Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 377
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
Честито на ДеЩо, Райка и Мерилу  bouquet! Да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват! На майките - бързо възстановяване, а на татковците - наздраве!

Гнидка, според мен поне първите няколко дни (не се ангажирам с конкретни срокове) ще ти се наложи да се изцеждаш, докато отпушиш каналите Peace. Иначе наистина рискуваш да си направиш мастит, защото бебчето изсуква съвсем малко количество в началото, а кърмата слиза изведнъж и гърдите стават на камък. Когато родих Алекс първата грешка, която допуснах беше, че не си взех помпа в родилния дом, кърмата ми слезе на втория ден, той не сучеше и се прибрах вкъщи с гърди на буци, температура и ужасни болки. Освен това, когато гърдите са препълнени и твърди, на бебето му е ужасно трудно да засуче, обикновено в такъв случай захапва само зърното и се получават рагадите. Този път започнах да се изцеждам още шом ми слезе кърмата. Резултата е, че гърдите ми са нормални, без буци, кърменето изобщо не е болезнено, а много приятно и зърната ми нямат никакви проблеми Wink. Така че мое мнение е, че поне първите няколко дни ще ти трябва помпа, освен ако не се научиш да цедиш на ръка, но на мен ми беше трудно.

# 151
  • София
Честито на новите мами Hug

ох, усетихте ли земетресението в 15.10? Подскочи ми сърцето и бебка така яко се разрита и така ме стегна корема, че си помислих - почна се...

не само го усетих,ами излетях от нас даже,ей сега се връщам и се оглеждам като гърмян заек...какво ли ни чака още

# 152
Днес много бебчета  Laughing

Честито на всички нови мами! newsm07

ох, усетихте ли земетресението в 15.10? Подскочи ми сърцето и бебка така яко се разрита и така ме стегна корема, че си помислих - почна се...

ooooh! сега и това земетресение ..., то пък днес не бяха гърмежи, не бяха трусове ами сега и това Whistling На всичко отгоре съм сама в къщи, Shocked страх ме е, бебето не спира да рита, коремът ми се стяга ...Ако днес не родя, няма кога да е ...

# 153
  • София
Бравооо ! Честито и на Мерилу! Да й е живо и здраво бебчето !

Днес напук на трусове и земестресения колко хубави новини имаме ! Дано все пак не се повторят повече тези трусове де Praynig
Иначе в Света Троица не съм усетила земетресението - пишеше, че май в центъра най-много са го усетили.

# 154
Да, усетих земетресението, беше гадничко. За малко да се панирам да ви кажа. А как ми се спиии, ама в това военно положение не ми се ляга Laughing

# 155
  • София
ЧЕСТИТО НА ДЕЩО, РАЙКА, ХРИСТУШ И МЕРИЛУ  smile3525

Иха, днес въпреки всичките взривове и тн е прекрасен ден, пълен с бебета  newsm44 newsm44 newsm44

# 156
Да, усетих земетресението, беше гадничко. За малко да се панирам да ви кажа. А как ми се спиии, ама в това военно положение не ми се ляга Laughing

Ама аз си се панирах #Crazy Тук в Младост бая ни разлюля. И мен ми се спи, ама не смея да легна Embarassed На какво ли още ще станем свидетели днес?

# 157
Астарта, много ти благодаря за поясненията.

Аз реагирах скептично, защото от майки съм чувала, че почнеш ли веднъж да се изстискаш, после край няма  newsm78, а и нали така се нарушава принципът на търсенето и предлагането, на който се базира отделянето на кърма.

Но явно в началото, докато се урегулират нещата, ще трябва да го правя, въпреки че тръпки ме побиват... Докторът ми показа как да се изстисквам на ръка и ми се видя адски болезнено  Rolling Eyes Но сигурно, това моето е чиста глезотия  Blush

Потънала в подобни размишления, никакво земетресение не съм усетила, а и тогава карах, дупките по софийските улици достатъчно ме тресат  Joy

# 158
Честито на Maryloo!! Много щастие и бързо възстановяване.

Crazy,  за сега съм намерила педиатър в Лозенец в Авицена. Не била много добра, но реших, че основно ми трябва за ваксини и официални части. А, ако ми се наложи за нещо друго (чук чук Wink ) ще си искам направления за специалисти Simple Smile

Много странно с тази болка  newsm78 - целият ми кръст е в постянна изтръпнала болка, но не знам дали е, че много лежа.

Днес е много странен ден - в София: гръмове и земетръси; в Пловдив - горяща водна централа (или нщ подобно); в Ст.Загора - обгазяване... Това все родата ми докладва.

Поправям се - не било водната палата, а клуб  Embarassed

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 16:57 от jollity

# 159
Ама аз си се панирах #Crazy Тук в Младост бая ни разлюля. И мен ми се спи, ама не смея да легна Embarassed На какво ли още ще станем свидетели днес?

Еми то и аз съм в Младост Simple Smile Силно беше, да. Ама аз като видях, че може да изляза от контрол - звъннах на мъжа ми. Той е самото спокойствие и така като направих, успокои ме много добре. Не знам как го прави, ама ми е като валериан. И майка ми е същата, после звъннах и на нея Laughing

Jollity, ще ни изненадваш ли и ти Simple Smile

# 160
ЧЕСТИТОООО НА ДЕЩО, РАЙКА И Maryloo   bouquet

# 161

Ха дано, но се съмнявам... засичах контракции - 5 за 1 час, но не са регулярни и не са с еднаква продължително.т, така че 'нема шанс'  Wink

# 162
  • Бургас
честито на новите мами...живи и здрави и много усмивки........

# 163
Някой с излишни контракции да даде малко насам? Laughing

Ха дано, но се съмнявам... засичах контракции - 5 за 1 час, но не са регулярни и не са с еднаква продължително.т, така че 'нема шанс'  Wink

Мен ме мъчи менструална болка, ама мижава ми се струва все, можеше да е "по-така"...

# 164

Ха .... и аз бях така сутринта, ама това си беше  Rolling Eyes от часове няма нищо  Mr. Green ама как са се запънали тия наште бебоци  Joy

Общи условия

Активация на акаунт