LaRedoute - Кодове - 5

• 71 002
  • 908
  •   1
Отговори
# 480
... И каква е материята на чантата?
Материята да си призная не мога да я определя Embarassed прилича на кожа, но според мен не е кожа или е някаква изкуствена кожа. Много е мекичка иначе. Довечера ще измеря и дръжките, че в момента не е при мен чантата.

Нали не е нещо подобно на мушама... на снимката (реалната) изглежда доста странно...  newsm78

valentina p, питай в другата тема... ето тукHug

# 481
ronisum, мерси!

# 482
Тази разпродажба не важи за България.  Peace
Сигурна ли си?При избора на страна има други,така че май важи.Аз поне се регистрирах и мога да поръчвам.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324152281&documentid=520508
това е от там
Намалението е от днес ,не от 13

Ти коя страна посочи при регистрацията, защото България я няма в падащото меню с държавите?  Hug
autre или нещо такова.Не помня,означава всички други.Първата опция май беше

# 483
Айде сега английско говорящите да помагат  Joy

Писах на модераторката на сайта да я питам, защо аджаба не се виждат кодовете и тя ми е отговорила това:

good morning
it is necessary to re-lay in the message to see 1 er message with codes
it apparait when they re-lay
you understood?
biz

айде сега де, какво означава re-lay ???

# 484
45381-действа,когато сложите реф.номер 9358714(2 евро).  Peace

Току що пуснах поръчка с този код и с този реф. номер и ми даде безплатна доставка.

# 485
Необходимо е да отговориш на първото съобщение в сайта.

# 486
... И каква е материята на чантата?
Материята да си призная не мога да я определя Embarassed прилича на кожа, но според мен не е кожа или е някаква изкуствена кожа. Много е мекичка иначе. Довечера ще измеря и дръжките, че в момента не е при мен чантата.

Нали не е нещо подобно на мушама... на снимката (реалната) изглежда доста странно...  newsm78
Не, в никакъв случай не прилича на мушама, на кожа си прилича.

# 487

направих го, но пак нищо.... продължавам да пробвам

Станаааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!
Значи - трябва да се отговори на първото съобщение в темата която те интересува, след което да се върнеш отново на първото съобщение - и кодовете вече се виждат!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 16:35 от Stefoni

# 488
Момичета ами чантата с код 40169 с продукт на АW струва ли си. Пише, че е кожа, дали е реално?

# 489

При мен стана . Пробвах в http://ovpc.forumpro.fr/la-redoute-f5/boite-a-bijoux-couleur-rou … uillage-t4854.htm и стана.Всъщност трябва да цитираш първото съобщение, не да му отговориш.

# 490
Момичета ами чантата с код 40169 с продукт на АW струва ли си. Пише, че е кожа, дали е реално?
С този код пращат, нещо като покривка или чаршаф (чантата явно се е изчерпала). Харесай си друго.

# 491

С този код пращат, нещо като покривка или чаршаф (чантата явно се е изчерпала). Харесай си друго.
[/quote]

Много благодаря за инфото. Между другото код 57428 взе че проработи при мен и ми махна доствката.

# 492
20591 освен , че е подарък черната чанта дава 20 % отстъпkа от новата kолеция

# 493
  • Шумен

И аз ще се пробвам Wink

Станаааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!
Значи - трябва да се отговори на първото съобщение в темата която те интересува, след което да се върнеш отново на първото съобщение - и кодовете вече се виждат!!!!!!!!!!!

И аз ще се пробвам  Wink,Да видим какво ще направя  Thinking

# 494
момичета имам спешна нужда от помощ - работи ли му на някой кода за машината за хляб?????
всъщност на мен ми приема кода но не намяля цената

Аз пуснах преди няколко дена,но трябва да е с нещо ненамалено от Anne Weyburn. Peace

Общи условия

Активация на акаунт