Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 345
абе да ви питам , на този куест на мен не ми зема парички и никога не ми е вземало , защо така....на вас още ли ви взема.?  newsm78. На онези цветните тръби дето на вас ви взема по 0.50  и там нищо не ми взема.Паричките си ми стоят колкото са си и само се увеличават. Whistling Peace

# 346
Вече не взима парички за куеста  Peace

# 347
Как се играе на тази игра от втората част от куеста с рогът в тревата дето беше с някви цветни топчета .. вече 3ти ден немога да я мина ..  Thinking

# 348
Трябва да уцелиш цветовете един с/у сруг. Въртят се със срелките отстрани. Като натиснеш рога в средата отстрани да стане зелено, а не червено.  3 двойки цветове са. Винаги са в един и същи ред, така че когато уцелиш първото, си запиши и винаги първо нагласяй него, после с второто по същия начин. Не обясних май много добре, но...дано помогна.

Аз да се оплача, че вече 2 седмици не ми дава торбичката  Cry някой ако я е взел, да каже дали наистина е от играта mine d'or.

# 349
Аз пък съм още на първата игра от втория етап на куеста. Някаква карта или нещо такова чакам да ми се падне, ама вече две седмици все не ми го дава. В коя игра се пада по принцип  newsm78

# 350
Трябва да уцелиш цветовете един с/у сруг. Въртят се със срелките отстрани. Като натиснеш рога в средата отстрани да стане зелено, а не червено.  3 двойки цветове са. Винаги са в един и същи ред, така че когато уцелиш първото, си запиши и винаги първо нагласяй него, после с второто по същия начин. Не обясних май много добре, но...дано помогна.

Аз да се оплача, че вече 2 седмици не ми дава торбичката  Cry някой ако я е взел, да каже дали наистина е от играта mine d'or.

Еми немога и немога .. всеки ден ги въртя, и пробвам със всички, но все грешно и грешно ..  Cry
То сигурно обяснението ти е вярно, но аз просто немога да я разбера тая игра!  Crossing Arms

# 351
  • plovdiv
А аз нещо не виждам къде са луковиците и стрелите.Трябва да се появят на определяно място или си стоят и просто трябва да ги видя къде са.Иначе на триещите игри съм до торбичката-чакам да се появи.

# 352
А аз нещо не виждам къде са луковиците и стрелите.Трябва да се появят на определяно място или си стоят и просто трябва да ги видя къде са.Иначе на триещите игри съм до торбичката-чакам да се появи.

http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=230d1a7e74ec018bf72c … 296295#msg9296295

# 353
  • plovdiv
Аз това го прочетох,а едната игра вече я няма.
В играта Roue magique,като отворя кълбото никаде не намирам луковицата.
Само неразбрах,трябва да чакам да се появят или са си на определените места и аз трябва да ги намеря.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 08:03 от freia

# 354
  • E-CLM & CH-VD
Вече махнаха 2 от игрите, в които се търсят разни неща  Thinking, във форума питат какво става, а никой не отговаря. Хм.

Иначе, аз си изливам бетон още  ooooh!, на 4 билет съм, егати и дългото 3 ниво.  Crossing Arms

# 355
  • E-CLM & CH-VD
Aко някой търси факлата от 1 куест, 5 билетче - тя е в новата игра с топчетата.  Peace

# 356
Абе да ви питам .. исках да се нареда на опашката File d`Attente за Bloc-notes(едно червено "легенче" с листчета и химикал), но не ми дава да се наредя. Защо ? Crossing Arms Thinking .. Под картинката на подаръка пише Plomb .. дали е заради него ?  newsm78  Confused

# 357
Plomb - всеки играч е plomb.Не е от това.Имаш ли събрани всичките точки и къде натискаш за да се включиш в пашката?

# 358
Plomb - всеки играч е plomb.Не е от това.Имаш ли събрани всичките точки и къде натискаш за да се включиш в пашката?

Моя грешка .. явно съм си втълпил, че имам 14,90 PiWiz, а съм ги нямал.  Tired Вече се наредих  Peace .. а утре както на Prizee ли ще ми изпише някъде да си потвърдя опашката?  newsm78 И къде се намираше това да си видя това за което съм се наредил?  Thinking

# 359
  • На края на света !
Отиваш в Cadeaux и натискаш зелените букви fiels deja valides това е за потвърждаване Peace
Ние получихме и химикала ,вече си имаме ,маркери ,моливи ,костенурка и химикалче ,чакаме жабката да пристигне  Hug не са кой знае какви подаръци ,но е приятно да получаваш колетчета  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт