Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   2
Отговори
# 165

Днеска получих известие от пощата,най-сетне  Grinning Утре ще ида да си взема подаръка или подаръците,ще видим какво ще е  Wink
Ще чакаме снимки  Wink

# 166

Днеска получих известие от пощата,най-сетне  Grinning Утре ще ида да си взема подаръка или подаръците,ще видим какво ще е  Wink
Ще чакаме снимки  Wink
Нищо не съм получила от Трезора  Sad Известието е било за судокуто от Призето.Скоро го спечелих и е пристигнало много бързо,въобще не очаквах него.И сега пак ще си чакам двата подаръка от Трезора,ако не са ми ги откраднали от пощата  Close

# 167

Ще чакаме снимки  Wink
Нищо не съм получила от Трезора  Sad Известието е било за судокуто от Призето.Скоро го спечелих и е пристигнало много бързо,въобще не очаквах него.И сега пак ще си чакам двата подаръка от Трезора,ако не са ми ги откраднали от пощата  Close
Confused дано получиш и от трезора  Praynig

# 168
Е, няма как да не благодаря на Аничкаа  Hug  bouquet
Мерси за 2,00 PZ   bouquet

# 169
  • София
Аз ли съм първата да се похваля с подарък от Трезора?

Получих шапката.... Нищо особено не е, ама поне пристигна.

Нямам нерви да чакам за друго, много бавно става вече. Един ден нямах Нет и пропуснах и се отказах от останалите опашки.

Късмет и търпение на вас и дано си получите подаръците!

# 170
  • E-CLM & CH-VD
Ей, превъртях я тази игра най-накрая Laughing, да се похваля Party, става дума за мемо нещо си Joy, където се търсят двойки еднакви картинки. Накрая ти дава колкото спечелиш от играта + 0,10. Имам чувството, че изцяло са копирали от прайзито, и условия, и всичко.  Thinking

# 171
  • На края на света !
Фъстъчка иаз също имам подарък от тях и го показах ,дай сега да видим и твоя  Hug,че има хора ,които са спечелили а още нищо не са получили Tired

# 172
  • Бургас
Здравейте момичета!!!  bouquetМоля, за помощ!!! Играя от известно време и при всяко влизане ми излиза да си попълня адреса и накрая това - Quel est ton chanteur préféré ? Не знам какво да правя в това поле... Благодаря Ви предварително!!!  Simple Smile

# 173
 newsm78
Нямам представа какво е това.От както си се регисртирала ли е така?Дава ли ти да си играеш игричките за деня или не те пуска до тях?Преводача това го превежда като "Какъв е твоя шоумен който е предпочетен?"  Shocked 

# 174
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте момичета!!!  bouquetМоля, за помощ!!! Играя от известно време и при всяко влизане ми излиза да си попълня адреса и накрая това - Quel est ton chanteur préféré ? Не знам какво да правя в това поле... Благодаря Ви предварително!!!  Simple Smile

Laughing Означава: Кой е любимият ти певец?

Иска да напишеш име.  Peace

# 175
  • Бургас
Аничка, дава ми да играя игричките. Божееееее, Вес ще падна-любимият ми певец LaughingПисах и нищо, пак ме връща Sad Отгоре на въпроса пише, че това е таен въпрос с отговор. Сигурно при регистрацията съм написала нещо, но нямам спомен. Какво да направя???

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 23:47 от radost.georgieva

# 176
  • E-CLM & CH-VD
Ами или да се опиташ да си спомниш какво си писала, или да им пишеш, че си си забравила отговора на тайния въпрос Thinking.. май друг вариант няма.

# 177
Заповядайте в българският официален TresorQuest форум...

http://tresorquest.secretstories.org/

# 178
  • E-CLM & CH-VD
Не видях някой да е писал за куестовете, така, че ще напиша малко инфо, дотам, докъдето съм стигнала.

Значи, започва се от Les conquetes, намира се над основните игри. Като се влезе там, има прозорчета с игри. От 1 до 6 са игри за триене, като всяка игра взима пари, на всяка една си пише колко взима. Всяка игра трябва да се мине по 2 пъти - след първия път кръгчето вляво на играта се оцветява в зелено, а след втория път става златно, и нивото е взето. Тогава се отключва следващото ниво. Като се минат всичките 6 игри, се отива на 7 ниво. Там е Инвентара - трябва да се съберат 5 предмета - 2 звезди, 2 части от един медальон, и една плочка.
Звездите. Първата звезда е в Gains, като я видите, кликвате на нея и тя се появява в инвентара. Втората звезда е в плана - Plan mysterieux. Там пътят между 2 врати е маркиран с точки. Всяка една точка е списък с хората, които са минали едно от нивата (1-6). Там някъде, в тези списъци, е втората звезда, трябва да се отварят страниците и да се търси.
Медальона. Първата половина е на началната страница, като се кликне върху Ултра Джакпот. Втората половина се пада произволно - като се играе на играта Cash de Glace.
Плочката. Намира се в играта Dalles Mysterieuses. Когато започвате нова игра, т.е. когато няма нито една отворена плочка, се виждат 3 бледи символа на Ин и Ян. Трябва да се отворят по такъв ред, че да се появи на мястото на всяка една по една златна плочка. Съберат ли се трите златни плочки, се получава плочата, която е необходима за инвентара. Редът е следния - първо се кликва на последната плочка на средния ред, после на 4 плочка отляво надясно на долния ред, и последно на 5 плочка отляво надясно на горния ред.
Така инвентара се попълва.
Следващото ниво е вратата. Има 2 звезди пред нея. Трябва да се сложат на подходящото място. Когато се уцели коя къде е, се отваря вратата.
Дотук съм чела във френския форум. Аз съм в момента на търсенето на втората част на медальона, всичко останало го имам.
Ще пиша пак, като продължа нататък.
Ако ви е интересно, разбира се.  Peace

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:47 от Bec

# 179
Вес, благодаря ти  Hug  bouquet
Интересно ни е разбира се  Wink
Това даже другия път трябва да го сложим на първа страница (ако нямаш нищо на против де) Wink

Общи условия

Активация на акаунт