Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 422
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Честит голям-малък мъж на мама Елена! smile3525Да са живи и здрави и те и цялото семейство!Бързо възстановяване!А на Валя продължаваме да стискаме палци докато получим и от нея новини.
 П.П.Вчера  говорихте нещо за болничните.Моят тече от 29.05.Някъде към 25.06 ми бяха преведени парите за двата дена от месец май,а току-що установих,че са ми превели паричките за месец юни.

# 76
Честито на Сакси и Елена! Да са живи и здрави малките бебоци!

# 77
ЧЕСТИТО НА САКСИ И ЕЛЕН@! ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИ Simple Smile

Малко отчет и от мен, аз си смених болницата. Сутринта бяхме на преглед в новата и видяхме личицето на бебчето ми. Heart Eyes Толкова ми е красиво, то нали знаете - на всяка гарга, нейното гардже е най-красиво  Laughing Очичките му бяха затворени, но бузките, нослето и муцунката му бяха такива сладички, разтопих се от кеф.

Сега малко данни: тежи към 3.300кг, главичката му е 97.5мм, бедъра забравих колко беше  newsm78 , но това няма значение. Важното е, че е добре.

За взривовете бяхме будни за първите, доста солидни си бяха. Обаче не мисля да се панирам излишно, то само това ми липсва сега, да си стресирам бебчето. Следя за нова информация, но през повечето време наблягам на музичката и засега съм ок.

Белинда,  Hug Няма да се пУашиш, тези чувства и емоции е хубаво да излязат на повърхността и после всичко си идва на мястото, все едно нищо не е било Simple Smile

# 78
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ!!!! МНОГО ЩАСТИЕ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ   Hug Heart Eyes

За болничните и аз да кажа  #2gunfire аз съм в болничен от 21.05, до 10.06 ми бяха пуснати всички нужни документи...е все още никакви пари не са пуснати  fight искам да се оплача официално вече, но незнам точно как да стане. Но това е безобразие  #Cussing out

Аелиа, и на мен лекарката ми предписа същото лекарство Laughing

# 79
Добро утро! Честито бебенца на Сакси и Елен!!
Да са им живи и здрави и само да ги радват. Аз живея на другия край на софия, но тази сутрин се събудих от тези взривове Shocked Close
От 3 часа въртя телевизиите нон-стоп да рзбера нещо повече.

Какво да ви кажа само това ни липсва в тези напрегнати дни.Завишени норми на прах 7 пъти във въздуха. Това май-не е страшно. Thinking

# 80
Само да уточна, че по нова казаха това за въздух, че е в засегнатия район а не за софия така, че няма нужда от паника. Simple Smile

# 81
  • Sofia
Ей Честито на Сакси и Елен, да са живи и здрави мъниците! newsm44

Амаринова, аз ще постъпя предния ден и смятам да преспя там преди операцията, някак ще ми е по-спокойно да не бързам другата сутрин, а и да свикна с обстановката и хората.

Пърли, как така си сменила болницата? Shocked

# 82
Честити бебчета на новите мами- да са им живи и здрави и скоро да са пак с нас newsm44 newsm51

# 83
Честити бебчета на Сакси и Елен! Да са им здрави, жизнерадосни и много усмихнати. На мамите бързо възстановяване  bouquet

# 84
Олеле, честито на Сакси и Елен!!!
Да сте живи и здрави и скоро вкъщииииииииииииии!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Емзи, как сте вие? Разкажи как се справяте с кърменето и доволна ли си от болницата.

НБМ, хубаво си решила, аз не съм мислила за това.
И аз да питам нещо. Някой знае ли какво значи ниския албумин и нисък общ белтък?Знам, че е опасно да е висок, ама забравих да питам, дали е проблем при по-ниски стойности, а нищо не открих в нета.

# 85
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА САКСИ И ЕЛЕН@, ДА ИМ РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ И МНОГО РАДОСТИ ДА ИМ НОСЯТ!
Белинда, мерси за ценното инфо за кърменето  Hug и недей сега накрая да се поддаваш на негативни емоции, всичко ще е ок, виж другите батковци как се радват на малките бебчета  Simple Smile. Аз все още не съм имала такива ревливи пристъпи и се надявам че ще ми се разминат, то не остана вече  Laughing

# 86
Пърли, как така си сменила болницата? Shocked

Еми не ме устройват условията вече, които се променят според настроението на главния лекар. Сега ако почна да пиша какво-що, ще излезе, че като съм недоволна и плюя по бившата болница. Пък аз не плюя, просто искам друг тип обслужване и малко повече уважение, което примерно вие го имате в Токуда. И така... Simple Smile

# 87
  • Sofia
И сега къде ще раждаш? Намери ли нов лекар? Rolling Eyes

Сега даваха изписване на едно бебче по БТВ, направо ревнах Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 11:24 от NBM

# 88
И аз гледах изписването на бебето по БТВ...и ревнах едно хубаво Blush

# 89
  • Бургас
Добро утро!

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И НА МЪНИЦИТЕ ИМ! ЖЕЛАЯ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ,МНОГО УСМИВКИ И САМО ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ!!!!!

И аз гледах изписването и ми напомни за нашето...мн хубаво...браво!

Общи условия

Активация на акаунт