Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 384
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Честити бебенца на Христуш, Райка и ДеЩо Всичка да са живи и здрави.

Днес май имаме най много бебчета

# 136
Честито на ДеЩо и Райка!  Simple Smile

jollity Имаш ли информация за добър педиатър в близост Драгалевци?

# 137
Честито на всички нови мами  Simple Smile Да са им живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване   bouquet Hug

Аз да се отчета, защото току що се връщаме от преглед : бебка е над 3кг в края на 37та седмица, тонове и разположение нормални  Simple Smile  И при мен нещата изглеждат наред, най-вече нямам гъбички  newsm44

Но докторът ми каза нещо за кърменето, което още като го чух, му отговорих, че няма да го направя, но все пак да го споделя с вас, пък опитните мами (визирам Белинда и другите  Wink) да си кажат тежката дума, та : поне първите 20 дни трябвало задължително да се изцеждам, иначе гърдите ми щели да станат на бучки и да получа мастит  Rolling Eyes  newsm78

# 138
ЧЕСТИТО НА РАЙКА И ДЕЩО!!! МНОГО РАДОСТ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  newsm44  ylinfant

# 139
БРАВО ЗА ЛЕСНОТО РАЖДАНЕ НА ДЕЩО! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО, ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО И НА ХРИСТУС И НА РАЙКА! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 140
Айде още сладки бебенца си имаме newsm44 newsm44 да са здравички и послушни,а мамите да се опрявят бързо smile3525
Коя иска да е следващата Party

# 141
Днес в 9:25 сутринта се родил и малкият принц Емилио на мама Мaryloo   с идеалното тегло 3.650кг.!

Честити бебенца на Райка, Христуш и ДеЩо!!

# 142
Още едно бебеее....СУПЕР  newsm44 ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯМ ЕМИЛИО И ДА СЛУШКА МНОГО newsm32 feeding

Май днес ще се съберат най- много бебета  newsm51

# 143
Честита дъщеричка на ДеЩо!!!Да  е жива и здрава,много щастлива и послушна,малката принцеса!

# 144
Ех, колко много радостни новини! ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МАМА РАЙКА, мама Мaryloo    И НА ДеЩо! МНОГО РАДОСТ ДА ИМ ДОНЕСАТ!
jollity, от седмица имам менструални болки, които предполагам, че са контракции, но са доста продължителни. Например 20 минути болка, после 10-15 минути затишие. И така около 2 часа и половина. Тоест май не са контракции, знам ли. Споделих с доки и той каза, че е странно. Може би е разтягане на матката...знам ли.

ох, усетихте ли земетресението в 15.10? Подскочи ми сърцето и бебка така яко се разрита и така ме стегна корема, че си помислих - почна се...

# 145
Честито момченце на Maryloo!Да е много здравичък и прекрасно детство му желая!

# 146
имам въпрос към майчетата, които ще раждат и са раждали в Тина Киркова

По колко памерса ще носите горе долу или цял пакет? Thinking

# 147
  • София
Ама,какво става днес,то не е дъжд от бебета,а незнам какво........ Laughing

4естито на ДеЩо,на Райка и на Марилу  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 148
имам въпрос към майчетата, които ще раждат и са раждали в Тина Киркова

По колко памерса ще носите горе долу или цял пакет? Thinking

Доколкото знам искат да се носи цял неотворен пакет с 20 памперса.

# 149
Аааа аз колкото пъти вляза във този форум и  има ново бебе.Да е жив и здрав Емилио на мама Мерилоу!Много щастие и късмет на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт