Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   2
Отговори
# 105
Честито,после пак ще ти 4еститиме,като я полу4иш!   bouquet
А тези дати,които излизат до всеки подарък? Това е до кога е опашката,нали?

# 106
Тези дати са кога се тегли наградата,за повечето награди печели един човек на 3-4 дена.Примерно за химикалката сега пише 16.09,така че който е на първо място чак на 16.09 ще я спечели.Аз също бях 3 дена на първо място,3 дена на второ място и т.н.И днес я спечелих  Grinning

# 107
  • На края на света !
Поздравления   bouquet
най после някой да се похвали че е спечелил награда ,аз вече се отчаях ,сега и ако я получиш супер аз на две опашки съм десета ,значи след около месец може и да ми дойде реда  Mr. Greenа на химикалката 69  ooooh!това си е половин година Joy

# 108
Ееей, най-накрая някой да се похвали че е стигнал на първо място на опашката  Simple Smile Hug. Дано и ти пристигне наградата  Praynig

# 109
Днес някой има ли проблем със сайта?
Като влязох сутринта всичките ми игри изиграни (от вчера явно) и опашката потвърдена.  Rolling Eyes На другите ми три профила си стоят част от неизиграните игри, както са били вчера.
Явно сайта не се е обновил сутринта, защото опашката ми е потвърдена до 19 Септември - т.е. вчера. Rolling Eyes

# 110
Днес някой има ли проблем със сайта?
Като влязох сутринта всичките ми игри изиграни (от вчера явно) и опашката потвърдена.  Rolling Eyes На другите ми три профила си стоят част от неизиграните игри, както са били вчера.
Явно сайта не се е обновил сутринта, защото опашката ми е потвърдена до 19 Септември - т.е. вчера. Rolling Eyes

И при мен беше така,но вече всичко е наред .

# 111
Оправи се към 10:30 сутринта...

# 112
Днес пък спечелих маркера  newsm44

# 113
Честитоооооооо   bouquet Hug

Сега вече ще чакаме да се похвалиш, че си ги получила подаръците  Wink
Между другото маркерите вървят много бързо. Всеки ден дават по 1. Аз съм на 12 място, надявам се след тези дни и аз да се похваля  Crazy

# 114
  • На края на света !
На маркерите днес съм първа  Party

# 115
Браво  Hug, значи утре и ти ще ги спечелиш  Wink

# 116
  • На края на света !
Браво  Hug, значи утре и ти ще ги спечелиш  Wink
Ох най сетне ,с нетърпение чакаме да ги спечелиме ,а после и да ги получиме  Praynig

# 117
  • София
И аз днес спечелих шапката...

айде дано и пристигнат подаръците!

# 118
Здравейте къде се намира и къде мога да видя на кое място съм на опашката Rolling Eyes

# 119
Любопитна_83, здравей и добре дошла в отбора  Hug
Ето тук пише:

Като се наредиш на опашката,отиваш на "Cadeaux" и там под опашката ще видиш един зелен надпис,пише нещо си "valider",кликаш върху него и си потвърдила.След това ще ти стане сив надписа и ще пише "Pas de file en attente"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт