Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 115
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 675
Тунингмания , само да ти доуточня ......тук тиганите , които раздаваме не са свързани с готварските ни умения .........ако някой си признае прегрешение го "ступваме" приятелски с някое по-големичко тиганче ,например така  341uu newsm66 fight , та следващия път като се замисли за нещо нережимно да си остане с "мисленето" (всичко това е в кръга на шегата разбира се )
А относно готвенето , винаги има първи път newsm47

# 676
m_a_y_a, лененото семе трябва да се приема смляно,  в противен случай то си преминава невъзмутимо през червата и пак се връща на воля в природата Wink
смляно или сдъвкано не е ли все едно?  newsm78 аз не го гълтам цяло, а си го дъвча старателно.
Все едно е, идеята е да бъде счукано, смляно или каквото там си решите, важно е да бъде сцепено самото семенце, за да се извлекат от там Омегите.

tuningmania , трябва да се яде редовно, за да не се забавя метаболизма. Извара си вземи на Дядо Либен или Пършевица. Или насипна някаква - важното е да е сипкава и суха, да не седи като пастет.  Има в по-големите вериги, Билла, Фантастико. Няма да преядеш с режимна храна - много тъпкане ще ти е нужно, но не бива да седиш гладен.
Трици - задължително си вземи, във Фантастико има понякога, ако не - в диетичен магазин.
Риба - не знам как би могъл без уред да си приготвиш, продават по павилиони готова, печена риба, но й нямам вяра Thinking

Пак се разписах, а леферите ми изгоряха #Cussing out

Daanitoo , нали, нали Heart Eyes
Халеева  Веяна скумрия, примерно Joy hahaha
Лигавя се Kissing Heart

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 20:36 от Орелия

# 677
Здравейте мили ми дюканки  Hug Heart Eyes Blush Mr. Green
Аз незнам какво да си мисля-
След ударен 5 дни свалих 1 кило и до сега още един,но забелязах че два пъти като започна ПЗ и смъквам на 51,но на П ми се връща пак,на схемата 4/3 съм,дайте съвет на каква да сменя схемата  newsm78
Иначе ми се иска много до 8-10-ти Август да съм свалила до 47 но уви  Tired
Приятна съботна вечер на всичи   bouquet

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 21:44 от MoLinKa

# 678
  • София
Ори, не подлъгвай човека. ОТвеяната скумрия е по-вкусна.
Обичам те, когато се лигавиш, ноооо....напоследък си все сериозна.

Айде, народе, днес шефките берат вечните ягодови полета, така че можете да се лигьосвате, колкото си искате.

Пильок, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Пожелават ти да снасяш само усмивки.

Молинка, каква е тая схема 463 newsm78

# 679
  • Universe

Халеева  Веяна скумрия, примерно Joy hahaha

Ориииииииииии,        

За всички, които в момента не са на "нережимния плод" - специален поздрав /и най-вече за Халеева Wink/ - Beatles "Strawberry Fields Forever" - http://www.youtube.com/watch?v=8A4r2RU1u3g&feature=related

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 22:00 от lenny_pld

# 680
Здравейте всички online i offlinе дето сега  не сме "на бране ягоди" ...
и аз като вас ....седя в къщи до компютъра ...гледам "нещастно" като кучето от рекламата на обувки хъш пъпис ....всъщност мъжа ми каза че съм гледала "като онова дето души пилетата" ...
искрено завиждам на 'ягодките" ( признавам си) ....ама какво да направя като се върнах преди има няма един час от скитане по северозападналия край ..а и в понеделник племенницата ми е на изпит и сега аз играя "завеждащ ентусиазма и оптимизма" ...

момичета вие пак сте изписали сума страници ...докато ме е нямало ....
ГУДИИИИИИИИИ душко радвам се че "третата ти смяна " най накрая свърши липсваше ми ..осезателно .... останали са ти само "бой глад и ниско подстригване " ...
Забелезах .... появил се МЪЖ в дюканския отбор ..... ВЕДНАГА ЩЕ ИНФОРМИРАМ В КЪЩИ ....че моя съпруг вече почна да ме подозира ... аз дето предимно с мъже си общувам и работя ...как така от 4 месеца си чатя активно САМО С ЖЕНИ ... взе човека да ме гледа подозрително ...та сега ще се похваля че вече форумната ни компания е СМЕСЕНА ....

ОРиииииииии душко ти ще му вземеш ъкъла на момчето с ТУНИНГА ....  smile3532

tuningmania.... прочетох че дамите във форума са ти дали вече доста съвети ...какво да сготвиш ...еееееееее по темата "НЕМОГА ДА ГОТВЯ КАКВО ДА ЯМ ?".... кака ти Цоци лекция може да ти изнесе ..за твоя информация аз съм "пълен крах в кухнята " ....какво като имам и печка и МВ и някакви други уреди като единственото което правя с тях е да го пробвам кога има е "точката на запалване ( горене)" ....почти не се задържам в къщи ...все съм на път (последните седмици средния ми километраж който навъртам на седмица е 1500км) ...по ресторанти закусвални бензиностанции ... ям какво намеря най вече пилешки шишчета и пържоли .... шашкам колегите като седнем някъде и аз вместо да започна със салата с ракия почвам с пилешка пържола с айран ...после за "основно " хранене "хвърлям " телешки дроб на скара с 2 пилешки шишчета за гарнитура .... ииииииииииииииииии препивам с айран и мин вода .....
видях че искаш да свалиш 19 кг ..... аз ги гърнах за 4 месеца , а ти си мъж ( демек по лесно сваляш) че си и млад ...значи реално ако си "режимен" .... максимум 2,5 месеца и ще си паднал под 100кг ....

сега минутка за оплакване...................момичета имам работа като за китайския индийския и корейския народ ....ааааааааааааа не ми се бачкааааааааааа ............... особено като "ометох " половин грилско пиле" .....

# 681
Момичета, вече на няколко места прочетох, че спорт не се препоръчва, но не можах да разбера каква е причината.

# 682
Здравейте и от мен! Видях, че се обсъжда въпроса с 00 и реших да питам и аз нещо. Значи аз го имам този проблем с 00 само в П дни, сега съм на смесения етап П/ПЗ. Когато влезна в ПЗ първия ден посещавам 00 поне 2 пъти после нормално, но дойдат ли П дните 5 дена нищо. Трябва ли да взема някакви мерки или да продължавам така? Преди съм пила чая "Сание", но сега като пробвах при втория прием такива колики ме гониха, че все едно раждах пак Shocked. По принцип това не се отразява на свалянето на килограми при мен, тревожи ме дали не е нездравословно. Sad.

# 683
  • Universe
Момичета, вече на няколко места прочетох, че спорт не се препоръчва, но не можах да разбера каква е причината.

Хенриета, по памет и без литературна представителност - психиката на дебелия човек е затормозена от факта на спазването на режима и не трябва да се товари допълнително в І и ІІ фаза. След достигане на желаното тегло /ІІІ фаза/ - спортът се препоръчва активно. Но, ако кг за сваляне са малко, и ако режимстващият е свикнал да спортува, няма проблеми да продължи практикуването на спорт Peace

Padme, всяко средство, използвано за насилствено изпразване на червата, ги прави лениви и не е препоръчителна продължителната му употреба Peace. Но , в същото време е добре изхождането да е ежедневно. Та.... newsm78 newsm78 newsm78 - всеки трябва сам да си намери цаката Peace.  Препоръчва се топла вода на гладно /сутрин и вечер/, студено мляко на гладно /сутрин/ и т.н. - те не се водят слабителни средства, а храна Wink

MoLinKa,  Thinking  пробвай 5ПЗ/2П. Според книгата "Този режим и този ритъм подхождат най-много на жени с целулит,които често са слаби в горната част на тялото и закръглени в ханша и бедрата."

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 23:06 от lenny_pld

# 684
Добър вечер!
Hrisula, мерси

Моите бебета уважиха повече от мен дюканската торта със скромно има Ягодов-овесен мираж в протеинов ден.Ако искате рецепта и картинка , давам при поискаване да не досаждам , ако никой не се интересува.. Мъжът категорично отказа да яде от нея, свкървата също. Тя/ на 77 години/ е на мнение , че подсладителя вреди и носи рак, поради което се страхува да яде подсладени продукти.  Но пие аналог на Кока Кола от Лидл.  hahaha
Аз се надявам да не се наложи да спра диетата. От плуването в басейна, се обадиха бъбреци и нещо ме наболяват. Стискайте палци да е нещо временно и лесно преодолимо!
Иначе теглото си стои ,сякаш някой е заковал кантара  Confused

# 685
                ЦОЦИ възхищавам ти се, и в каквото и настроение да ме намериш, няма начин да не ме разсмееш. Страшно си изобретателна -  все такива да имаме, че то днес не си само ти оклюмана, май всички дето не сме на "ЯГОДИТЕ" сме така без настроение.
                  ЛЕНИ браво за цигарите и спри да броиш дните. Аз пуших ЗЗ години и един ден си казах край. От тогава не се замислям даже - вече 6 години не пуша, а преди майка ми ми викаше ма направи си една снимка без цигара, колкото снимки изпратиш все пушиш. Цигарите са един навик просто, ако се откажеш от него нищо особено.
                   Ако ви кажа, че сте ми станали просто "   належащи  ", лягам преди да затворя РС-то, ставам  и залепвам пак там, бързам да прочета, да разбера, да чуя, радвам Ви се и се смея заедно с вас.
                     ВЕЩИТО като се върне, сигурно ще раздава тигани, ама какво да правим, като не можахме да отидем, поне да се напиказваме, днес стана истинска дюканска седянка.
                      ТУНИНГ много си духовит - намираш думи за всичко, браво. Та за това, че си млад е такаа, за мъжа до 30-32 години има време да създаде семейство,  нужно е първо да си стъпи на краката. Стига сме чакали на мама и тате, трябва сами да можем да се издържаме, а също и семейството което ще създадем. Та това имах предвид, като ти казах, че си още много млад.
                       Лека нощ на всички. Hug Hug Hug

# 686
Василики .... ще огрее слънце и на нашите ....дупета ...и ние ще успеем да се наместим на някойя 'обща дюкнаска среща "...еееееееееее сега не стана ...ама такъв е живота ...следвашия път като се явим,....ще сме АТРАКЦИЯ ...щото ще сме по готини по финнни ....и с невероятни ралики ПРЕДИ и СЛЕД ...нали се сещаш че не е едно и също ...да си била 64кг и да си станала 55кг ...и да си била 101 или 111 кг ...........иииииииии да се появиш 75-70 кг ........ пасти да ядат продуцентите на предаването "пълна промяна "....
лелееееееееее тежко им на мъжете около нас ...

# 687
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Обадих се, чух ги, направих им вечерна проверка!!!!!!!!!!!!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дърпат си косите  newsm77, късат си полите... и то заради едни сервитьори, приятели на Фоли, дето ги е замъкнала от София.... Не могат да оправят бройката, някои свикнали с големи порции "режимно " се редят по два пъти на опашката..... та такива ми ти работи...............

Всички разбира се, бяха НА МАСИТЕ и огъваха кришни тела, под звуците на  БУБОЛЕЧКАТА, поръчали я не за друго, ами щото свършили режимните сервитьори, та минали на режимно буболешко!!!

Щеше ми се да кажа: и аз бях там, и аз друсах кълки... но .. ДРУГИЯ ПЪТ!!!!!!!! Mr. Green newsm68

# 688
  • София
Лени, тенк ю за поздрава.

Кате, тя Фолита такива ще ги свърши. Напуска ги тез юначаги без да уточни бройката и сега на...вместо да ядат режимно, затанцували режимно
Ама и ти си нямаш друга работа, та сега да ни е още повече яд тези, дето не успяхме да се класираме.

# 689
Добър вечер неспящи красавици!
Мина деня ... на кой на ягодки - на кой  без ягодки....
Рожденния ден мина, но ме боли гърбът много, защото едни басейни заформихме с домочадието и една скъпа за мен гостенка...  grinning039
Благодаря за милите думи и пожелания на Бермудез newsm51, жозефа newsm51, Ори newsm51, denica17 newsm51, Василики newsm51, Sagittarius. newsm51, Daanitoo  newsm51, Wicked Angel / и много си ГотиНа ша знайШ/ newsm51, Kaili newsm51, Dahlia  newsm51, Миленски76 newsm51, lenny_pld newsm51, sanny3 newsm51,
VK - честито и на твоята половинка, много любов и щастие да ви следват!
newsm59 За килограмите не се тревожи ще почнат да бягат, няма къде да отидат, само не се отчайвай и не се давай! Успех! Hug
ЛЕО -разликата е страхотна, браво! Hug
pilitobdbaloni Желая ти много здраве, щастие, любов и радост!  bouquet
Цвети -благодаря ти мила! Честита годишнина на вас още много пъти по толкова любов, щастие, здраве и сбъднати мечти с любимия! Утре да се обичате по-вече от днес и така .... да няма край! Hug

Катенце, с тая "Буболечка" ме ръзсъни тука ... #Crazy ади въри спи сега де... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт