Юлски бебчета 2008 (тема 75)

• 12 433
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ейй, много бебенца днес Hug Честито на всички! Особено на милата Деси, която ми е приятелка от детските години и направо се стряскам от мисълта, че вече сме майки, че и на по 2 деца/ е, аз почти/ Laughing

Заметресението го проспах Embarassed И май по-добре...Дано да няма повече, днеска егааати деня Crazy

За изцеждането - ами зависи си от конкретната жена, от количеството кърма, от способността й да цеди и т.н. Има жени, кърмили успешно месеци наред и никога неизцедили и капка, просто не могат, не искат или нямат нужда. Има и други, на които просто им се налага. Чак двайсет дни не знам, но поне първите няколко на мене със сигурност ще ми се наложи, знам си от предния път Rolling Eyes Но ето кумата ми примерно, уж искаше да цеди, че гърдите й твърди, носих й помпа по нощите в МД, но така и не успя, дори с авентската ми помпа...И нищо не стана. Гърдите и бяха твърди няколко дни, после кърмата се регулира и нямаше проблеми.

# 166
И аз вече мога да се похваля с още едно малко момченце Simple Smile Родих нормално на 30.06 бебе Дейвид, 3800 кг. и 52 см. Много лесно ми премина раждането, чак щях да закъснея за болницата докато разбера , че ще раждам. Отидох в 16:50 там и в 17:10 бях родила. Пожелавам на всички, които не са родили още леко раждане и много сладки бебчета Heart Eyes

# 167
Хихих, честито, Мерил Simple Smile

Много бебетааа супер!

# 168
Браво, meril  Simple Smile Да ти е жив и здрав сина  Hug

А дано на всички да са ни такива ражданията  Praynig

# 169
Да ти е жив и здрав сина Мерил! И аааааз искам така като нея за 20 мин. и хоп бебе.И днес момичета следобеда колкото пъти вляза да ви чета и се появява ново бебе Thinking

# 170
  • Варна
Да ти е жив и здрав сина Мерил! И аааааз искам така като нея за 20 мин. и хоп бебе.И днес момичета следобеда колкото пъти вляза да ви чета и се появява ново бебе Thinking
Точно и аз това щях да кажа - вляза и хоп - бебче!!!! Честито на всички нови мами, живи ,здрави и послушни бебоци!!!!

# 171
  • София
Още дъжд от бебчета !!
Честито на ДеЩо, Райка и Мерилу !!
Ха, за двадесет минути   bouquet Hug Браво на Мерил !!

Днес наистина е странен деня, от сутринта с този взрив, земетресение, по едно време ми прекъсна мобилния телефон - но пък за някои е много щастлив !!
Сигурно и Валя е родила, но няма кой да ни донесе новината  baby_neutral

# 172
Честито, Мерил  bouquet! Ти май поставяш рекорда по най-бързо раждане Wink. Да ти е живо и здраво голямото бебче!

На всички останали момичета, на които им предстои да родят им пожелавам такова раждане Wink.

Аз имам да пускам една пералня с бебешки дрешки и пеленки и ме е страх да я простирам навън в тази замърсена атмосфера Confused. Мислех си да отложа за утре, а сега прочетох, че още две денонощия ще продължат взривовете ooooh!. Ние с бебето и баткото проспахме поне земетресението.

# 173
  • София
Брееей къде го прочете?Как още две денонощия бре newsm78

# 174
Леле, колко много бебета! Честито на всички! Да са здравички и мамите да се оправят бързо!  Hug
Аз май скоро няма да родя. Утре съм на преглед и да видим какво ще каже доктора.
За кърменето мога да споделя, че като се прибрахме с дъщеря ми от болницата, една вечер след като я накърмих и заспа, вдигнах 40 градуса темп., а гърдата, от която не бях давала да суче щеше да ми се пръсне. Веднага започнах да цедя с помпа и за 15 мин. температурата ми спадна и почувствах страхотно облекчение. Аз така и не се научих да се цедя ръчно, а кърма имах в изобилие.

# 175
Ей, проспах деня и всички хубави новини.

Дещо, Мерилу, Мерил и Райка, честити бебоци.
Да са живи и здрави Hug

Хора, това дете ми рови в крака Rolling Eyes Докато спях се събудих от онази болка ниско долу и сякаш пръстче, което ровичка. Ще се разправяме като излезе Laughing
Астарта, много хубава промяна на профила ти Heart Eyes

# 176
И днес се прибрах, ама имам единични кървави капки, без контракции, без болка и се връщам да видя какво ще кажат. Ако не се върна, стискайте палци!

# 177
Стискаме Praynig

# 178
Дъжд от бебенца! ДА са живи и здрави!

И искам вече да раждам, ама нъцки newsm78....никакви симптоми Crossing Arms
ra2, стискам!

# 179
Честито! Честито на Райка, Дещо, Мерилу и Мерил! На всяко влизане - бебенца newsm44

Земетресението не му обърнах внимание, мислех че са взривове....Ама какво изречение, а.  newsm78  Човек ще каже че всеки ден имаме такива емоции  Joy

Ра, стискам палци, дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

Мен ме мъчи менструална болка, ама мижава ми се струва все, можеше да е "по-така"...

Joy Joy Не е истина, ама и аз искам "по-така" контракции. Луди жени сме - нямаме търпение да почнат болките, а после сигурно ще се чудим на тоя ентусиазъм  hahaha hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт