Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 180
  • E-CLM & CH-VD
Нямам, разбира се  Hug, дори си поправих някои грешки в предния пост, че го писах снощи по никое време  Blush

# 181
  • Бургас
Вес,много благодаря за инфото Hug. Сега ще събирам за голямата плочка.

# 182
  • E-CLM & CH-VD
Вес,много благодаря за инфото Hug. Сега ще събирам за голямата плочка.

Трябва първо да си минала предните 6 нива (6 триещи се игрички).  Peace

Лично на мен, на нивата с малките залагания - по 0,02 и 0, 05 ми взимаше много  Close, докато ми даде нивото. Но на по-големите - 0,20 и 0,50 за 4-5 триения ми даде нивата, че и бонус ми даде - по 1-2 парички Money.

А като се записвате 1 месец, дори без да играете, само да си влизате в акаунта, дава 20 игри бонус, на която игра си изберете, може и двадесетте на една игра, а може да се разделят на 2 по 10 и да се играе на 2 игри.  Peace

# 183
  • Бургас
Аз съм ги минала отдавна,дори имам и двата медальона. А сега благодарение на теб и двете звезди Laughing

# 184
  • E-CLM & CH-VD
Изпреварваш ме значи.  Crossing Arms Laughing Кой знае кога ще ми даде втората част от медальона сега  Crossing Arms Tired

# 185
  • Бургас
Стискам палци да е скоро Simple Smile!

# 186
аз днес най-после полу4их и 2рата 4аст от медалиона и минах първото ниво на куеста.
И сега съм шаш...
2рото ниво е пак така-игри4ка,след игри4ка се отклю4ват,но не мога да разбера,какво се изисква на 2рата игри4ка?
Не ми дава да правя нищо...има някаква луна и под нея ИНФО...не вдявам,какво искат...
Някой може ли да преведе? Embarassed Praynig

# 187
Нямам представа за какво говориш.Аз не ги играя тези куестове.Но ако разбираш английски,предполагам че този линк може да ти помогне. Мисля, че в тази тема коментират  втория куест.

http://freecodes.forumup.be/viewtopic.php?t=1113&mforum=freecodes

А това е самия подфорум за Трезора.Може да ти помогне нещо и за в бъдеще, но сигурно ще ти иска регистрация.  Peace

http://freecodes.forumup.be/viewforum.php?f=33&mforum=freecodes

# 188
  • E-CLM & CH-VD
Сега ще напиша и за втората част. След отключването на вратата.

Пак се появяват 6 нива за триене и 1 за събиране на предмети, както и още една врата.
1. ниво - триещо се билетче.
2. ниво. Търси се един рог, за да може да се играе нивото. Рогът се намира на началната страница, най-долу в тревата  Mr. Green После е малко игра, че трябва да се уцелят 3 двойки цветове. Когато се уцели първия си запишете кой е. После като търсите втория, винаги трябва първо да правите първата комбинация, и после да гадаете за втората. Същото се прави и за третата - винаги се набират първите 2.
3 ниво. Търси се слънце. То се намира в един от линковете, за банери, пак някъде долу. После играта е, че трябва да се избере едно от трите животни, което да те пусне. И трябва да се уцели 2 пъти.
4. Трябва да се намери динамит. Той се дава в една от безплатните игри, тази с влакчето и релсите за подреждане, но трябва да се следи внимателно, защото го дава преди да се започне играта.

Дотук съм стигнала. Нататък, като го мина, пак ще пиша.  Peace Сега ще дебна динамита.

# 189
  • Бургас
Успях да мина тази с динамита и сега търся торбичка за следващата игра, но нямам идея къде се намира.

# 190
  • E-CLM & CH-VD
И аз минах динамита. Торбичката е в една от триещите се игри, но се дава произволно. Някои от форума казаха, че чакат от седмици  Crazy Confused

# 191
  • Бургас
Гадост Tired

# 192
  • На края на света !
ето какви били тези знаци ин и ян като почна играта Мистериос  ooooh!аз пък се чудех защо се появяват понякога и не кликам  даже на тях  Joyзначи само плочката ми трябва ,другите неща ги имам  Peace
Bec Благодаря за инфорамцията за куестовете    bouquet

# 193
  • E-CLM & CH-VD
Добавям още... после за първия пост всичко трябва да се събере  Rolling Eyes

Торбичката. Намира се в играта с вагонетките, Mine d´or. В една от вагонетките вътре, на мястото на камъни или парички. Отива се на нивото, има три дървета, трябва да ги тръскаш, и да чакаш от някое да падне лиана. И така на 2 пъти. Гълта доста парички  Rolling Eyes.

6. На това ниво се търси стрела. Тя е в Mon compte. После играта е ... още не съм я минала, но е доста разоряваща. Има 4 тръби в различни цветове, всяка с по 8 нива, и едно кранче. Трябва да се намери вярната комбинация между ниво на тръбата (от 0 до 8 ) и да се пусне. Доста комбинации са... аз досега уцелих 3 от 4 правилни дози, но с последната тръба не се справих. Нямам стотинки  Joy Joy Joy, сега ще трябва да събирам отново, че всеки опит гълта 0,50  Tired

Инвентар. Търсят се 7 луковици и 4 стрели. Намерих къде би трябвало да са някои, но не съм проверила. Всичко във форума се дава кодирано, и трябва всеки сам да отгатне къде е.  Thinking Докато не отида на това ниво, нищо не мога да пробвам.

Като се намерят, трябва 4 стрели да се подредят на вратата, но дотам имам още хляб да ям (парички да харча hahaha)

# 194
Здравейте .Много моля за малко помощ  Praynig ,не мога да намеря Plan mysterieux ,явно съм  много кьорава  Laughing .Благодаря предварително  Hug .

Общи условия

Активация на акаунт