Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 75
И аз да попитам , има ли начин да се участва в тамбола като в Прайзито, или само на опашка трябва да се наредя  newsm78

# 76
И аз да попитам , има ли начин да се участва в тамбола като в Прайзито, или само на опашка трябва да се наредя  newsm78
Има да Grinning, в cadeauх, после boutiquest. Пише на всяка награда до кога можеш да се нареждаш и колко човека участват в томболата. Взема ти веднага PZ, но ако не спечелиш, ти ги връща и можеш отново до се наредиш  Wink

# 77
Благодаря aynur     bouquet

# 78
Пак питанка  Embarassed Ако съм спечелила от cadeaux какво съобщение ще получа?
Вчера се наредих за маркерите, днес точките ми не са върнати. Значи ли това , че съм ги спечелила?
Извинявайте, ама ми е за първи път  Embarassed

# 79
Не са ти върнали точките, защото е до 6-ти включително. Значи че ще ти ги върнат на 7-ми ако не си спечелила Peace, но пък мисля че и съобщение някакво получаваше, аз защото отдавна не съм играла на  cadeaux, и вече не си спомням. Но има време, не бързай. От там до сега май никой не е спечелил  newsm78

# 80
Ахааа, разбрах, сега видях че до е 6  Embarassed
Аз не искам да се редя вече по опашки и за това реших да пробвам този начин.

# 81
Опитах се да вляза в трезора и ми каза, че имат проблем и работят по сайта,да опитам по-късно.Опитах се по-късно и влезнах,много бавно се зареждат страниците и са ми потвърдени опашките  Thinking Явно те са ги потвърдили автоматично,ама все пак си ме е страх да няма изненади утре, и да са ме изхвърлили от опашките  Confused
На някой друг потвърдени ли са му автоматично?

=================================

Ето, сигурна бях.На два от акаунтите ми беше потвърдена,сега влезнах в третия и там не беше потвърдена.За това реших пак да проверя другите два акаунта и този път не бяха потвърдени.И ако не се бях върнала пак на тях,щяха да ме изхвърлят от опашките.

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 08:53 от Аничкаа

# 82
Аничкаа, добре че си се съобразила и си влязла после да провериш и другите, много гадно наистина така. Аз снощи без маллко пак да ти звъня в 23.30 часа  Blush. Абе прибираме се снощи късно, и сядам да потвърдя, нямам интернет, че после в едни съседи-приятели...  Whistling. Гадна работа с тия опашки, човек е вързан постоянно  Rolling Eyes

# 83
Забелязахте ли, че вече има и английско меню  Laughing

# 84
Забелязахте ли, че вече има и английско меню  Laughing
Да, но поне при мен всичко се зарежда доста по-бавно от на френски  Rolling Eyes

# 85
има нови подаръци, но аз още нямам точките  Grinning

за различните цветове на точките на игрите ми направи впечатление, че се промениха след като взех зелено кръгче при влака на една от релсите след като ги свързах, при бомбите ми се падна като гръмнах препятствие и една ми се падна на триещо билетче - изписа ми по-високия ранг - след това на тези игри се промени цвета на кръгчето
имаше още една особеност, която обаче още не съм разгадала - щракайки си където ми падне изведнъж ми сложи на едно от билетчетата една червена точка долу в единя ъгъл, като влязох в билетчето имах дата и час, но вече два пъти пропускам да вляза точно в това време, за да видя какво ще стане - ако се сетя къде цъках ще ви пиша - може при някой да стане ясно

и една молба - тъй като ще пътувам за няколко дни, а не ми се иска да изпусна бонуса може ли да помоля някой от вас само да се логва в сайта с моя ник - мисля, че и без да играеш на игрите това е достатъчно, а впрочем нямам нищо против и да цъкате стига да ви се играе

# 86
Аз сутринта си изиграх игрите,бяха си същите игри,но сега пак се логнах и имах една нова игра,на мястото на една друга.Сутринта и аз имах една червена точка на едната игра,даже от 2-3 дена я имах.Доколкото разбрах,ми пишеше, че ще я сменят тази игра на еди-коя си дата,в еди-колко си часът.И явно вече са я сменили.Затова е била тази червена точка.  Wink
Новите подаръци не ме кефят много,дано скоро да има още нови  Mr. Green
Ако искаш ми пиши на лични акаунта си и паролата си.  Wink

# 87
Да, червените надписи с дата и час показват, че ще сменят играта.При мен я няма една от триещите с едни жълти , червени и каккви още камъчета.И без друго повече от 0.01 не ми е давала  Confused
А зелените точки  ми се махнаха предния път.Аз го свързах със смяната на месеца  Thinking

# 88
Момичета, бях малко на море и се прибирам днес, какво да видя, вече съм transmutation 1   Party
И едната вип игра ми е отворила  Laughing

Благодаря отново на Аничкаа    bouquet Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 22:25 от aynur

# 89
Аааа,ти не знаеше ли, че си трансмутейшън? Аз знаех  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Веднага те видях, и ти завидях  Blush

Общи условия

Активация на акаунт