LaRedoute - Кодове - 5

• 71 051
  • 908
  •   2
Отговори
# 255
  • into the blue
Искам да попитам някой получил ли е кафявата дамска чанта с кодове 44075/44083 и какви са отзивите?

# 256
някоя от вас мисли ли да използва кода за подарък -  Тренч Талисиме от микрофибър ,тъй като аз го ползвах,обаче за тези горни дрехи- тренчове явно номерацията не е както за панталоните примерно и май ще ми трябва по-големия номер.Така че момичета,ако някоя от вас иска 42/44 бих я помолила да каже и дали ще направим смяната:)   Simple Smile

# 257
Никой ли не се сеща за хладилната 4анта???  Rolling Eyes
Да не би да имаш впредвид комплекта за пикник - оранжевия? този
Той е с код - 72982

# 258
Не, този го знам. Мисля, 4е някъде в предните теми имаше хладилна 4анта на брошура от клуб промос... Явно след като не се сещате, може и аз да бъркам, но все си мисля, 4е имаше хладилна 4анта някъде.... а в тия жеги ще е идеална за плажа.  Confused

# 259
Момичета, можете ли да ми дадете някакъв код за безплатна доставка  Praynig
Ако си пробвала всички от първа страница и не стават, значи нямаш късмет. Там са всичките, които знаем.
Пробвах ги, не стават  Sad

# 260
  • Пловдив
Искам да попитам някой получил ли е кафявата дамска чанта с кодове 44075/44083 и какви са отзивите?

Аз пуснах две поръчки с тези кодове, но явно чантата я нямат в наличност, защото и в двете ми пратиха покривка/или чаршаф според някои/.

# 261
Аз да питам за тези кодове 49417, 49514  - кърпи  и БД при продукт от So home някой използвал ли ги е?Чудя се какъв подарък да пусна... newsm78 Кое си заслужава? Rolling Eyes

# 262
Обърнете внимание, че филтърът на мини-прахосмукачката може да се пере до 40 пъти, което ще рече, че след това  трябва да се купува нов, който струва колкото самата прахосмукачка. А тя наистина е много малка и шнурът и е само 3 метра, което е колкото на една модерна ютия!

# 263
А къде пише, че филтъра може да се пере до 40 пъти:)

# 264
Аз да питам за тези кодове 49417, 49514  - кърпи  и БД при продукт от So home някой използвал ли ги е?Чудя се какъв подарък да пусна... newsm78 Кое си заслужава? Rolling Eyes
Az съм полвала един от тия кодове. Даде ми като подарък кърпи и БД.

# 265
  • Там....където всичко е възможно ....
Обърнете внимание, че филтърът на мини-прахосмукачката може да се пере до 40 пъти, което ще рече, че след това  трябва да се купува нов, който струва колкото самата прахосмукачка. А тя наистина е много малка и шнурът и е само 3 метра, което е колкото на една модерна ютия!
Да наистина така пище чак сега го видях Filtre lavable jusqu'à 40 fois. Но дали изобщо се продава такъв филтър в БГ newsm78 А хнура мен не ме притеснява всички в къщи сме жичкаджии все ще го удължим,но ако не намерим филтър ще ни стои за украса Rolling EyesПрахосмукачката де  Whistling

# 266
  • Там....където всичко е възможно ....
kras8204 Златна си  Hug Току-що пробвах този код merci и ми намали от 100 - 15 евро и ми даде БД.Всичко е от новата колекция и ненамалено,само се чудя дали да пуаскам поръчката сега от новата или имам запланувани още някои от намаленията  newsm78 че то да ми проработи код си е направо щастие.
Но наистина всички сме ти длъжници и голямо черпене трябва да падне   bouquet  bouquet  bouquet

mamaB ние сме ти задължени на теб за хубавата темичка и за отделеното ти ценно време за нея Hug Та черпенето ще е взаимно  Crazy  bouquet

# 267

mamaB ние сме ти задължени на теб за хубавата темичка и за отделеното ти ценно време за нея Hug Та черпенето ще е взаимно  Crazy  bouquet
Хайде и от мен едно черпене cheers  bouquet
И да пожелаем много много приятно изкарване на почивката.   grinning039  car003 smile3509(mamaB заминава на море, не че не си живее до него)

# 268
Много благодарности   bouquet  bouquet  bouquet

ronisum как ме издаваш  Laughing Аз затова бързам днес да ви изчета че после сигурно ще трябва 10 дни да не стана от рс -то да прочета всичко
Така че да направите най-успешните покупки и да ви работят всички кодове,че после да споделяте за хубавите подаръци  Hug  / Е и повечко за БД да излязат  Mr. Green /

# 269
  • Düsseldorf
неРАХОВА  Аз съм получавала един комплект оранжеви чанти, една голяма и една доста по-малка, оранжева, с алуминиево фолио отвътре, която минаваше за хладилна. В нея сега си нося бурканчетата с детска кухня, то и не можеш да сложиш много повече неща вътре, но то беше доста отдавна и не ми се вярва да ги има още тези чанти.....

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 16:00 от alex_shu

Общи условия

Активация на акаунт