Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 430
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
Честита дъщеричка на мама Сакси!Да е жива и здрава и само радост да носи на цялото семейство!А на мама бързо възстановяване и скоро да получим първите снимки и повече инфо лично от нея. newsm51 smile3522

# 61
Честито на новите мами от вчера, а днес и на Сакси. Тя си роди на термина, ама че късмет  newsm44 newsm51 Страхотно, да са живи, здрави и щастливи новите бебоци!!!

На тези които ще раждат в Тина Киркова и се чудят за цените - вчера си платих и аз - цените са непроменени засега. Питах и моята докторка за слуховете за повишаване - тя каза че засега няма такова нещо. Тоновете на малчо са чудесни, но ми беше официално предписан ежедневен секс  Crazy за да се размърдат нещата, че на дребния явно много си му харесва вътре. Моя таз обаче е пред разпадане вече, болките стават все по-ужасни  Tired Опашката, тазобедрените стави, кръста, мускулите, абе всичко. Отивам пак да правим запис на тонове, и на УЗ за да измерим теглото. Колко ли е пораснал малкия ми мъж? Нямам търпение да разбера, а още повече да си го гушкам вече.....

# 62
Момичета не излизайте днес!И наистина затворете прозорците!Само това ни трябваше!
Мислите ли че има наистина нещо притеснително в тоя дим? Аз затворих прозорците де, то нали страх лозе пази. Ама дали не е излишна тая паника  newsm78  Whistling егати министерствата, то пък никой адекватен не излезе да каже какво в действителност става  #2gunfire
По добре да си затворим прозорците,казват че радиация няма, но не се знае със сигурност химическото съдържание на облака!

Аелия Дозата според мен трябва да е 3*2 на ден от предписаното лекарство Heart Eyes

# 63
Честито Сакси! Да ти е жива и здрава дъщерята!

# 64
  • гр.София
Честито на всички нови мами от вчера (тъй като следобед не съм следила какво става) и на най новата мама Сакси. Да са им живи и здрави бебоците. Много да ги радват и да слушат мама и тати. А на мамчетата бързо възстановяване и в най скоро време да са си в къщи с мъничетата  Hug Успех и леко раждане на всички който днес ще станат майки Hug

# 65
  • у дома
здравейте мили коремчета и майчета   bouquet

имам удоволствието да ви съобщя, че в 6.28ч elen@ стана за втори път мама на малък-голям мъж 3900гр и 52см smile3525

бързо възстановяване!   bouquet

на всички коремчета леко и безпроблемнно раждане, а на вече обебилите се - ЧЕСТИТО!  Hug  bouquet

# 66
Честито на мама Елена! Да расте здрав и щастлив малкият човек!
Бързо възстановяване на мама!

# 67
Честито на мама Елен!Много радост да й носи синчето!    bouquet   Бързо възстановяване на мама!

Моя мъж ще ме кара на село,така че няма да съм в нета поне четири дни!Пожелавам леко раждане на всички ,които им предстои!

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 08:49 от душичката 32

# 68
Добро утро, мами! Стискам палци на всички от София тези обгазявания да не са опасни, не знам в кой регион точно става това, но гледайте да не ядете нищо, което е расло там.
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА САКСИ, ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО!
Белинда, изкарала си тежка нощ! Ако могат да те успокоят и моите чувства, ще ги споделя. Тази бременност повече се смея, за разлика от предната, когато смехът се редуваше с горко плачене. Сега повече се ядосвам покрай нечуването на баткото, но това да е... Страшното беше преди два дни, когато бях при една моя позната с бебче на 12 дена. Каката не слушаше, бащата тръгна да я наказва, настана една семейна кавга и както държеше бебката ми я тупна в ръцете и каза "дръж я за малко". Дойде ми като гръм от ясно небе. Почувствах се като нов татко, който се чуди какво е това в ръцете му. Държах я със странно чувство на страх, несигурност, беше толкова малка /роди се 3 кг./ и аз не смеех да мръдна. Сякаш никога не бях държала бебе и няма никога да държа. Уплаших се, че и моето така няма да мога да гушна, а ревът как ме дразниииииииииии... Дано да ми дойдат други чувства. Страх ме е от тази постродилна депресия, да не ме засегне с негативизъм. SadХЕЙ, ЧАКАЙТЕ МАЛКО, АЗ ДОКАТО ПИША НОВО БЕБЧЕ - ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И НА ЕЛЕН! МНОГО РАДОСТ!

# 69
браво на сакси и елена! Чудесни новини! честити бебета и много здраве!   bouquet

ние се прибрахме в софия - тъкмо навреме за взривовете  Mr. Green

# 70
Аууу, дъжд от бебета заваля отново Simple Smile Честито на мама Сакси и мама Елен!! Да са им живи и здрави мъничетата и мнооого да папкат! Така като ги раждат по двойки, дали дребните един ден няма да решат да станат двойка Wink

# 71
Честито и на мама Елен@

# 72
Честито на мама Елен@!
Да й е жив и здрав младежа, много да я слуша newsm51
Голям мъж е родила, ей Simple Smile

# 73
  • София
ЧЕСТИТО ЩАСТИЕ НА МАМА САКСИ И МАМА ЕЛЕН@! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЦА  Flowers Sunflower

Така като ги раждат по двойки, дали дребните един ден няма да решат да станат двойка Wink

Ми ако се обичат младите, нека се вземат  Crazy

# 74
Честито на мами- polys, alisa_13, Криша за прекрасните малки-големи мъже.Да са ви живи и здрави,скъпи майчета и мноооооого да ви радват сладурковците  bouquet   

Общи условия

Активация на акаунт