LaRedoute - Кодове - 5

• 71 233
  • 908
  •   1
Отговори
# 495
  • в страната на абсурдите
тези франсета не ги ли е срам?четири поръчки получих и на четирите фактури код 18465,който при мен даже и не действа! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 496
  • София
тези франсета не ги ли е срам?четири поръчки получих и на четирите фактури код 18465,който при мен даже и не действа! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Може да не са го активирали все още  Rolling Eyes

# 497
И аз ще се пробвам  Wink,Да видим какво ще направя  Thinking

Ужас, седя и сама си се смея  Joy Като съм писала на администраторката явно жената грам не вдява английски (както cvetomir@ предположи) и тя е отворила нова тема във форума уж да ми помогнат момичетата... А те взаимно се питат какъв речник да използват за да ми обяснят  Joy а после аз чинно им благодарих в един дълъг и обстоятелствен пост от името на българските редутки (пак на английски) и последва нова суматоха между тях - какво съм писала и кой може да го преведе ... нямам думи...  Joy

# 498
момичета имам спешна нужда от помощ - работи ли му на някой кода за машината за хляб?????
всъщност на мен ми приема кода но не намяля цената

Аз пуснах преди няколко дена,но трябва да е с нещо ненамалено от Anne Weyburn. Peace
  bouquet
Еййй, как са се изхитрили тези франсета

Стефони  Joy Joy Joy Joy Joy Я дай линк да се посмеем и ние

# 499
  • Някъде там...
Необходимо е да отговориш на първото съобщение в сайта.

много хитри бе , браво. Снощи и аз се чудих къде са скрити тея кодове и накрая нищо не разкрих Simple Smile Ама сега зацепих, мерси  Peace 
Иначе от сайта , който е под номер 1 за кодовете нищо интересно няма, всички ги изпробвах, тук там някой дава подарък.

Ето ги:
47570-menagere orange
48577
33111-намаление и подарък тренч черен.
47570-menagere orange
29289-Nappe-gris taupe
48887
62235
47783
28002-plaid cafe
30015

Довечера други ако намеря от другите сайтове.

# 500
Стефони  Joy Joy Joy Joy Joy Я дай линк да се посмеем и ние

Ето линк към форумната тема за мене: http://ovpc.forumpro.fr/petit-coin-discute-f13/traduction-pour-n … -t5191.htm#174466

Както съм писала по-нагоре - иска регистрация само на ник и мейл. На мейла се получава потвърждение и влизаш. За да видиш кодовете или снимките трябва да дадеш "цитат" на първото съобщение в темата, да му отговориш с нещо (мерси - например) и да се върнеш на първото съобщение. Тогава вече виждаш кода и снимката, ако има такава.

Последния пост по темата с питането ми е:
"welcome among us! c forum is on what you've read that on about us?
desolé of translation, I use google translation. very nice in your hand to discuss with us!"

Добре дошла между нас. От кой форум разбра за нас, съжалявам за превода, използвам гугъла за превод  Joy

Защо ли ми звучи познато  Joy

# 501
Браво, Стефони,сега остава и да почнем и там да пишем и разменяме кодове Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 502
  • Там....където всичко е възможно ....
 hahaha hahahaстефони влизам аз еи сега в този форум да зяпам и какво да гледам последен коментар от стефони Shocked.И викам чакаи да я бъзна ,че е станала много добра в търсенето на кодове  Joy Joy (не бях чела от сутринта темичката за кодове)

Този код с бельото и аз го получих ,но не работи WinkПредполагам още не е активиран Rolling Eyes

# 503
  • Там....където всичко е възможно ....
 Joy Joy Joy Ох стефони напиках се от смях hahahaАма ти мнооооого мило запитване си им направила  PartyКак да не ти отговорят хората Joy

# 504
Оф така се забавлявах докато четох твоето обръщение Mr. Green
А най ме изкефи постинга на Fanny "you répondre at the message  for looking the code". Как само ти начукваше главата да ти каже че е достатъчно да отговориш на това съобщение и ще виждаш всичко. Много туи благодАрим за проявеното любопитство и находчивост. Явно франсетата  добре те възприемат, както и ние. Мерси че ни светна smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51. А и как добре говориш английски направо човек да ти завиди Mr. Green

# 505
  • Шумен
Joy Joy Joy Ох стефони напиках се от смях hahahaАма ти мнооооого мило запитване си им направила  PartyКак да не ти отговорят хората Joy
Голям купон Joy hahaha,а това ...

''Zdraveite!
Salutations de la Bulgarie et la zapovyadaite et dans notre temichka pour les codes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310731.0 . Et de comprendre ainsi un dictionnaire zapovyadaite''.... Joy
Дали са разбрали за поканата,как ли се пулят #Crazy

# 506
  • София
 Вденах  и аз след голямо пулене.   Снимките ги виждам а кодовете  защо не ги пишат. newsm78 newsm78 newsm78

# 507
Като гледам тукашния форум се прехвърли във френския Joy.

# 508
Много забавно  Mr. Green Радва ме, 4е са така любезни. И аз виждам снимките, но без кодовете. Трябва да направя един пост или поста трябва да е то4но в темата с кодовете за да ги виждам?  newsm78

# 509
Стефони,добре се посмях.
неРАХОВА,в темата която те интересува,трябва да отговориш и после да се върнеш пак да видиш първото съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт