Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 414
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
Честита Яна на Сакси  bouquet! Да й е жива и здрава и много радост да им носи!

Честит "голям мъж" на мама Елен  bouquet! Перфектни мерки, моят Алекс се роди със същите Wink! Да им е жив и здрав!
Бързо възстановяване на новите майчета!

Майра, страхотни са ти принцесите, а снимката на двете по бодита е просто разкошна Heart Eyes.

Дуци, не го мисли толкова Wink. При мен не беше само силната болка под гърдите, аз сама доста си допринесох за спукването, защото като влязох в 9-ия месец спрях съвсем да се пазя. Вдигах баткото (16 кг), чистех по цял ден, не се спирах, влачех кофи и легени и май сама си го предизвиках Thinking.

Йепе, в Шейново раждах. Бях във ВИП стая, но не в родилното отделение, а в гинекологията. Много по-хубаво е откъм условия и със самостоятелна баня и тоалетна, така че ти препоръчвам да питаш лекарката ти за възможността да те настанят там Peace. Практиката с носенето на нахранени бебета обаче е една и съща във всяко отделение Close. По-интересното беше, че абсолютно нито една акушерка не си направи труда да ме попита дали знам как да поставя бебето на гърда, дали ми е слязла кърмата, дали суче, абе изобщо нищо. Вярно, че ми е второ дете, но те не го знаят, пък и да го знаеха пак нямаше как да знаят дали съм кърмила първото.

Белинда, тормозех се със същите въпроси като теб. Чувствах вина към Алекс, въпреки че разсъждавайки логично знаех, че за него е по-добре да не расте сам. И аз се чудех дали ще мога да обичам бебето толкова много колкото голямото ми момченце, но още щом го видях, разбрах че притесненията ми са били напразни Grinning. Обичам бебето точно толкова безкрайно силно, колкото и баткото Heart Eyes. А Алекс е много горд с братчето си и го показва на всички Laughing. Появява се и ревност, разбира се, но се старая да го гушкам и галя във всеки свободен момент и си мисля, че бързо ще я преодолее Wink.

За тези взривове - смятате ли, че не трябва да се пуска и климатик newsm78? Нали той има някакви пречистващи филтри, те не спират ли прахта и другите гадости във въздуха? Много гадно, тъкмо вчера направихме първата разходка с бебо, а от днес пак ще си стоим затворени вкъщи Sad. Дано наистина няма радиация Praynig.

Пърли, най-важното е да се чувстваш спокойна в обстановката и с хората, които ще бъдат с теб, когато дойде Големия ден. Хубаво е, че си толкова решителна и си готова на такава промяна накрая Grinning. Сигурна съм, че е за добро Peace

# 91
Честити бебенца на Сакси и Елен@Hug  bouquet

Астарта, много ти благодаря за инфото. bouquet Непременно ще попитам лекарката си и за това нещо утре. Горката, ще й писне вече от мен. Crazy

Pearly, браво на теб! Simple Smile Трябва да си наистина много спокоен човек, за да направиш такава генерална промяна в последния момент. Желая ти всичко да мине по вода и най-чудесното бебче!

# 92
Честито на Сакси и Елен@!!!!   bouquet
Сакси наистина си роди на термина, гледай ти! И на мен ми се иска скоро да се ражда бебчо, но да не е уикенда само, че отиваме на Катарино  Party След 10ти вече е добре дошъл...Ама вчера майка ми ми каза, че е преносила мен с 9 дни, а сестра ми - с 2 седмици!  #Crazy Така че незнам....А и както лекарите казваха до преди месец: "Голямо бебе носиш, сигурно ще родиш по-рано!", така сега ми казват: "Всичко е в норма и е спокойно, бебето сигурно ще изчака до термин."
Абе каквото, такова, живи и здрави!
Белинда, не му мисли, реви си на воля, ако ти се плаче, наистина олеква!

# 93
Честити бебенца на Сакси и Елен@!  bouquet
Белинда Hugще се намери местенце за едно бебче в твоето сърце
Лучия ще вземеш на инат да устискаш до 10-ти както си си наумила  Joy

# 94
  • София
КОЛКО ХУБАВО ДА ИМА МНОГО БЕБЕТА !!  newsm44
ЧЕСТИТО НА ЕЛЕНА И САКСИ   bouquet
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ, БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАЙЧЕТАТА!!
 smile3525 newsm30 newsm30  Hands Clap  Hands Clap

# 95
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm07
Честито на Сакси и Елен@ да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!

newsm17 а на всички чакащи като мен , по-леки дни въпреки тежките кореми и по-лесно раждане   love001

Момичета хич не ви завиждам с тези взривове, пазете се и не излизайте никъде , нищо не е сигурно spam2
Вчера ходих до НОИ да питам за моя болничен  който започва от началото на юни, и ми казаха , че ще имам превод средата на юли или в най-лошия вариант към края.

# 96
Пърли, как така си сменила болницата? Shocked
Еми не ме устройват условията вече, които се променят според настроението на главния лекар. Сега ако почна да пиша какво-що, ще излезе, че като съм недоволна и плюя по бившата болница. Пък аз не плюя, просто искам друг тип обслужване и малко повече уважение, което примерно вие го имате в Токуда. И така... Simple Smile
Че то си е нормално като не си доволна да я оплюеш, така де !
Аз днес съм спала до 10 часа! И сега ставам и чета за някакви взривове и страхотии- ще трябва да се информирам.
Майра, страхотни са ти дечицата.
Веси, как ти хрумват идеи за нещо вкусничко? Аз от месец тормозя мъжа си с еднообразно меню от салата домати и каквото има в хладилника, изобщо нито ми се готви, нито пък имам идея какво ми се яде.
Шада, мерси за успокоението, тъкмо се чудех дали да не го връщам това матраче.
И се изкушавам да се изкажа по въпроса за депресивните настроения и честия изблик на емоции. Всъщност това е процес, който си има своя смисъл- а именно - така майката се приготвя да може да  посреща по пълноценно нуждите на чаканото бебе. Това става чрез изостряне на нейната емоционалност, фина настройка, и увеличаване на нейната емпатичност- някой беше писал, че съпреживява цялото нещастие на света.Това е условие да  се осъществи една специална връзка на мама с бебето .Така че е напълно нормално и е за сметка  дори на  лек регрес в  останалите области- там вече е ролята пък на таткото., но няма да влизам в подробности. Вижда се, че всеки от родителите си има функция, и може би това е имала пред вид онази психоложка от лекцията.

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!

# 97
  • София
ЕЙЙЙЙЙ, ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА САКСИ И ЕЛЕНА  Hug МНОГО СЕ ЗАРАДВАХ. АМА САКСИ МАЙ СИ РОДИ НА ТЕРМИНА  Grinning ДА СА ИМ ЖИВИ , ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ И ДА НОСЯТ ТОПЛИ ЧУВСТВА В КЪЩИ. БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ И СКОРО ДА СЕ ВКЛЮЧАТ Hug

А пък аз днес планирах голяма разходка -семейна с таткото и Дени в Зоологическата и после на ресторант Flutter и това обгазяване ми развали плановете. После решихме да се качиме на Витоша , пък казаха, че те газовете се качват нагоре  Crossing Arms и се оказа безсмисленно.
А това , че обгазяването е само за района не е вярно Naughty той въздуха не стои на едно място. Тук в Драгалевци като изляза на балкона и ми люти на гърлото Sick Не знам дали е вредно , но със сигурност е за новородено.

# 98
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА SAXOPHONE И МАМА ЕЛЕН@!
belinda, благодарности за информацията относно кърменето!
Ох, много неприятно с тези взривове. Бях се наканила да ходя не лекцията днес, ама реших да се въздържа. Слава Богу съобщиха, че няма опасни вещества в атмосферата, въпреки че въздухът е доста прашен. Така че, днес ще пазя диванчето!

# 99
  • Варна
[

Веси, как ти хрумват идеи за нещо вкусничко? Аз от месец тормозя мъжа си с еднообразно меню от салата домати и каквото има в хладилника, изобщо нито ми се готви, нито пък имам идея какво ми се яде.

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!
Танита, чета в готварския... Mr. Green Има мноооого идеи, избирам си нещо по-елементарно, като за мен, че не съм голяма кулинарка и запрятам ръкави.. Crazy Flutter А за десерт правя някакви мелбички със бисквитки , праскови, пъпеш...Не влагам много усилия...повечето е фантазия  Heart Eyes Grinning / и глад /

# 100
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА САКСИ И ЕЛЕНА.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА БЪДАТ НАЙ-ГОЛЯМАТА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ. НА МАМЧЕТАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Момичета вчера се разбих от ходене. Излезнахме с мъжа ми в 15:30 разхождахме се в мола до 18:30 и след това ходихме с приятели на едно ресторантче на плажа. В ресторанта много ме стягаше корема и викам си аз аааааа най-накрая ще раждам. Прибрахме с в 2ч пак ме стягаше ама днес НИЩО И ПОЛОВИНА.   Sad  Даже и беболинка е много кротка. И така......

Казах ли ви аз че имаше затише пред буря от бебочета  bowuu

# 101
  • София
Честити бебенца на Сакси и Елен newsm51
аз сега се събуждам,след сутрешния ужас #Crazyние сме в центъра,подскочих от леглото при 1-вия взрив...и колко време им трябваше да кажат какво гърми изобщо #2gunfire #2gunfireдолна държавица ей
та към 10 явно съм се поуспокоила и съм заспала отново,дано се разминем само с уплахата Peace

# 102
  • София
Честити бебчета на мама Сакси и мама Елен!   bouquet Да са много здравички и да ги слушкат Heart Eyes

Ох, с тези взривове сутринта се чудих половин час дали да излизам. В крайна сметка ходих на тонове и на консултация. Следобед пак имам задачки. Дано наистина няма проблем  Praynig

# 103
ИМАМ ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА !!!  stork-boy

МАМА HRISTUSH ДНЕС СУТРИНТА Е РОДИЛА ЕДИН ГОЛЯМ МЪЖ МАРТИН СЪС СЕКЦИО 3800 И 54 СМ.

newsm30ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ И СТИСКА ПАЛЦИ НА РАЖДАШИТЕ Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 12:58 от Whitewitch

# 104
еха, наистина голям мъж! Честито, Христуш, бързо възстановяване! Я колко бебета си имаме вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт