени ми килограмките- вече  възвърнах старата загубена форма  и вече  съм -13 кг т.е. вече съм 72 / newsm78 е в интерес на истината 0,5 кг играе, но се надявам, че тези дни ще се стабилизара напълно, понеже вече от 1  седмица е така/.
           Thinking Като си помисля около 1 месец ми струваше нарушението за да си възвърна килограмите, но както ти писах кошмара,а след това благоприятното развитие бяха  голям стрес за всички  у дома.  Peace Вече всичко отмина и щерката по цял ден играе - даже и в момента я няма, от сутринта е навън да играе Hug Crazy

# 476
Кри, съжалявам, че няма да дойдеш! Hug  bouquet Ще ни гледаш на снимки  Simple Smile

Дори, нямам представа дали наистина /само предполагам/ и с колко ще се промени цената.

Обаче ако някой още се откаже/изключвам Кри/, ще го  #2gunfire лично!  Joy

# 477
  • софия
Бясна съм. #Cussing out Една камара народ откисна в последния момент.А на всичкото отгоре и ми дойде,никЪФ шанс да изплискам басейна.Фенсиииииии,ти се потруди много за тази среща,специални благодарности за което. Hug
Стреличкатааааа,аз прилика не видях,ти за разлика ми говориш.Бравос момиче. Heart Eyes

# 478
  • Пловдив
Фанси, няма да го оставя да стигне до теб, аз ще го довърша преди това   

# 479
  • софия
Фанси, няма да го оставя да стигне до теб, аз ще го довърша преди това  

Аз шЪ ги дооглозгвам после. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт