LaRedoute - Кодове - 5

• 71 004
  • 908
  •   1
Отговори
# 450
Аз само да споделя, че чантата с код 23167 от първата страница е много хубава, днес я получих с една от поръчките ми, довечера ще сложа и реални снимки.

Ще чакам снимки! И размери, ако може!   bouquet
Ето я. Размерите са 40/25 см

# 451
здравейте,
имате ли проблем с код 27820?
не ми дава да платя и мисля,че е нещо свързано с кода,защото до сега всичко си беше ок Thinking.
 нямам друг действащ код (само с един акаунт съм),за да пусна с него поръчката.

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

ей, това ми пише,но картата си ми е редовна(поне според мен),за това набедих кода.
и какво да правя сега?мъжът ми ще ме убие,с тази карта си плаща играта ooooh!
благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 02:24 от bosiga

# 452
  • София

Ако успее аз трябва да сменя компютъра за да го направя в противен случай ми отказва поради съществуваш акаунт към този компютър. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А за новия акаунт същото име ли пишеш, с което вече имаш акаунт? newsm78

Не данните нямат нищо общо с мойте!

# 453
Някой има ли код за намаляване на червените цени?

# 454
  • Варна
Изпратили са ми на мейла този код  62294, но не мога да разбера за какво е.
Дано не се обаждам неподготвена, не съм изчела цялата тема. Дано не повтарям някого.  Embarassed

Дай линк към тази оферта, защото приема кода, но нищо не се случва поне при мен. Сигурно има някакви условия.  Peace

# 455
момичета,имате ли код за зелени цени- мн ми трябва, никъде не виждам Tired

# 456
  • София
Спешно питане  Praynig Praynig Praynig
Кода с чантата на AW 40169 ми дава подарък, без да маха доставката. Така ли действа сега или аз не съм уцелила подходящият продукт нa aw. Моля ако имате продукт с който дава доставката дайте линк  Praynig
Чакам някой да ми отговори, че уж съм на почивка, а седя в хотелската стая  ooooh! и пускам поръчки  Sick
След малко погледа на мъжо ще ми се стори по изгарящ и от слънцето на плажа Embarassed

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 09:58 от vicks

# 457
  • На морето!
Да ви похваля код 57398. След като нищо не проработи при мен реших да пробвам тези от 1ва страница, които са без описание. И той проработи- махна ми доставката. В кошницата имах само намалени неща за 90 Е Wink

# 458
 Crossing Arms мн ооооого  ми трябва  код за зелени цени -тези  отпред не работят , поне при мен МОЛЯ! Praynigнякой ако има  да  сподели

# 459
здравейте,
имате ли проблем с код 27820?
не ми дава да платя и мисля,че е нещо свързано с кода,защото до сега всичко си беше ок Thinking.
 нямам друг действащ код (само с един акаунт съм),за да пусна с него поръчката.

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

ей, това ми пише,но картата си ми е редовна(поне според мен),за това набедих кода.
и какво да правя сега?мъжът ми ще ме убие,с тази карта си плаща играта ooooh!
благодаря предварително!
[/quote

Simple Smileздрасти! хич ме няма с френския , но това ми го изписа и на мен -  мн си притесних ,пробвах няколко пъти и се оказа ,че проблемът е при мен- картата ми изтичаше  а след 2 дни трябваше да вземем новата, с един тлфн се оправихме- дано ти помогне

# 460
  • Sofia
Да ви похваля код 57398. След като нищо не проработи при мен реших да пробвам тези от 1ва страница, които са без описание. И той проработи- махна ми доставката. В кошницата имах само намалени неща за 90 Е Wink
а който го е ползвал какво да прави Mr. Green Вече никой код не ми действа и се принудих да пускам тъпи подаръци Crossing Arms

# 461
  Hug
36900 пък ми намали мъжки маратонки с 25 евро и даде подарък оранжевите прибори.
Знаете ли дали намаля друго newsm78

# 462
  • София
Някой да има идея колко тежат лилавите прибори? Без да искам пуснах поръчка с 2 чифта дънки едните бебешки.  Ако отиде на митница ще се гръмна! smile3511

# 463
Някой да има идея колко тежат лилавите прибори? Без да искам пуснах поръчка с 2 чифта дънки едните бебешки.  Ако отиде на митница ще се гръмна! smile3511

2.5 кг

# 464
Aми може да зпочваш да се гръмваш #2gunfire hahaha (шегувам се разбира се), но 100% е за митница, направо там си ги търси. Май само те тежат повече от 1 кг.

Общи условия

Активация на акаунт