LaRedoute - Кодове - 5

• 71 098
  • 908
  •   1
Отговори
# 435
да попитам за кода за гримовете, сигурни ли сте, че са гримове, или просто е някаква червена кутийка?

Пишеше, че има гримове. Аз я пуснах днес с коженото сако, ако можеш да чакаш десетина дни  Hug ще пиша как е в действителност.

# 436
  • София
Плучих с фактурата код 18465, но не е активен. Досадно. Дано на някой друг му свърши работа.

# 437
Плучих с фактурата код 18465, но не е активен. Досадно. Дано на някой друг му свърши работа.

Май всички получаваме този код. Вече е коментиран.

# 438
Аз само да споделя, че чантата с код 23167 от първата страница е много хубава, днес я получих с една от поръчките ми, довечера ще сложа и реални снимки.

Ще чакам снимки! И размери, ако може!   bouquet

И аз...  Praynig

# 439
тези при мен не работят, пробвайте при вас, код 62251:

Това не беше ли комплекта, който идваше преди с PARUR или ETINC  newsm78 На него ми прилича...  Thinking

# 440
  • в страната на абсурдите
при мен нищо не действа от това,което искам/кодове/,затова ще дерзая утре! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 441
при мен нищо не действа от това,което искам/кодове/,затова ще дерзая утре! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

А пробва ли с нов акаунт? При мен на новите ми акаунти почти всичко действа  Peace

# 442
  • София

А пробва ли с нов акаунт? При мен на новите ми акаунти почти всичко действа  Peace

Ако успее аз трябва да сменя компютъра за да го направя в противен случай ми отказва поради съществуваш акаунт към този компютър. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 443
  • Пловдив

Ако успее аз трябва да сменя компютъра за да го направя в противен случай ми отказва поради съществуваш акаунт към този компютър. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А за новия акаунт същото име ли пишеш, с което вече имаш акаунт? newsm78

# 444
galadrielka, снимката и описанието на кутията за бижута от този сайт ли намери: http://ovpc.forumpro.fr/la-redoute-f5/

Ако да, виждаш ли картинките и кодовете??? Не мога да разбера, защо само някои снимки се появяват, а в темите за конкретни подаръци и кодове - просто ги няма... излиза ми бяло поле... Смених браузъра - от Мозила на Експлорър и не става...

Снимка на черната чанта - Sac black tendance: http://www.hiboox.fr/go/images/divers/sac-black-tendance,c723837 … 05b88564.jpg.html

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 22:58 от Stefoni

# 445
  • София
Току-що пуснах поръчка с код за безплатна доставка - 57428Hug
36900 пък ми намали мъжки маратонки с 25 евро и даде подарък оранжевите прибори.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 08:42 от sophsan

# 446
  • Бургас
Кои маратонки ти намали?

# 447
# 448
  • Бургас
Мерси!   bouquet

# 449
Изпратили са ми на мейла този код  62294, но не мога да разбера за какво е.
Дано не се обаждам неподготвена, не съм изчела цялата тема. Дано не повтарям някого.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт