LaRedoute - Кодове - 5

• 70 870
  • 908
  •   1
Отговори
# 735
Днес и аз си взех прахосмукачката от митницата.Подаръка керамични чашки с керамични лъжички е много симпатичен,но се чудя за какво може да се използва Rolling Eyes?
това са чашки за разни сосове Peace

# 736
  • Пловдив
Аз получих код 61328  20евро des 55 евро d"achats + БД за продукти от Automne Hiver 2008

# 737
Нищо почти при мен не действа като код........Щеше ми се БД, ама накрая се примирих с някаква бяла чанта да пусна, че да не съм съвсем капо........и сега ще ходи на митницата целият пазар Cry

# 738
  • в страната на абсурдите
и при мен почти нищо не действа!какво ще рече chemin de table griotte?дава го с код 36900

# 739
Много се извинявам,но ме интересува дали ленената покривка (ам.рм), която от скоро я пращат при липса на сак се свива при пране?

# 740
# 741
  • into the blue
Много се извинявам,но ме интересува дали ленената покривка (ам.рм), която от скоро я пращат при липса на сак се свива при пране?
Не се свива  Peace

# 742

Bienvenue Monsieur Ivailo Vasilev,

Un simple mot : MERCI pour votre première commande...
Nous sommes heureux de vous offrir dès maintenant
2 offres exclusives pour découvrir en douceur la
nouvelle collection Automne Hiver 2008 sur laredoute.fr!

Добре дошли, г-н Ивайло Василев,

Само една дума: БЛАГОДАРИМ за Вашата първа поръчка... Щастливи сме да Ви предложим от тук нататък 2 ексклузивни оферти за да откриете спокойно новата колекция Есен-зима 2008 на laredoute.fr!
 20 евро отстъпка от 55 евро покупка + безплатна доставка с Вашия специален код 61336

# 743
Това получих днес: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=089772752646ec5668
Захваща на моя акаунт,но не маха доставката.Някаки идеи как се ползва?

Où trouver votre Relais Colis ?
Il y a des Relais Colis partout en France, il ne vous reste plus qu’à choisir !

Къде да намерите Вашия Реле Коли?
Навсякъде във Франция има Реле Коли, не Ви остава нищо друго, освен да изберете!

# 744
Това получих на мейла
51039 - 18 Евро, при поръчка над 60 Евро, за новата колекция. Активен е следващите 3 седмици.

# 745
Suite a un probleme technique sur notre site, vous avez connu des difficultes lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions a vous prouver l'interet que nous portons a la qualite de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT reservee.

Encore toutes nos excuses et a tres bientot sur laredoute.fr

Pour beneficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d?entrer le code 50423 sur la page "votre panier".

Това показва преводача в Google:   

След технически проблем на нашия сайт, сте имали затруднения по време на своята визита в нашите магазини. За нас, за да простим, ви предлагаме един подарък изненада * за всички поръчки.
Искахме да се окажат за вас интерес, които въвеждат на качеството на нашите услуги.

Тази оферта е Вие лично запазени.

Но всички наши възхваляването и tres bientot на laredoute.fr

За да се възползвате от предложението Ви по време на следващата си цел е лесно! Вие просто трябва да направим своя пазаруване по laredoute.fr и г? Въведете кода 50423 на страница "Вашата кошница".

А това е реалният превод:
В следствие технически проблем в нашия сайт, Вие сте срещнали трудности при посещението на нашите магазини. За да Ви се извиним, Ви предлагаме подарък изненада * за всяка поръчка. Държим да Ви засвидетелстваме интереса, който имаме да поддържаме качествени услуги.
Това предложение е персонално запазено за Вас.
Още веднъж, нашите извинения и до скоро на laredoute.fr
За да се възползвате от Вашето предложение към Вашата следваща поръчка, няма нищо по-лесно! Достатъчно е да напазарувате на laredoute.fr и да въведете кода 50423 на страницата "votre panier" (вашата кошница).

Wink

# 746
  • Бургас
Хей, гост, поспри се де!

Почти всички ползваме преводачи и разбираме за какво иде реч.  Wink

# 747
Моми4ета, има ли някакви отзиви за жилетката подарък на Талисиме от първа страница? Дали е хубава?

# 748
И на мен са ми изпратили един код на мейла,
пише че поради проблеми при влизането  в сайта ме компенсират с подарък и т.н
въведох кода и ми изписва VAISSELLE -преводача го изкарва съдомиялната,
 тва не бяха ли някакви грънци и не става въпрос за никаква миялна  Mr. Green

А кода е 50423 и ми е пратен като обикновен е-мейл,
а не както друг път с оферта.
Пише, че е персонален, но може и при друг да сработи.
тъкмо се канех да го напиша. И аз го получих по същия начин, значи въобще не е персонален  Joy
а при мен го преведе "глинен съд, кранта Wink"

Съмнява ме да ви изпратят съдомиялна или кранта  Laughing като подарък.
А иначе VAISSELLE означава "съдове, посуда". Това е по-вероятното му значение като подарък тук Simple Smile

# 749
Хей, гост, поспри се де!

Почти всички ползваме преводачи и разбираме за какво иде реч.  Wink

ОК, спирам се!
Просто съм живяла дълги години във Франция и не ползвам преводач Wink

Общи условия

Активация на акаунт