Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 131
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,  Дюкснски мадами и Тунингмания!
От доста време ви чета, преди няколко месеца се захванах с режима на Дюки, ма пусто мързел-отказах се на третия ден Embarassed. Тогава бях 83кг., сега съм 73кг. Mr. Green.
Та значи.. от вторник съм на линия отново и този път се надявам, че ще се отърва от тези 10кила дето ми тежат на г...зо. Жалко, че неможе да се спортува успоредно с режима, ще трябва да оставя фитнеса Sad.

Лек и отслабваш ден на всички Hug

# 661
До "Sagittarius. " - Тоест това сирене, което така усърдно съхранявам в хладилника, не бива да го ям? Това е лесно - долу на котките. И какво? 2 кисели млека (0.1% масленност) и 200 грама от така рядкото сирене и край за деня, с млечните продукти, така ли?

До "mecheto" - Здрасти Simple Smile

До "ВСИЧКИ" - Къде да намеря сирене "Excuisa Fit Line 0,2%"?

# 662
  • Бургас
tuningmania  -  В България няма достатъчно обезмаслено, т.е. режимно, сирене. В този смисъл сиренето - в 3 фаза. След обсъждане във форума на bg-mamma е преценено, че сиренето не е режимно за 1 и 2 фаза и че включването му в книгата може да се счете за грешка на преводача.

Практиката, обаче, показва, че има момичета, които все пак консумират сирене (Лайт, обезмаслено, свежо - въпреки съдържанието на масло в последното) и имат добри и много добри резултати.
Решението е лично.

"Excuisa Fit Line 0,2%"- в Пикадили,Европа

# 663
До "sanny3" - Ясно - спирам го! Да ускоря резултата дано Simple Smile

# 664
Тунингмания, привет! За джантите - хич и не ти трябват, то ако можехме всички хубави и скъпи неща да притежаваме - нямаше да е интересно Grinning
Забрави за известно време сиренето и жените, взимай си обезмаслена извара, а като отслабнеш жените сами ще ти се лепят и ще се чудиш как да се отървеш! Wink
Имай предвид, че мъжете сте много по-облагодетелствани от природата и сваляте по-бързо - това трябва да те радва Simple Smile
А какво ядеш по принцип, след като нямаш печка, как си приготвяш храната?

Но мисля ,че можеш и без ленено семе-нали ядеш овесени трици.
Двете неща имат различни функции Peace

# 665

Хенриета - я си напиши менюто, ама точно, че нещо не е наред май.
Ще напиша за вчера, например.

Сутринта:
- чаша зелен чай
- чаша кисело мляко с 3 лъжици овесени трици
- чаша прясно мляко със захарин

На обяд:
- една консерва риба-тон с 1 нарязана кисела краставичка

След обяд:
- половин кайзерована скумрия

Вечерта:
-пилешки дробчета, запечени с лук и кисело мляко.

Късно - още половин скумрия.

Вода- около 2 л.

Всички продукти са с подходящите параметри. Солта, която добавям е диетична. Основна подправка - копър.

В момента съм на П, да не би лукът, краставичката и копърът да са в повече?

Току-що прочетох за сиренето, в предишни дни съм яла по малко обезмаслено.

# 666
До "Орелия " - Някога ще си сложа такива джанти - каквото ще да става Simple Smile Влюбен съм! А за яденето.. 3 пилешки пържолки или 200-ина грама риба "Тон", 2 кисели млека (0.1% масленност) и по 100-ина грама обезмаслено сирене (което туку що го премахнах от менюто си) и по 1 разтворима напитка без захар. Горе долу това ми е дневното меню, като сменям времената за поглъщане на различните храни, за да имитирам разнообразие Simple Smile А за приготвянето - миналия уйкенд ходих до Майка ми с 8 килограма пилешко месо, ТЯ ми го упече и сега съм го наврял в камерата и ден за ден си вадя по едно пакетче. Ако имах поне микровълнова фурна щеше да е супер, но като слушах една Жена и изхвърлих всичкото, макар и старо, обзавеждане - нека ми е сега!

# 667
Хенриета - в количества, които могат да се приемат като подправка, лукът и магданозът са ОК
Кажи за кайзерованата скумрия - звучи ми като нещо, което го купуваш готово във вакуумирана опаковка. Нещо, бъкано с неизвестни и нережимни гадости.  Sick
Ох, днес много се разприказвах, ама старшите като ги няма нали някоя добра душа трябва да отговаря... В ролята на добрата душа - аз.

# 668
Хенриета,  Hug  Cry разбирам те и ти съчувствам
моят случай е подобен - днес ми е седми П ден и кантарът отчита -0.5  Rolling Eyes утре минавам на ПЗ и не ми се мисли какво ще се случи, а килограми за сваляне - бол (BMI ми е над 31)
ако може някой от по-вещите и от по-дълго пишещите тук да сподели дали е имало подобен случай и какво е било развитието.
За първи път прилагам този тип режим - протеинов, така че за ваксинация и имунитет не може да става въпрос.
Аз си слагам по 1 л.  немляно ленено семе в киселото мляко и си го дъвча, не ми е противно, дори напротив.

# 669
Кажи за кайзерованата скумрия - звучи ми като нещо, което го купуваш готово във вакуумирана опаковка.
Да, цялата е в някакви подправки, овакумена. Не знам защо реших, че са без Е-та....
Безкрайно съм ти благодарна, че взе тази роля! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670
tuningmania , ако три пържолки са три двойни пилешки гърди - добре. Но ако са единични е малко. Включи извара.
Трици ядеш ли? А яйца?
Бе то лошо няма да се вслушваш в женски съвети, ама да си изхвърлиш МВ не е много разумно Laughing

m_a_y_a, лененото семе трябва да се приема смляно,  в противен случай то си преминава невъзмутимо през червата и пак се връща на воля в природата Wink
А за свалянето - може да си от малкото хора, които свалят в ПЗ дни, не се шашкай, режимствай спокойно и резултат ще има.
 Хенриета, и на теб ще кажа същото Peace Взимай мерки за 00, много е важно да се прочиства човек. Ако трябва чай, билка.

# 671
  • София
Тунинг, Ори ти е казала за триците. След като нямаш микровълнова, хапвай ги с кисело мляко и степче, за да придобият някакъв вкус. Ама всеки ден. Разнообрази менюто си с яйца и  риба. Измисли някакъв вариант - без елекроуреди

# 672
До "Орелия" - Единични са Sad Ще си взема извара, но каква? И трици още не съм взел.. утре обещавам да потърся. Яйца хапвам по 2-3, само с един жълтък. Какво ще стане ако количеството на храната е малко? Смисъл.. имам чувството, че ако изям 3 двойни пилешки гърди ще преям! Кое да си изхвърля??? А за разум - аз ако имах и един грам - нямаше вече почти 1 година да гледам в нищото и да не искам нищо друго. Пак отклонихме темата Sad

До "haleeva" - Ще се оправя някак. Май ще взема комерсиално количество трици и ще тичам пак при Мама да ми направи няколко хлебчета и видях, че можело някакви палачинки.. ще си ги пълня с извара - егати кефа Simple Smile

# 673
Пилито честит рожден ден – много здраве, щастие и любов ти пожелавам!
Цвети, честита годишнина
Ори, вчера гледах The Holiday и вече е един от любимите ми филми – въпреки, че следобедът ми не е от най-мързеливите(уча за изпит утре) вчера реших да се поглезя и не съжалявам
Тунингмания – браво за това, че си устоял на изкушението. А за готвенето – вярвай ми, сега е момента да се научиш да готвиш. И аз не можех до преди 5 месеца. По въпроса с приготвянето на храна от майка ти – пробвай и с печена риба за разнообразие. 

# 674
m_a_y_a, лененото семе трябва да се приема смляно,  в противен случай то си преминава невъзмутимо през червата и пак се връща на воля в природата Wink
смляно или сдъвкано не е ли все едно?  newsm78 аз не го гълтам цяло, а си го дъвча старателно.

Общи условия

Активация на акаунт