Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 412
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
Честито на Христуш  bouquet! Да й е жив и здрав големия мъж Hug!

# 106
Ааа, Мамаиви не е така съвсем.Незнам по какви причини,но една вечер още докато бях в 4-я месец както си седях казах на моя мъж,че ще родя на 10-ти.Сега вече не ми се чака,но не ми се искаше да родя на датата,която свекито беше предположила/1-ви срещу 2-ри/ Mr. Green
 Честито синче на мама Христуш!Много здраве,щастие и късмет и на момъка и на цялото семейство!На мама бързо възстановяване!

# 107
Честито Христуш   bouquet

Астарта, как е Бебчо .... вече папка ли по-често  Simple Smile

# 108
Леле, едва се прибрах, такова подпиране долу ниско в дясно беше...
Астарта, ние излизахме, сега пък сме на климатик. Далеч съм от мисълта, че през прозорците не влиза нищо и седенето у дома може да ни предпази ако има нещо недай си Боже.

Честито на Христуш, да е жив и здрав бебока  bouquet

Емзи, дай снимки на бебето, не се стискай Praynig

# 109
Ехааа, честито и на Христуш!Да са живи и здрави и те!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Съгласна съм с Дуци, едва ли седенето у дома ще предпази от нещо, недай си Боже!

# 110
  • София
4естито на Сакси на мама Елен@ и на Христуш да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват  bouquet  bouquet  bouquet

Аз също тази сутрин ска4ах като пружинка от тези взривове,но ина4е до обяд бях навън,а и цял ден прозорците са ми отворени.Надявам се да няма нищо,макар,4е тези гадове няма да кажат и да има....

Моя бебешор днес е много активен,за сметка на миналите ден-два.Аз във вторник ще ходя на преглед,за да видим как вървят нещата,но искрено се надявам да се появи по-рано Grinning

# 111
ХРИСТУШ, САКСИ И ЕЛЕНА Честито, да са живи и здрави бебчовците  Hug

Астарта, вие как се справяте?

# 112
Честити бебчета на Сакси, Христуш и Елен!

# 113
Шада, Крейзи, благодаря ви, че се интересувате от бебо Heart Eyes. Бебчо днес се буди сам през 1-2 часа и папка с удоволствие. Явно си минават през някакви периоди мишлетата. Иначе сме добре. Дори педиатърката вчера ме пита дали не са ми объркали термина, защото изобщо не й изглеждал като родено преди термин бебе Grinning, имал добър тонус, хубава кожа, нямал жълтеница и т.н.

Климатика и аз съм го пуснала, че иначе не се живее, но си ме е страх да излезем Confused. Или по-точно страх ме е да изведа бебе на една седмица навън и затова ще си стоим вкъщи, поне малко от малко да го предпазя. То май нищо не зависи от нас, дано наистина няма опасност Praynig.

# 114
ЧЕСТИТО И НА МАМА ХРИСТУШ! ДА ПАПКА И ДА СЛУШКА МАЛКИЯТ-ГОЛЯМ Simple Smile  МАРТИН!

# 115
  • София

Христуш  Hug бързо възстановяване и много целувки за малкия голям мъж !!

# 116
Честит голям- малък юнак на мама Христуш- да и е жив и здрав  newsm07

# 117
Ехааа, докато се прибера от болницата - още две чудесни новини  newsm44
Честити мъжленца на Елена и Христуш - да пораснат здрави, умни и добри newsm07

Момичета, не се паникьосвайте така за въздуха и взривовете! Можеби има смисъл само да не се извеждат новородените бебчета при това увеличено запрашаване в момента. Иначе в София по принцип количеството на прах във въздуха е няколко пъти над нормите и ежедневно си тъпчем дробовете с него Sad Радиация няма -  фонът в момента е съвсем в нормите, дори по-нисък от обикновено.

Белинда, мерси за съветите за кърменето. Сигурно честичко ще те разпитваме, какво щастие че си на разположение  Hug Не се притеснявай от емоциите, плачи си като ти се плаче, много добре се отразява.

Данидан, за ниския албумин и общ белтък - и аз съм в същото положение. Не е опасно, просто не консумираме достатъчно белтъчини и бебето си взима от нас. Докторката ми препоръча да ям богати на белтъци храна - най-вече извара, също и ми предписа протеини (от тия дето се пият при фитнес). Каза ми че оттоците били причинени от ниския албумин, не само от жегата и нарасналото тегло.

# 118
  • у дома
само да допълня - вторият син на elen@ се казва Кристиян   Peace

Hug  bouquet

# 119
Aelia , мерси много за инфото, че се чудех тъкмо дали да звъня! Hug Hug Hug

Супер име е Кристиян. Wink

Общи условия

Активация на акаунт