Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 101
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 690
Днес, грехопаднах с едни пържени картофи!  Embarassed
12-и ден от началото на диетата ми е и сега да се самоубеся или просто да почна с началье?
Иначе съм - 2 кг.  ooooh!

# 691
До "Daanitoo" - Нямам подходящите условия - иначе ми е интересно и с удоволствие бих опитал да се науча. А за рибата - хапвам "Тон" в собствен сос, но ще гледам да добавя и някаква печенка.

До "bermudez" - ВИЕ СТЕ луди с тези тигани. Аз си мисля цял след обяд какво лошо има в тигана, ако е тефлонов и не слагаме никаква мазнина? Лелеее.. аз съм за хапчета! Онези малките - жълтите..

До "Орелия" - За редовното съм съгласен, но като количество нали може да не е много? За изварата - аз по принцип Обичам, ще си взема още утре, заедно с триците (за който накарах една Приятелка утре да провери дали има на едно място и ако каже, че има отивам с голямата торба) Simple Smile

До "Цоци" - Много си забавна Simple Smile Аз освен кухнята и на други места съм пълен крах, но това е друга тема Simple Smile Хубаво е, че пътуваш! Нещо не съм много оптимистично настроен към сроковете за свалянето на тези 19 килограма - но да видим.. в края на лятото трябва да съм "фиданка" ако всичко е наред Simple Smile Интересно защо на мен не ми се оплака, а само на Момичетата? Дискриминация ли долавям?

До "Василики" - Мерси, че ми се накара. Много си Мила Sad

До "scorpia" - Здравей Simple Smile Защо изяде проклетите пържени картофи? Какво сломи психиката ТИ?

# 692
Пържените картофи!  Mr. Green

# 693
 newsm62   tuningmania ........ти ме развесели .... аз понеже съм с развинтена фантазия , та като каза ...че и на други места си 'пълен крах "....веднага си помислих за няколко но най весело ми стана като се сетих ...ако си като мен на мястото "зад волана " е много забавно .... това че минавам на седмица по над 1000км (понякога над 2000) ...мъжа ми все ми повтаря че "няма такова нещо като негър -скиор и жена шофьор"....аз разбира се се репча здраво , но истината е че страничното ми паркиране е ...истински провал винаги ми стърчи или предницата или задните части (на колата ) ....
а относно сроковете ... хващаш ли бас с мен ... че ще позная .... едно единствено е условието ДА СИ РЕЖИМЕН "
а относно "дискриминацията " ооооооооооооооо нееееееееее ...не си и помисляй ... за твое сведение ...аз толкова дълго време съм работила предимно в мъжки колективи ( и професията ми е по скоро от категорията МЪЖКИ ) .....че май вече съм придобила по скоро мъжки начин на мислене ....

scorpia .... fight bambam...ха още веднъж си посегнала към пържен картоф ..ха лично съм те изпържила ...

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 01:17 от Цоци

# 694
  • Universe
Днес, грехопаднах с едни пържени картофи!  Embarassed

До "scorpia" - Здравей Simple Smile Защо изяде проклетите пържени картофи? Какво сломи психиката ТИ?

Пържените картофи!  Mr. Green

scorpia .... fight bambam...ха още веднъж си посегнала към пържен картоф ..ха лично съм те изпържила ...

ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА  

# 695
Lenny Pld   bouquet
Но иначе аз съм леко с коремче и без кръст ( големи любовни паласки ) та надявам се да проработи и за мен тая схема 5ПЗ/2З
АЗ ще си лягам,приятно неделно утро на всички  Crazy Grinning

# 696
Добро утро прекрасни!!! Hug

Днес закръглям 6 месечинки с мюсю Дюки и вас! Не е ли страхотно? .... в началото не вярвах, че ще успея, но уви...
Радвам се от постигнатото, колкото - толкова и съм щастлива, че срещнах вас да ме подкрепяте и да вървим заедно на пред!
Целувам ви, прегръщам ви, обичам ви!!! newsm51
Черпя по кафенце:

Приятна режимна неделя!  love001

# 697
Добро утро , глътка ароматно кафе за всички Grinning

Мими , много си бърза , честита месечинка , твоят резултат е повече от страхотен  bouquet Hug

П.П.Цоци и компания , разсмяхте ме със среднощните си откровения hahaha hahaha Joy Joy

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 07:17 от bermudez

# 698
  • UK
  Добро утро и от мен!
  И аз не съм на Ягодите пусто да упостее, макар че имаме вила там и малкия ми бебо е там на отглеждане, а не съм го виждала от 2 мес. Просто ще се гръмна. Ама нали ходих на онова прочуто интервю в петък и те хората като едни съвестни бъдещи работодатели-използвачи решиха, че трябвало да ме "пробват" още в събота, демек вчера. Само се загубех времето меду другото, защото се оказа, че искат да ползват повече английския ми, отколкото ветеринарните ми умения. А пък аз ако исках това щях да завърша филология. Абе прецаквация......
  Радвам се, че си имаме и Мъж в компанията и то с главно М.
  Аз от време на време съм 54кг и после пак 55кг. Устройва ме идеално, защото не ми се минава в пълна 3-та фаза Mr. Green ..... все още.
  Данитостискам палци за изпита днес. Доколкото си спомням беше последния
  Пили ЧРД на патерици, да си жива и здрава. Няма да ти пожелавам да си слаба, защото ти вече си си   bouquet
  Ори свалям the holiday в момента. А който харесва  UK-филми може да си дръпне това :   http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=105396 Знам, че заглавието звучи стряскащо дълго, но си заслужава.
   Hug на всички

# 699
Добро утро съкровища моииииии  Hug newsm51  love001

Ох,с нетърпение седнах да Ви се похваля,но първо :

Пиле Ч.Р.Д на патерици.Много здраве,щастие ,касмет и все напред.  newsm51  love001 newsm51

Та така,почвам ,че нямам търпение  Mr. Green Вчера бях дневна смяна и си говоря с колежката.Викам бе утре съм на тату,дано довечера като си почина да ми се оправят краката,че от висенето бяха яко отекли.Тя ме посъветва да изпия едно отводняващо и въпреки сърцебиенето преди 10дни от хапчето,реших да пробвам,защото толкова бях отекла,че не ми се виждаха глезените.Ако бях отишла с тия крака,тоя не знам къде щеше да прави татоса  Mr. Green

То изпих си го снощи,не мога да кажа,че съм ходила много до тоалетна-само 2пъти.
И тази сутрин,кантара ми показва още -2кг   newsm68 newsm68 newsm44

Качих се поне 5пъти,ама си стоят надолу

Та за отчет още 2 стопени килца от мен   bouquet Hug

Благодаря ви,че ви имам   love001  love001  love001  love001

Обичам вии   love001  love001  love001  love001

Прекрасен и отслабващ ден на всички.  Hug  bouquet

# 700
Привет и от мен! Мерси за кафето, bermudez !
Аз направих 5 месеца с вас вчера, все още си вися на -14килца  Flutter

# 701
Добро утро!
Мерси за кафенцето,Мими! Hug Hugи да ти е живо и здраво слънчицето! Hug Hug  bigdance2
Бермудез, Hug Hug Hug Hug
Пиле,да не те забравя ЧРД на патерица !Много щастие и любов ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Кате,ти на шпионка ли се правиш?
Свидничка,и аз вися тук и се чудя какво ли става на ягодите.  newsm61:cry:
Насто,на кака си шЪ приличаш,я! smile3521  love001
Купонджийки,чакаме включване! Wink  love001
За сега успешно задържам килограмите в четвърта.Ям всичко. smile3534 newsm68
Лек и отслабващ ден на всички!

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 08:43 от perlata

# 702
  • Лом
Добро утро и от мен!Аз пък ви черпя с чаша зелен чай .За разнообразие.  Laughing За ползата му е говорено много и може да се говори още толкова - топи мазнините, , пречиства кръвта, спомага за отделянето на токсини от организма, освежава и тонизира........
Мими,Atrakcia честити месечинки. smile3525
tonito26-БРАВООО.Продължавай все така. smile3501 newsm44
svidni4kaне се ядосвай-все някой ще търси и ветеринар знаещ английски,а не англичанин занимаваш се с ветеринарство.
А  моето кантарче не помръдва....... newsm12

# 703

Добро утро и щастлив ден! Това кафе е от мен (няма да ви стане много), защото...
Днес правя три месеца с вас и Дюкан! Добре съм, задържам 63 кг., чувствам се перфектно!
Само си мисля за нашите красавици, дето са на "Ягодите"! Мъка, мъъъка! Сигурно им е много трудно Joy!
Прегръщам виртуално всички, наведнъж newsm51! До скоро!

# 704
Здравейте хубавици,имам въпрос. От вчера съм на протеини, но не стриктно пих кафе със захар, а киселото мляко беше 0.5 % за огромна моя изненада кантара тази сутрин показва -3 кг. newsm78, нещо не ме се вярва. Чакам отговори, за да знам да си изхвърля ли кантарчето. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт