LaRedoute - Кодове - 5

• 71 000
  • 908
  •   1
Отговори
# 315
  • Някъде там...
При мен нямаше проблем с кода 57444.  Peace

# 316
кой беше кода за прахосмукачката newsm78

видях го! извинете за спама Hug

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 00:26 от zajka

# 317
  • На морето!
аз сега пуснах с 45381 от новия ми акуант и ми даде бд Peace
Кажете какво имате в кошницата, че на мен и на двата ми изписа, че кодът не е приложим да се запозная с условията за ползването му.

# 318
  • Някъде там...
 Menina не при всеки става, от моя главния акаунт  Mr. Green не действа никой за БД , но виж от на мъжа ми работи, но аз от неговия акк. съм поръчвала само 2-3 пъти.  Peace

# 319
  • Там....където всичко е възможно ....
Ама ти наистин али имаш 5 акаунта ???  ooooh!
Ами да Rolling EyesДаже мисля и за шести Mr. Green

# 320
Момичета,извинявайте,но колко броя бяха кърпите подарък Embarassed
Благодаря предварително  Peace да знам на митница колко броя да търся  Whistling

# 321
Момичета,извинявайте,но колко броя бяха кърпите подарък Embarassed
Благодаря предварително  Peace да знам на митница колко броя да търся  Whistling
4 броя  Peace

# 322
Не мога да пусна нито един код - нито за БД, нито за подарък, - с изключение на този на Со`хоум.  Confused

# 323
  • София
аз сега пуснах с 45381 от новия ми акуант и ми даде бд Peace
Кажете какво имате в кошницата, че на мен и на двата ми изписа, че кодът не е приложим да се запозная с условията за ползването му.

43581 работи много особено newsm78
На моя акаунт,от който поръчвам най-много,сега не хваща.Но там съм го ползвала веднъж.
На акаунта на мъжа ми работи с 1 ненамалено prix mini в кошницата.Аз пускам с тези момчешки потници.Има подобни и за момиченца Wink

На моя акаунт също не работят почти никакви кодове-само тези за дамските чанти Crossing Arms.Затрупах се с редутски чанти вече Tired

Но пък на мъжа ми на акаунта бачкат кодовете за чаршафите с лалетата  и сега ще пускам с някой от тях Laughing

# 324
Не мога да пусна нито един код - нито за БД, нито за подарък, - с изключение на този на Со`хоум.  Confused

След като тази сутрин пак ми прие 45381 и пак искаше да се логна наново и след логването пак ми го отхвърли.... пробвах със синия комплект за плаж - вече е наличен Peace (а уж нямаше да го има 12 седмици  Wink)
Сега остава и да дойде преди да тръгнем на море август месец Praynig

# 325
дайте някакъв код за ненамалени или PRIX ROUGE, че харесах едни чаршафи за малката smile3524

# 326
за първи път ми пращат код но незнам за какво е 62234, някоя от вас получавала ли го е?

# 327
Но пък на мъжа ми на акаунта бачкат кодовете за чаршафите с лалетата  и сега ще пускам с някой от тях Laughing
Може ли линк към тях и код? Прерових и 5-те теми и не го намерих  Rolling Eyes

# 328
# 329

Иска регистрация, пробвай да копираш снимката, ако е снимка, де.

Общи условия

Активация на акаунт