LaRedoute - Кодове - 5

• 70 860
  • 908
  •   1
Отговори
# 750
и при мен почти нищо не действа!какво ще рече chemin de table griotte?дава го с код 36900

Според мен това е кодът за оранжевия комплект за маса.

# 751
  • Бургас
Хей, гост, поспри се де!

Почти всички ползваме преводачи и разбираме за какво иде реч.  Wink

ОК, спирам се!
Просто съм живяла дълги години във Франция и не ползвам преводач Wink

Нямам нищо против, но преводите на цитатите, които даваш, са от няколко дни и най-вероятно момичетата вече са разбрали значението.
Сори за офф-а!

# 752
  • София
и при мен почти нищо не действа!какво ще рече chemin de table griotte?дава го с код 36900

Според мен това е кодът за оранжевия комплект за маса.

Да,оранжевите прибори със салфетките са.Имам поръчка с този код от 09.07.

# 753
  • Там....където всичко е възможно ....
Това получих днес: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=089772752646ec5668
Захваща на моя акаунт,но не маха доставката.Някаки идеи как се ползва?

Où trouver votre Relais Colis ?
Il y a des Relais Colis partout en France, il ne vous reste plus qu’à choisir !

Къде да намерите Вашия Реле Коли?
Навсякъде във Франция има Реле Коли, не Ви остава нищо друго, освен да изберете!
Пускаш една поръчка и ако направиш следваща до 24 часа след това втората ти е безплатна доставката.Дано да си ме рабрала Peace

# 754
Mon code offre spéciale 68365 

Това беше кода в Мес оферс специале, но след като го качих в кощницата и не стана  ( не знам точно за какво е и какви са условията) пак се върнах в моите оферти и кода отново беше стария -  19186  Shocked

# 755
az polu4ih predi dni komplekta s oranjevite pribori +  pamu4ni salfetki za masa....-na vid ne sa lo6i,priborite stavat kato z apiknik ili "za na selo",no salfetkite sa v edna tolkova ujaskava6ta za men cvetova kombinacija,4e naporavo ne znam kude da gi skrija Joy

malko  po-rano polu4ih komplekta plajna 4anta+rogozka +vuzlgavni4ka  kum neja- ne pomnja koda,no spored men si struvat - az 4antata po4ti ne sum jasvalila ot ramo ve4e 10 dena.

# 756
  • София
Това получих днес: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=089772752646ec5668
Захваща на моя акаунт,но не маха доставката.Някаки идеи как се ползва?

Où trouver votre Relais Colis ?
Il y a des Relais Colis partout en France, il ne vous reste plus qu’à choisir !

Къде да намерите Вашия Реле Коли?
Навсякъде във Франция има Реле Коли, не Ви остава нищо друго, освен да изберете!
Пускаш една поръчка и ако направиш следваща до 24 часа след това втората ти е безплатна доставката.Дано да си ме рабрала Peace

Много ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Щеше така да си остане кодчето,неизползвано Whistling
Още днес ще го пробвам Laughing

# 757
  • Sofia
34592 - даден в предната тема като 25% пролет-лято ненамалени без червени и зелени цени . Валиден до 30.09. ми дава
LOT 2 PIECES
set bagage A

някой да знае що е то?

ДА. Хубав сак - сиво-бежов с розови кантове и торбичка за бельо в него.
Голям като за спорт.

# 758
Ето един код и от мен, не видях да го има

# 759
Момичета дали има някой код с който да намаля едни чаршафи ненемалени......че много скъпички бе..... Praynig

# 760
Нищо не действа -нито един подарък не ми дава  #Cussing out

# 761
А на зимната разпродажба колко кодчета имаше...

# 762
  • Някъде там...
Уфф никъв код не действа.
Я кажете тая чанта бива ли е http://img519.imageshack.us/img519/2246/sacblacktendanceredoutexs6.jpg  newsm78
Дайте някаква хубава чанта поне да пусна..

# 763
Направо не е истина-от 1 стр. кодове , не действа никой. Имам зелени,ненамалени,мини, около 60Е ми е поръчката и нищо не захапва  Close

# 764
  • Sofia
Преди малко пуснах с 65110 - маха 5Е от при мини, все едно безплатна доставка.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт