Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 388
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
някаква информация някой да има за Valya? Сега видях, че днес и е секциото...Сори, ако сте писали и не съм видяла  Blush

# 121
Супер!!!Още бебоци!!! newsm44 ЧЕСТИТО НА САКСИ, ЕЛЕН И ХРИСТУШ!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА СЛУШКАТ И ПАПКАТ!А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
Аз преди малко се прибрах от пазар исъм мноооогооо доволна, уж нямаше да купувам много дрешки, ама.....доста взех...Те са толкова сладки , че как да не ги изкупиш smile3508Пак е добре , че се усетих на време newsm62

# 122
Честити бебчета на всички щастливи мами!!!Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

# 123
Ехаа,още нови попълнения имаме значи Grinning честити бебчета на Елен,Сакси и Христуш.Нека са им живи и здрави,да папкат и да слушкат.Желая бързо възстановяване на мамите Hug

# 124
Момичета,една наша габровска мама-Райка се е сдобила с дългоочакваната принцеса  bouquet,но не съм сигурна за датата,ще пиша,когато разбера със сигурност.

# 125
  • София
Здравейте момичета!

ЧЕСТИТО НА САКСИ, ЕЛЕНА И ХРИСТУШ! Да са им живи и здрави бебчетата!

И ние вчера бяхме на ресторант и незнам дали от това или не, но днес цял ден не мога да стана от дивана. Много ми е поспаливо някакво, а и каката ни сутринта беше киселка, че и на нея й се спеше сигурно миличката, въпреки, че вчера много й хареса живата музика и й беше интересно, но я пратих на градина де. Въпреки, че бая се стреснах от тези взривове и аз си поревах и за това, а и после в Часът на мама при изписването на бебето, но аз по принцип често си плача напоследък - всичко може да ме разплаче.

И аз да благодаря на Белинда за съветити относно кърменето - и аз си ги ги копирвам и пазя, като файл. И също като нея съм се питала как ще е с две деца с малка разлика - дали ще ревнува каката, как ще го приеме бебето. Не мога да си представя, че мога да обичам някого, толкова силно, колкото Биляна и така ... Но се надявам на най-доброто. Затова я дадохме и на градина от миналия месец, защото знам, че чисто физически  бебето ще има повече нужда от мен и не искам по никакъв начин каката да се чувства пренебрегната.

# 126
Майчета, искам да ви съобщя една много радостна вест. Итаме си ново бебе. Днес в 9, 40 ДеЩо е родила момиченце - 50 см и 3 650 гр. За сега си няма име.Всичко е минало много лесно. В 3 часа са започнали да и изтичат водите, в 5 е влезнала в родилно с 3 см разкритие и в 8 вече е била с 10 см. И майката, и бебо са добре. Ще наблюдават известно време малката заради бактериите, които бяха открили на Деси. Тя звучеше мног добре и много щастливо по телефона. Поздравява всички мами и бебета. Подробности около самото раждане ще ви разкаже щастливата майка след като ги изпишат.

# 127
  • Sofia
Ей супер!

Честито и на Христуш, Райка и ДеЩо! Живи, здрави и послушни дечица!

Направо имам чувството, че вече не мога да насмогвам да следя новите бебчета, ако някой съм изпуснала да не се сърди Embarassed

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 16:07 от NBM

# 128
Ехааааааааааа още две бебета  Party
Да са им живи и здрави    bouquet

# 129
Поздравления на Христуш и ДеЩо!!

Сакси май провлачи крак...

Я въпросче да задам - тази тип менструална болка - постоянна ли е или е с прекъсвания?

# 130
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА ДЕ ЩО!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАСТЕ МНОГО ГОЛЯМА И КРАСИВА smile3525

# 131
  • София
Браво! ЧЕСТИТО И НА РАЙКА И НА ДЕЩО! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ!

Катче, май наистина няма да ти е лесно да оформяш първата страница с този дъжд от бебчета  Simple Smile Да са живи и здрави !

# 132
Отварям форума и какво да видя-още бебчетааааа newsm44. Ех,мамо Райке,след две момчета да станеш женска майка-радостта трябва да е неописуема.Да ти е жива и здрава малката принцеса.Батковците много да помагат!Много щастие и късмет на голямото семейство!
 Честито момиченце и на ДеЩо!Да са живи и здрави малката,мама и цялото семейство!

# 133
  • София
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА ДЕЩО Hug ДА Е ПОСЛУШНА И КРАСИВА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА Heart Eyes

# 134
Еха, колко много бебчета Simple Smile Днес много честитки!

ЧЕСТИТО Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт